Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Iphone 6

More
10 Oct 2014 22:21 #150321 by Αγησίλαος Σιντόρης
Πραγματικα αυτες οι σκηνες οχι μονο για τα κινητα αλλα για καθε gadget καινουργιο που βγαινει και βλεπεις απ εξω απο τις εταιριες ατομα σε μια ουρα να περιμενουν λες και ειναι να παρουν π.χ τον μισθο τους η οτιδηποτε ,και δεν μιλαμε για φθηνες συσκευες αλλα οπως ολοι ξερετε που ακριβες,εγω δεν τις εχω δει ποτε στην Ελλαδα και μου ειναι τοσο ξενες..Και μετα ελεγαν οτι οι Ελληνες ειναι καλοπερασακιδες...εεε οχι ρε παιδια ας μην λεμε οτι θελουμε...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2014 22:22 #150322 by Petros
Replied by Petros on topic Iphone 6
Ναι συμφωνώ ^^ έχω εκνευριστεί και με την Samsung πραγματικά μετα απο το Samsung Galaxy S3 δεν ξανα εμπιστεύομαι Samsung. Το Κατέστρεψε το κινητό πραγματικά.... και 4.4 Κιτ Κατ δεν θα μας βγάλει γιατί Logic.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
10 Oct 2014 22:41 #150324 by Αγησίλαος Σιντόρης

Aliengoa wrote: Και αυτοί iPhone περιμένουν? B)

Σε κάθε περίπτωση είναι τραγικές οι στιγμές του κόσμου των κινητών! Στο note 4 λένε πως έχει μια μεγάλη σχισμή στα Sony Z1 χαλάει η δόνηση κλπ.

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε μου και ως δημιουργος του τοπικ αυτο που ηθελα να θιξω ειναι το συγκεκριμενο,το φετινο iphone οτι η apple μαλλον δεν αρχοληθηκε και τοσο μαζι του...εγω ειμαι μεγαλος φαν της apple και προσωπικα εχω για παραδειγμα laptop macbook pro και το εχω 5 χρονια και δεν μου εχει παθει ποτε τιποτα..ειναι σαν καινουργιος.. Απλα το φετινο iphone δεν ειναι αυτο που περιμενεις απο την apple...Δινεις τοσα λεφτα κατα την γνωμη μου και θες το καλυτερο αποτελεσμα.Αυτο ομως δεν το εχεις φετος αφου το iphone 6 ειναι ιδιο με το 5s..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
10 Oct 2014 22:44 #150325 by Kitrinos Pigasos
Replied by Kitrinos Pigasos on topic Iphone 6
I agree with you guys. Iphone 6 isn't worth the money!!!

More
11 Oct 2014 18:46 #150355 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
άσε και εγώ το S3 έχω και σε καταλαβαίνω! Στο μεταξύ είχαν ανακοινώσει τον Γενάρη πως θα παίρναμε την 4.4 αλλά βλέπεις βγάλανε το S3 neo γιατί είχαν μεγάλο στοκ απο πλαστικά, soc και οθόνες και του δώσανε 1.5 gb ραμ για τα μάτια του κόσμου. και εγώ με CM11 πάω καλύτερα και απο στοκ... τι να πεις

More
11 Oct 2014 20:34 #150357 by Petros
Replied by Petros on topic Iphone 6
Και εγω σκέφτομαι να το βάλω... αλλά τι να πεις.... δεν θ ακόμα δεν θέλω

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
25 Oct 2014 14:43 #150808 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Iphone 6
Εδώ η Google με τα Nexus ΑΚΟΜΑ υποστηρίζει όποια συσκευή nexus είναι...Εδώ το nexus 4 θα πάρει Android L 5.0 κάτι που είναι πολύ καλό εκ κίνηση απο την google αλλά οι εταιρίες πότε θα ξυπνήσουν;Αυτός είναι ο λόγος που χάνουν επαφή με το κόσμο και κάνουν του κεφαλιού τους.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
26 Oct 2014 11:43 #150895 by Donnie Darko
Ανακοινώθηκε η τιμή του Iphone 6 αλλά και του Iphone 6 plus...Η γνώμη σας για την τιμή του;
www.gameworld.gr/index.php?option=com_content&view=article&i...2014-05-19-05-49-58/#fieldsTab

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
26 Oct 2014 13:34 #150906 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic Iphone 6
Όπως έγραψα και στο άρθρο, θεωρώ πως πωλούνται πολύ ακριβά τα iPhone γενικά, σε σχέση με αυτά που προσφέρουν, αν συνυπολογίσουμε και αυτά που προσφέρει ο ανταγωνισμός. Πιστεύω ότι η τιμή τους θα έπρεπε να κυμαίνεται κοντά στα 500 ευρώ maximum για το μεγάλο μοντέλο.

More
26 Oct 2014 14:41 #150925 by Donnie Darko
Εδώ έχουμε το Android One όπου έχει και σούπερ χαρακτηριστικά και κοστίζει μόνο 80 ευρώ! :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Θα ήθελα η τιμή του να πάει κάπου 500 έτσι θα είναι ανταγωνισμός..Δεν είναι τυχαίο που το Android έχει 80% και η Apple το 20%...