Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Για τον Κουτσουμπα: Crysis με Full Graphics!

More
11 Jul 2009 16:59 #56137 by Ρωμανός Βογιατζής
Όλα στο full και παίζει μια χαρά το game...βασικά έτσι το τερμάτισα :) !!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jul 2009 18:11 #56143 by Μάνος Γρυπάρης
Κουτσουμπίνο δε σε χάλασε... :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Jul 2009 18:19 #56144 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Van Basten, θελω να μου τραβηξεις μια φωτο οπου γινεται χαμος, απο εχθρους και εκρηξεις, και το frame rate ειναι πανω απο 30fps....Ετσι παιζουν τα παιχνιδια στις κονσολες...Αν ειναι να βλεπουμε high ρυθμισεις και το παιχνιδι να πηγαινει κολλωντας οπου υπαρχουν πολλοι εχθροι, τοτε κλαυτα Χαραλαμπε!

Ελα να βλεπω τα screenshots!

More
11 Jul 2009 19:49 #56151 by Ρωμανός Βογιατζής
Καταρχήν δεν σε χάλασε....εσύ ίσια απαιτητικός θα προσπαθήσω να βγάλω και video....!!!!!

Και εγώ έχω ps3 και psp και είχα και ps2 και ps1 και xbox αλλα δεν είναι σωστό να υποτιμάμε τα pc....!!!!!!

More
11 Jul 2009 19:56 #56153 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Τα PC ως γνωστο εχουν περισσοτερες δυνατοτητες απο τις κονσολες. Οι δυνατοτητες αυτες ομως απευθυνονται στο 3% των χρηστων που διαθετουν 2-3 χιλιαδες ευρω για Enthusiast PC. Ολα τα αλλα PC δεν μπορουν να τρεξουν τα παιχνιδια τελευταιας τεχνολογιας και μολις το απεδειξες.

Ησουν αρκετα χαρουμενος που το PC σου, απλα ετρεξε το Crysis σε full γραφικα. Ουτε επιασε καποια τρελη αποδοση, 50fps και φυσικα μην ξεχνας οτι το Crysis βγηκε πριν απο 2 χρονια. Θυμασαι τι γινοταν το 2007-2008 με το Crysis? Ολοι ελεγαν πως δεν υπαρχουν καρτες για να το παιξουν ''αξιοπρεπως'' και οχι απλα να τρεξει το παιχνιδι στο μηχανημα τους. Εχει διαφορα, να σηκωσει απλα το μηχανημα σου ενα παιχνιδι, απο το να το τρεχει ανετα, χωρις κολληματα.

Γιατι εκει ειναι το θεμα. Να παιζεις και να ευχαρηστιεσαι, γιατι αν ειναι να κομπιαζει στα δυσκολα και να κολλαει τοτε που ειναι η ευχαριστηση?

Οποτε εδω θετω το ερωτημα, αν εδινες τα λεφτα που εχεις δωσει για το τωρινο σου PC, πριν απο 2 χρονια, θα ειχες την ιδια αποδοση? Εκτος αν μιλαμε για PC της ταξεως των 2000 ευρω, οπου κατα τη γνωμη μου δεν αξιζουν τοσα λεφτα για να παιξεις κατι 20% καλυτερο απο αποψη γραφικων, απο οτι στις κονσολες, οι οποιες κανουν 400 ευρω....

Κατ'εμε, τα παιχνιδια στο PC ειναι μια κοροιδια, ακριβως γιατι δεν φτιαχνονται με τον εξοπλισμο που υπαρχει αλλα για αυτον που θα βγει. Μολις το απεδειξες, με ενα παιχνιδι που βγηκε πριν απο 2 χρονια. Ειναι λοιπον θεμιτο να βγαζουμε παιχνιδια και αφου τα αγορασουν οι χρηστες, να τους αναγκαζουμε να αγοραζουν καινουργια PC των 2000 ευρω για να δουν την Full αποδοση τους? Εσεις το ανεχεστε αυτο?

More
11 Jul 2009 20:06 #56154 by Alex
Στις κονσόλες το crysis είναι στο medium... Στο παλιό μου μηχάνημα (που δεν έχω τώρα) με 1900ΧΤΧ με όλα στο high εκτώς των shadows (στο μεdium) είχα γύρω στα 30 fps σε όλοι τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με dx9 βέβαια... Σε dx 10 (μμμ κονσόλες;) όλα στο very high με το τωρινό μηχανημα...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Jul 2009 20:24 #56158 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εννοειται πως μιλαμε για τελευταιας τεχνολογιας hardware-software, αρα Windows Vista. Αλλωστε ολα τα laptop εχουν Vista by Default

More
11 Jul 2009 20:25 #56159 by Stathis Yannacopoulos
Ειδικα το φινάλε του crysis omg. Όποιος έχει παίξει με πάνω απο 15fps μπράβο του. Απο την άλλη το pc gaming/using είναι χόμπυ. Υπάρχουν πιο ακριβά χόμπυ ακόμα και για τα 2 χιλιάρικα του pc. Τέλος framerate drop έχω δει και σε αρκετά console games δεν είναι ιδιαιτερότητα του pc μόνο.

More
11 Jul 2009 20:30 #56160 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Στα παιχνιδια τελευταιας γενιας, οπως Killzone 2, Gears of War 2, δεν εχω παρατηρησει frame drop. Αν καποιος εχει δει, ας το πει και live στην εκπομπη ''Users''

More
11 Jul 2009 21:36 #56167 by Ρωμανός Βογιατζής
Κοίτα Κώστα το pc μπορεί να κάνει 1400 euroμονο η μονάδα (χωρίς πανάκριβα κουτιά....και να είναι και μαμο τα pc και να παίζει τα πάντα όλα για τα επόμενα 2-3 χρονια με μια ανάβθμιση τον 200euro) που κάνει το δικό μου αλλα τα game είναι FREE (δεν θα επεκταθώ πιο πολύ για το FREE αλλα είναι :roll: :roll: ) τώρα στο ps3 τα game κάνουν 70euro πανάκριβα άρα 10 games και κονσόλα = pc.... είδες τελικά συμφέρει pc ... και σου ξαναλέω τα λέω εγώ αυτά που έχω και ps3 !!!!!!!

όσο για το καινούργιο Crysis βγήκε πριν μερικές μέρες.... γουστάρεις φωτό και video και από αυτό????