Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Καρτοκινητά vs Συμβόλαια

Poll: Έχετε καρτοκινητό ή συμβόλαιο? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Καρτοκινητό
3 60%
Συμβόλαιο
No votes 0%
Και τα δύο
2 40%
Total number of voters: 0
Only registered users can participate to this poll
More
23 Apr 2013 18:42 #123231 by Χριστιάνα Θάνου
Όταν έρχεται η κατάλληλη ηλικία και η αγορά κινητού επιβάλλεται ή όταν είναι καιρός να αλλάξετε εταιρία τηλεφωνίας, η ερώτηση που μας δυσκολεύει είναι...καρτοκινητό ή σύνδεση; Ψηφίστε και απαντήστε από κάτω δικαιολογώντας την επιλογή σας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2013 18:48 #123232 by Βασίλης Καμακάρης
Είναι λίγο περίεργο γιατί είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητό καλύπτει διαφορετικές ανάγκες, εγώ προτιμώ καρτοκινητό επειδή δεν κάνω συχνά τηλεφωνά και δεν επιθυμώ να βάζω κάθε 3 και λίγο κάρτα. Τώρα σε θέμα δουλειάς η σύνδεση θα βοηθήσει αρκετά ανάλογος την δουλειά φυσικά.

More
23 Apr 2013 19:24 #123233 by darkinject0r
Εγώ έχω ένα κινητό σύνδεση. Ενα κινητό κάρτα.

More
23 Apr 2013 20:38 #123235 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ πάλι προτιμώ καρτοκινητό γιατί με βολεύει αρκετά. Είμαι στην Wind και με μόνο 10 ευρώ τον μήνα μπορώ να μιλάω με όλους την στιγμή που για να έχω το ίδιο πακέτο σε άλλη εταιρία με σύνδεση θα μου κόστιζε το λιγότερο 20-25.

More
24 Apr 2013 04:30 #123241 by Μάνος Γρυπάρης
Προσθέσαμε την επιλογή "και τα δύο" οπότε ξαναψηφίστε.

Το τελευταίο διάστημα η Wind έχει βάλει με κάθε ανανέωση των 10 ευρώ 300 λεπτά προς όλα τα κινητά και όλα τα σταθερά. Και μπορείτε να το κάνετε μέχρι 2 φορές το μήνα. Πραγματικά είναι η καλύτερη προσφορά της αγοράς, τόσο που έχει αναγκάσει πολλούς να διακόψουν τη σύνδεσή τους.

Εδώ που τα λέμε μαζί με τα τέλη που παίρνει το δημόσιο, ακόμα κι αν δίνετε 20 ευρώ (το ελάχιστο για σύνδεση), ένα 30ευρω δεν το γλιτώνετε. Άρα πολλοί καταφεύγουν ξανά στη λύση των καρτοκινητών.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Apr 2013 09:50 #123242 by Κώστας Προμπονάς
Πραγματι αυτο το πακέτο της Wind ειναι το best of της αγοράς σημερα για κάρτα.
Ειχα ψάξει το θέμα πριν ενα μηνα επειδη ηθελα να αλλαξω το πακέτο κινητής της εταιρείας μου. Πρόσεξα τα εξής:
Οι καρτοκινητές εχουν minimum χρέωση τα 3'. Δηλαδη ακομα και αν μιλήσεις 1", χρεώνεσε 3 λεπτα minimum χρεωση. Ετσι εχουμε πχ: 300'=100 τηλεφωνα (χ 3 λεπτα το καθενα). Λογο της φύσης της δουλειας μου, το πακέτο αυτο θα μου έφτανε για 3-4 ημέρες. Επισης, σε βαθος χρονου, ενος μηνός (για να συγκριθεί με συμβόλαιο), εχουμε 100/30 ημέρες = 3.3 τηλεφωνήματα την ημέρα.

Το συμπερασμα που εβγαλα: αν κανει καποιος λιγα τηλεφωνα αλλα μιλάει αρκετή ωρα στο καθένα (πχ σε φιλους και κολλητούς), η κάρτα βολεύει, οπως επισης και αν θελει οι υπάλληλοι του να μιλανε "ελεγχόμενα".
Αν αντιθέτως καποιος καλει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους αλλα μιλάει λίγο (πχ πελάτες, προμηθευτές), καλυτερα να δει καποιο συμβόλαιο, το οποίο εχει minimum χρέωση το 1'.

More
24 Apr 2013 17:04 #123263 by Γιώργος Λόλας
Προτιμώ καρτοκινητό, επειδή δεν μιλάω και πολύ στο τηλέφωνο και διότι θέλω να ξέρω πόσα χαλάω κάθε μήνα. Τα τελευταία 3 χρόνια μάλιστα, παίζει να κάνω μία ανανέωση ανά 3-4 μήνες.

More
24 Apr 2013 17:11 #123265 by Κώστας Λάβαρης
Προσωπικά δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο και για αυτό δεν θα πάρω θέση. Εγώ έχω καρτοκινητό. Δύο μάλιστα, ένα what's up που συμφέρει γιατί όλοι οι φίλοι μου έχουν what's up και το vodafone cu students xclusive που το δίνουν στους φοιτητές και έχει πολλά καλά προγράμματα, όπως 500' προς όλους με 5 ευρώ.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.