Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fair play προπονητών στο Football Manager Live!

More
12 Mar 2009 01:27 #51488 by Μάνος Γρυπάρης
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ επίπεδο στο Football Manager Live!
Σήμερα έζησα κάτι πρωτόγνωρο στο Football Manager Live.

Παίζω στον server Miller, στον οποίο υπάρχουν κοντά 1.000 προπονητές από όλα τα έθνη (όπως άλλωστε και στους περισσότερους servers). Σήμερα μου πήραν έναν παίκτη, τον Bruno Fornarolli (τον γνωστό), για τον οποίο είχα ξεχάσει να επιλέξω ανανέωση συμβολαίου.

Οπότε εγώ έπιασα σε private chat τον τύπου που τον πήρε (σ.σ. από την Μαλαισία ήταν ο άνθρωπος) και τον παρακάλεσα το εξής. Του ζήτησα να μου δώσει τον παίκτη πίσω κι εγώ για αντάλλαγμα θα αγόραζα έναν δικό του παίκτη για τα διπλά χρήματα. Δηλαδή πληρώθηκα 120.000 λίρες αποζημίωση για τον Fornarolli? Ο τύπος θα εισέπραττε 240.000 λίρες από μένα και θα πούλαγε όποιον παίκτη θα ήθελε να ξεφορτωθεί.

Και ως εκ του θαύματος ο άνθρωπος ΔΕΧΤΗΚΕ! Του έκανα και τις 2 προσφορές ταυτόχρονα και πάτησε Accept. Αν όμως στην θέση σου ήταν κανένας Ελληνάρας coach τι θα έκανε? Θα μου έλεγε "Φιλαράκι...δε σε χάλασε που σου 'φαγα τον Ουρουγουανό που έβαλε 14 γκολ σε μία σεζόν!" Για να μην σας πω ότι θα μου έλεγε Οκ, θα δεχόταν την προσφορά των 240.000 και μετά θα κράταγε και τον παίκτη! Αυτό πραγματικά ήταν επίδειξη επιπέδου και...fair play μεταξύ προπονητών!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.