Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager Live: Screenshots

More
11 Apr 2009 17:15 #52096 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ μπορείτε να δημοσιεύετε screenshots από το Football Manager Live.

Ξεκινάω από το μεγαλύτερο come back που έχω κάνει ποτέ στη σειρά CM/FM. Από 0-3 το έκανα 5-3!!!
Έτσι για να καταλάβετε τα κενά της engine του FM Live.

Απολαύστε...τι να λέμε τώρα, τα πάντα όλα...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2009 20:23 #53728 by pavlos55
Εφτάμισι η ώρα κι ακόμα δεν κοιμάσαι;; Απαπαπαπαα :lol: :lol: ...

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
11 Jun 2009 14:31 #54070 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ χάλια το παιχνίδι. Ακολουθεί regenerated παίκτης που δημιουργήθηκε πρόσφατα στον Gameworld που παίζω.

Αυτός εδώ είναι Αλβανός? Άμα αυτός είναι Αλβανός τότε κάτι δεν πάει καλά εδώ πέρα!

Πιο πολύ οι Αλβανοί θα εκνευριστούν αν το δούνε παρά εμείς. Σκεφτείτε να έβγαινε regenerated παίκτης Έλληνας με το όνομα "Vlada Milosevic".

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Jun 2009 14:49 #54071 by lms1109
Μπορεί να είναι βορειοηπειρώτης :lol:

WeHellas.gr | Greek PES Community

More
More
16 Jul 2009 23:05 #56508 by Μάνος Γρυπάρης
3 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ!!!

Το παιχνίδι είναι ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ! Θέλει γερά νεύρα! :roll:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Jul 2009 00:21 #56514 by giannistrv
ολο fm live και για fm 10 δεν ανακοινωνουν τιποτα!!!αφου δεν ειναι καλο το live γιατι δεν ανακοινωνουν το 10???το live το εχω παιξει και εκανα ρεκορ 0-2-3!!!ειχα και κατι παικτες απο αυτους που δεν τους ξερει ουτε μανα τους!!!

More
04 Aug 2009 15:33 #57886 by Μάνος Γρυπάρης
Αμυντικός (Δεξί μπακ) αποσύρεται στα 33!
[img

Κι εδώ το αποκορύφωμα. Το Morale των παικτών μου συνεχίζει να είναι "κολλημένο" στο Good και στο Okay. Δεν ξεκολλάει με τίποτα. Δείτε εδώ λοιπόν πως έχασα από τον..Tsak (Αντώνη Τσακαλέα), γνωστό FMάκια και ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ στον SentraFM.

[img

Η ομάδα μου:
[img

Η ομάδα του:
[img

Σημείωση. Εχασα στον...1ο του αγώνα, την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι! Εμενα ειναι η 8η μου σεζόν.

Επίσης, λόγω του Morale, υποβιβάστηκα από την Championship στην Division One. ΤΕΡΜΑ λοιπόν! Στο εξής θα παίζω αγώνες με ΠΕΘΑΜΕΝΕΣ ομάδες για να πάρω μεγαλύτερο Morale στους παίκτες μου! Το δοκιμάζω σε φιλικά και ήδη πετυχαίνει. Οταν θα γίνονται όλοι Superb τότε θα συνεχίζω να παίζω αγώνες πρωταθλήματος.

Το Morale είναι ότι χειρότερο στο FM Live :x

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
02 Sep 2009 22:06 #59853 by Μάνος Γρυπάρης
Για όσους θέλουν να μπαίνουνε μία στο τόσο (ανά 4-5 μέρες ή ακόμα και πιο σπάνια) υπάρχει η Casual Association.

Αναγκάστηκα να πάω κι εγώ εκεί γιατί λόγω χρόνου δεν προλάβαινα τίποτα. Με βάλανε όμως στην Division 3. Ανέβηκα Division 2 ως τρίτος:

Αυτή είναι η ομάδα μου την 9η σεζόν. Η άμυνα γρανίτης όπως βλέπετε (αν δεν φτιάξεις άμυνα δεν λέει) κι ο Striker ο Alexandre, είναι 15 ετών με 5 αστεράκια potential!

Στο Memorial Cup του Bobby Robson αποκλείστηκα από τους 32 στα πέναλτι από την ομάδα που πήγε τελικό!

Την σεζόν 8 έφτασα μέχρι την θέση 101 στα Rankings. Το γήπεδο είναι 24.000 θέσεων. Μέχρι τώρα μια χαρά με πάει.

Και το καλύτερο για το τέλος. Ιδού ο 15χρονος Βραζιλιάνος Striker Alexandre που θα τρελάνει κόσμο!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Oct 2009 11:51 #61931 by Μάνος Γρυπάρης
33ος στα Ranks και μάλιστα παίζω στην Division One (όπως προανέφερα, πήγα στην Casual Association και ξεκίνησα πάλι από χαμηλά).

[img

Έγινα και GameWorld Champion για λίγο, παίρνοντας τον τίτλο από την Μαρία Κρανιά νικώντας την στο κύπελλο (ελληνίδα manager και με πολύ καλή ομάδα, παίζει Premiership)

[img

Τα καλά νέα είναι ότι πούλησα Sergio Mota στα 29 του, σε Auction, για 1.4 εκ ευρώ! (Market Calue 1.2 εκ ευρώ είχε). Τα άσχημα νέα είναι ότι όταν μου δίνανε 2 εκ ευρώ στα μέσα της σεζόν έλεγα όχι ο βλάκας :roll:

Εδώ ένας ακόμη πελάτης! :mrgreen:
Πήρε το πρωτάθλημα στην FA Evening Premiership. Εγώ εκείνες τις μέρες μόλις που ανέβαινα από την...Division Two ως 2ος. Όπως βλέπετε έχασε 3-1! :wink:

[img

Και το καλύτερο απ' όλα. Έπαιζα με την ομάδα ενός χρήστη που απουσίαζε...και ο τύπος είχε μόνο μία αλλαγή. Η A.I. την χρησιμοποίησε κι όταν ο τερματοφύλακας της ομάδας τραυματίστηκε πήρε τη θέση του αμυντικός. 10 λεπτά αργότερα όμως, το φάντασμα του τερματοφύλακα επέστρεψε...κι ο τύπος κατέληξε να φαίνεται ότι έχει 2 τερματοφύλακες!

[img

[img
[img
[img

(George M. Cohan)