Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darkfall (MMORPG): Εικόνες και Βίντεο

More
24 Oct 2009 17:41 #63178 by Μάνος Γρυπάρης
Σε αυτό το topic μπορείτε να δημοσιεύετε εικόνες και βίντεο από το παιχνίδι Darkfall. Κατά προτίμηση του χαρακτήρα σας, αλλά ότι άλλο βρείτε καλοδεχούμενο.

- Το review του παιχνιδιού
- Διαγωνισμός : Κάθε εβδομάδα, σας χαρίζουμε 5 gamecards του MMORPG Darkfall. Για πολύ κάψιμο! :wink:

Πρόσφατο screenshot του χαρακτήρα μου (nick: ManosGryparis , Server: European)

Εδώ ένας χρήστης που είναι ολόιδιος με τον Kratos του God of War!

Εδώ δύο από τις μεγαλύτερες clans του Darkfall (οι Afghan και οι Death) σε μία επική μάχη!
[youtube:3mqu2y07]
[/youtube:3mqu2y07]

Εδώ παίζουν PvP τεραστίων διαστάσεων.Στο 2ο βιντεο ο τύπος "θερίζει":

Τέλος, εδώ θα βρείτε κάποια βασικά tips για αρχάριους. Για τα ακόμη πιο βασικά (χειρισμός), δείτε προσεκτικά το online manual του παιχνιδιού με το που θα μπείτε μέσα στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι έχει 2 servers, Ευρωπαϊκό και Αμερικάνικο, καθένας από τους οποίους χωράει πάνω από 10.000 χρήστες. Φανταστείτε δηλαδή PvP με εκατοντάδες χρήστες (τρελό μπούγιο) και να σκάνε μύτη από το βουνό συνέχεια! :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2009 16:27 #66456 by Μάνος Γρυπάρης
Epic video με το Kraken (το μυθικό τέρας των θαλασσών) το οποίο προστέθηκε στο expansion του Darkfall.

[youtube:38w5z68e]
[/youtube:38w5z68e]

Είναι ένα και μοναδικό σε όλο το παιχνίδι και όπως βλέπετε δεν το κάνεις καλά με τίποτα!

Άλλος ένας απίστευτος.

Ninogan Swiftstep
[Akatsuki]

[youtube:38w5z68e]
[/youtube:38w5z68e]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.