Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τι κινητό τηλέφωνο έχετε?

Poll: Τι κινητό τηλέφωνο έχετε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Alcatel
2 0.9%
LG
21 9.9%
Motorola
10 4.7%
Nokia
43 20.2%
Panasonic
3 1.4%
Samsung
38 17.8%
Sharp
5 2.3%
Siemens
No votes 0%
Sony-Ericsson
54 25.4%
Aλλο
37 17.4%
Total number of voters: 102
Only registered users can participate to this poll
More
06 Dec 2005 20:17 - 09 May 2008 20:01 #6390 by Μάνος Γρυπάρης
Όπως είδατε μετονομάσαμε το συγκεκριμένο forum, το οποίο πλέον είναι όχι  μόνο για Mobile Games αλλά και για γενική συζήτηση γύρω από τα κινητά τηλέφωνα.

Ξεκινάμε καταρχήν με ένα γκάλοπ. Τι κινητό τηλέφωνο έχετε αυτή τη στιγμή? Ψηφίστε και δώστε μας καμιά εικόνα απ'το Google να πάρουμε μια γεύση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 09 May 2008 20:01 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Dec 2005 20:36 #6394 by Αντώνης Παπαθανασίου
6600...for now...όταν μαζέψω αρκετά λεφτά (στην προκειμένη περίπτωση 900+) θα πάω για ΤΟ κινητό...(ε εντάξει, PDA+κινητό είναι) qtek9000 :twisted:

More
06 Dec 2005 23:04 #6400 by Μιχάλης Πλατάρης
Εγω εχω το Sony Eriksson K700i και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αυτους τους 7-8 μηνες που το εχω.Εχει οτι θες ραδιοφωνο,MP3,Video αλλα το μονο κακο ειναι πως δεν δεχεται Memory Stick...

More
06 Dec 2005 23:51 #6403 by Orestis Domis
Egw eimai apeira palewmodiths.Edw kai 4 xronia exw Nokia 6310 kai anagkastika ta xristougenna tha to alla3w giati distixws ta ftinei. Prin apo auto kata seira eixa,Nokia 6210,Ericson T18 ki Ericson 768.Pleon den allazw th Nokia. Eggiisi! Se ligo kairo tha anoi3w topic gia na mou proteinete kai ti na parw :)

More
07 Dec 2005 10:37 #6412 by Δημήτρης Σκιάννης
Το 3650 έχω κι εγώ (ξέρει ο Μάνος),το οποίο αν και είχε δυνατότητες σχεδόν παρόμοιες με του 6600,δεν σημείωσε πωλήσεις κυρίως λόγω του εκκεντρικού στύλ του και του δύσχρηστου πληκτρολογίου του.Βγήκε βέβαια αργότερα και με "κανονικό" πληκτρολόγιο ώς 3660,αλλά τι να το κάνεις?Βέβαια εγώ το έχψ μάθει πιά και στέλνω μηνύματα χωρίς να βλέπω,όπως με το 3310(άααααχχ,καλές εποχές) αλλά οι περισσότεροι το λένε "παντόφλα"!Αχρείοι,τι ξέρουν αυτοί από τέχνη? :P

More
07 Dec 2005 11:33 - 07 Dec 2005 16:17 #6415 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν ξέρω που διάβασες ότι δεν σημείωσε πωλήσεις αλλά μέχρι τώρα έχω πετύχει δεκάδες άτομα (καμιά 25αριά για την ακρίβεια) να κάθονται στο ίδιο τραπέζι με μένα και να έχουν 3650. Ήταν το 1ο που είχε καταγραφή video και μάλιστα αν πας στο site της Nokia θα βρεις προγραμματάκι για να έχεις και ήχο στο video (το έχω ήδη εγκαταστήσει και αξίζει τον κόπο, αν και θέλει παραπάνω δευτερόλεπτα για να αποθηκεύσει το video) καθώς και μερικά ακόμη χαριτωμένα παιχνιδάκια.

Σκοπεύω να το αλλάξω μόνο λόγω της μνήμης του η οποία δεν του επιτρέπει να τρέξει ορισμένα Games που θέλουν πολύ μνήμη (π.χ. Worms ή ορισμένα Games στον Emulator του GameboyAdvance, το GoBoy). Τα προγράμματα πάντως εννοείται ότι τα τρέχει όλα. Όταν τα Mobile Games βελτιωθούν κατά πολύ τότε και μόνο θα το αλλάξω. Το πήρα από τότε που βγήκε και εδώ και 2 χρόνια δεν έχω κανένα παράπονο. Έχει πέσει κάτω σε απόσταση ενός μέτρου γύρω στις 12 φορές, του έχουν φύγει προσόψεις, πληκτρολόγια, μέχρι και το Bluetooth, τα ξανασυνδέω όλα μαζί λες και είναι Lego και δουλεύουν ρολόι! Κι όλα αυτά όταν με άλλα κινητά στην παραμικρή σαβούρα κλαις τα λεφτά σου ή σου χαλάει η κάρτα μνήμης και χάνεις όλα τα αρχεία σου (προτείνω να πάρετε την συσκευή Transcend απ'το Πλαίσιο για να κάνετε backup τα δεδομένα σας). Nokia Rulez (!) ότι και να πούμε λίγο θα'ναι. ’λλωστε απολαμβάνει full support σε Games & Utilities!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Dec 2005 16:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 Dec 2005 15:50 #6421 by dimitris

xenistis wrote: `
ericson 768---->

to thimatai kaneis? ;p
jk :P

omg ayto to kinito exei kai i mana moU! egw exw ena panasonic gd87 palio kinito ala eimai apolita eyxaristimenos!

More
07 Dec 2005 17:38 #6426 by Δημήτρης Σκιάννης
Αυτό για τον ήχο στο video τό κατέβασα αμέσως μόλις πήρα το κινητό από το site της NOKIA μέσω GPRS από το ίδιο το κινητό.Κι εγώ έχω δεί άτομα με αυτό το κινητό αλλά οι περισσότεροι έχουν 6600 ή κάποιο Sony Ericksson...

More
07 Dec 2005 17:56 #6427 by liolias
exo k750i kai eimai poli eyxaristimenos![/quote]

More
07 Dec 2005 18:05 #6430 by Μπάμπης Κάιδος
Opos ego pou exo to Sony Erocsson k750i kai to ergalio fisaei
Mikro sxetika, omorfo (mavro gar), me expandable mnimi (1 GB afti ti stigmi), trexei ta panta (java, mp3, mpg, jpg, gif ktl, ok mono symbian de einai), einai epikinoniako (bluetooth, iperithres), mousiko (radiofono, mp3 me para poli kali piotita) kai gia opion ton endiaferoun afta (oxi emena) exei kai fotografiki 2MP kai video xoris periorismo diarkias...

A kai einai kai arketa mikro oste na xoraei stin tsepi tou tzin kai na min ton niotheis otan kathese...