Πολύ ωραίο και αρκετα ενδιαφέρον βίντεο. Το περίμενα πως και πως. Συγχαρητήρια σε σένα Μάνο και σε όλους που δούλεψαν και δουλεύουν και σε όσους στηρίζουν το Gameworld.gr Πάντα επιτυχίες. Να έχετε όλοι καλή δύναμη.
Τώρα, μια πρόταση, όσων αφορά Youtube/Twitch. Δεν ξέρω αν εχει αναφέρει κάποιος κάτι σχετικό (καμιά φορά βαριέμαι να διαβάζω), όμως έχω να προτείνω το εξής : Δοκιμάστε να "επεκτείνετε" τα battles με συμμετοχή εμάς των αναγνωστών. Δώστε μας έτσι έναν ποιο ενεργό ρόλο, διοργανονοντας "VersuS" μεταξύ μας τα οποία τα κάνετε host εσείς (νομίζω μέσω του host στο twitch ειναι εφικτό). Είτε μια φορά την εβδομάδα είτε μια φορά το μήνα μπορεί να βγαίνει μια λίστα από games που θα ψηφίζουμε εμείς, θα παίζουμε όσοι μπορούμε (μονοί μας είτε σε ομάδες) online με περιγραφή ενός από τους συντάκτες. Στο τέλος κάθε μήνα ή όποτε εσείς μπορείτε (αν γίνετε) δίνετε και ένα έπαθλο είτε μετά από ψηφοφορία είτε με κάποιο σύστημα πόντων, ανάλογα το παιχνίδι. Μπορείτε επίσης αν όχι έπαθλο να διατηρείτε κάποιο top 10 ή κάτι ανάλογο εδώ στο Gameworldgr.
Μια άλλη ιδέα ειναι να διοργανώσετε κάποιου είδους συνεντεύξεις με ορισμένους από εμάς ανά ένα παιχνίδι που βγαίνει όπου ο gamer το εχει παίξει και μπορεί να πει τη γνώμη του, να μιλήσει λίγο για τον εαυτό του κλπ., να γνωριστούμε καλύτερα.
Αυτά και ελπίζω να μην κούρασα.