Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόβλημα με οθόνη Smartphone

More
07 Mar 2013 00:10 #121360 by Κώστας Λάβαρης
Έχω ένα Samsung smartphone, το οποίο το έχω πάντα σε θήκη μαζί με ζελατίνα στην οθόνη. Ξαφνικά σήμερα που το είχα στη τσέπη μου, ένιωσα μια δόνηση, και πάω να το ξεκλειδώσω και βλέπω την οθόνη να είναι μαύρη. Πατούσα τα κουμπιά και η οθόνη συνέχιζε να είναι μαύρη, βέβαια φωτιζόταν, όπως τα κάτω κουμπιά. Ξέρει κανείς τι φταίει; Μήπως κάηκε η οθόνη; Και αν κάηκε ξέρει κανείς πόσο κάνει μια αλλαγή;

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2013 17:51 #121419 by Νίκος Θωμάδης
Μήπως είναι η μπαταρία το πρόβλημα; Υποθέτω ότι δεν είναι αποσπώμενη για να την βγάλεις εσύ και να δοκιμάσεις κάποια άλλη. Αν είναι εντός εγγύησης σε συμβουλεύω να πας άμεσα στο μαγαζί που το αγόρασες να το ελέγξουν. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

More
08 Mar 2013 18:41 #121424 by Κώστας Λάβαρης

Dartis wrote: Μήπως είναι η μπαταρία το πρόβλημα; Υποθέτω ότι δεν είναι αποσπώμενη για να την βγάλεις εσύ και να δοκιμάσεις κάποια άλλη. Αν είναι εντός εγγύησης σε συμβουλεύω να πας άμεσα στο μαγαζί που το αγόρασες να το ελέγξουν. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Η μπαταρία είναι αποσπώμενη. Δυστυχώς είναι εκτός εγγύησης.. Δεν μπορώ να καταλάβω, όμως για ποιο λόγο να φταίει η μπαταρία; Και νομίζω πως έχει καεί η μέσα οθόνη γιατί όταν πάω να το βάλω σε recovery mode δεν δείχνει τίποτα.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
08 Mar 2013 22:59 #121433 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ποιό μοντέλο είναι; Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να έχεις μαύρη οθόνη σε smartphone με android και δεν φταίει πάντα η οθόνη. Πες μου το μοντέλο για να σου απαντήσω και στα υπόλοιπα.

More
09 Mar 2013 00:36 #121448 by Κώστας Λάβαρης
Είναι το Samsung Galaxy Ace S5830. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode αλλά και πάλι δεν μου βγάζει τις επιλογές. Δοκίμασα άλλη μπαταρία, τίποτα. Όταν το ανάβω ακούγεται κανονικά ο ήχος καλωσορίσματος και όταν πατάω στη οθόνη ακούγεται ο ήχος των πλήκτρων. Ωστόσο η οθόνη παραμένει μαύρη. Και όταν πάω να το σβήσω από το κουμπί on/off δεν σβήνει και πρέπει να βγάζω τη μπαταρία.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Mar 2013 03:46 #121486 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Αν το συνδέσεις με USB στο PC τι σου βγάζει; Εχεις παρατηρήσει κάποιο σημάδι στην οθόνη; Σου έπεσε; Γιατί έτσι όπως τα διαβάζω στο τελευταίο ποστ σου μάλλον κάποιο θέμα έχεις με το hardware (φλεξ, οθόνη, πλακέτα....???).

More
11 Mar 2013 11:50 #121491 by Κώστας Λάβαρης
Όταν το βάζω στο PC δεν μου βγάζει τίποτα. Απλά ανάβει η οθόνη και είναι μαύρη. Το κινητό το έχω 1,5 χρόνο και μοιάζει σαν να το πήρα χτες. Δεν έχει πέσει ποτέ. Πάντα το είχα σε θήκη. Για αυτό στεναχωριέμαι. Στη οθόνη δεν υπάρχει κάποιο σημάδι.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
11 Mar 2013 13:55 #121493 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Φίλε μου δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω εξ αποστάσεως. Μακάρι να μπορούσα να το δω απο κοντά για να δούμε αν όντως φταίει η οθόνη ή κάποιο φλεξ. Γνώμη μου είναι πως πρέπει κάποιος να το ανοίξει να το ελέγξει διεξοδικά.
Λυπάμαι.

More
08 Oct 2013 18:51 #133505 by ΝΕΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Καλησπέρα, αν μπορεις να επικοινωνήσεις μαζι μου στο μειλ: neospan@hotmail.com να μου πεις τι εγινε με το τηλεφωνο σου αν το εφτιαξες τελικα... εχω το samsung galaxy ace 2 i8160p και εχω το ιδιο προβλημα!!! ευχαριστω πολυ περιμενω μυνημα σου