Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Android ή Windows phone

More
26 Jun 2014 23:29 #146087 by wavee
Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω κινητό αλλά είμαι μεταξύ android και windows phone

α)Ξέρω ότι στα android smartphones όταν γίνεται update γίνεται από την εταιρία που έφτιαξε το κινητό και όχι από την google. Πολλές φορές οι εταιρίες δεν κάνουν το επόμενο update της google ενώ έχει ήδη βγει. Ισχύουν όλα αυτά?

β)Τα Windows phone είναι είναι κλειστό λειτουργικό και όλα τα update γίνονται κατευθείαν από την Microsoft. Δεν έχει να κάνει με τις άλλες εταιρίες. Ισχύει και αυτό?

γ)Άκουσα ότι τα windows phone θα ενωθούν με τα Windows RT. Αν αγοράσω τώρα windows phone, θα αντικατασταθούν αυτόματα μέσω του update όταν γίνει η ενοποίηση που λένε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Jun 2014 11:57 #146097 by Πας Παρτού
Η προσωπική μου άποψη είναι απλά Android. Αν κάποιον τον ανησυχεί το τι κάνει ο κάθε κατασκευαστής ανεξάρτητα από την Google (θέλει η εταιρεία που παρέχει το λειτουργικό να έχει τον άμεσο λόγο) τότε η απάντηση είναι Google Nexus . Οπότε αυτό δεν μετράει σαν «πλεονέκτημα» τού windows phone.

Σε σχέση με το (γ) που ρωτάς, δεν ξέρω, κανείς δεν ξέρει, θα στοιχημάτιζα όχι, αλλά η ίδια η ιδέα τής ένωσης έτσι και αλλιώς είναι πολύ σημαντική για την ίδια την microsoft αλλά καθόλου σημαντική για τούς χρήστες.

Τώρα ανεξαρτήτως λειτουργικού, ανεξαρτήτως κατασκευαστή, πάντα θα υπάρχουν αναβαθμίσεις που δεν θα μπορούν να γίνουν σε παλιότερες συσκευές (ή δεν θα είναι επιθυμητές). πχ το windows phone 7 δεν αναβαθμίζεται σε windows phone 8

More
27 Jun 2014 12:08 #146101 by Petros
Replied by Petros on topic Android ή Windows phone
Και εγώ θα ψηφίσω Android. Έχουν μεγαλύτερη γκάμα από Applications , Games και μεγαλύτερη υποστήριξη από ότι τα Windows Phone.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
28 Jun 2014 02:40 - 28 Jun 2014 02:45 #146122 by wavee
Replied by wavee on topic Android ή Windows phone
Τα google nexus είναι ακριβά

Πάντως έχω δει κινητό android που ούτε google play δεν είχε. Δηλαδή μερικά έχουν και άλλα όχι. Μερικά κάνουν συχνές αναβαθμίσεις, σε άλλα σπάνια εώς καθόλου.

Τα windows phone απ' ότι κατάλαβα είναι σε όλα τα κινητά ίδια. Δηλαδή όλα τα αναλαμβάνει η Microsoft. Δεν ξέρω, αν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Απλά θέλω να έχω Skype, outlook στο κινητό και store απ' ότι ξέρω για να τα κατεβάσω έχουν όλα τα windows phone 8. Ενώ google play δεν έχουν όλα. Ακόμα και ίδια έκδοση να έχουν πχ 4.2 μπορεί να διαφέρει πολύ με το άλλο κινητό. Τα windows phone 8 δεν είναι όλα ίδια?

Δεν ξέρω απλά σκέφτομαι μην πάρω windows phone και μετά καταργηθούν γιατί απ ότι βλέπω όλοι andoid έχουν
Last edit: 28 Jun 2014 02:45 by wavee.

More
28 Jun 2014 02:42 #146124 by Παύλος Κάππος
Android δαγκωτο.Εχω ηδη Android κινητα εδω και χρονια και τα εμπιστευομαι οσο τιποτα αλλο.
Ασε δε που γλιτωνεις και το κλειστο συστημα αρχιτεκτονικης της Apple που απαιτει με το ζορι itunes.

More
28 Jun 2014 11:14 #146127 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Android ή Windows phone
Ασυζυτητη android mobile και αυτο για πολλους και διαφορους λογους.

Μερικοι απο αυτους ειναι οι:

01. Πολυ μεγαλυτερη λιστα apps απο τα windows mobile
02. Το οτι ακομα και η microsoft που αγορασε τη nokia κυκλοφορει κινητο nokia με android λειτουργικο(Nokia x) δεν σου λεει κατι?
03. Δες λιγο τις ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ πωλησεις κινητων android vs ios vs windows mobile και μετα ελα πες μου ποιο απο τα τρεια λειτουργικα εχει σαρωσει στο κοσμο και ποια ειναι 3 και καταϊδρωμένη.