Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στον Πάγκο: Δευτέρα έως Πέμπτη 20:00-22:00

More
20 Oct 2005 02:43 - 04 Apr 2007 15:36 #4275 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα σας managerάδες!
Η καθιερωμένη εκπομπή "Στον Πάγκο" που γνωρίσατε παλιότερα από την συχνότητα του Sportime Radio 89.2 (και από την ίδια συχνότητα με παλαιότερο όνομα) και η οποία ασχολείται με Manager Games, επανέρχεται πλέον στον Games Radio. Καθημερινά 20:00-22:00. Θέματα? Πολλά...

- Νέα από τα Manager Games & Soccer Games (Football Manager, Championship Manager, Fifa Manager, Pro Evolution, Fifa κ.α. )
- Προτάσεις παικτών (όχι μόνο από εμάς φυσικά αλλά κι από εσάς)
- Προτεινόμενες Τακτικές
- Προγράμματα Προπόνησης
- Σχολιασμός αθλητικής επικαιρότητας (εξώφυλλα εφημερίδων, ειδήσεις από τα αθλητικά sites κτλ.)
- Ποιες μεταγραφές έγιναν στη διεθνή και εγχώρια αγορά, ποιοι παίκτες έμειναν ελεύθεροι και τι λέει το Football Manager γι' αυτούς.

Κι άλλα πολλά πικάντικα...

Το μήνυμα αυτό το γράφω με αφορμή το νέο τρέιλερ που βγάλαμε στη φόρα σήμερα κι ελπίζω να το γουστάρετε! Εκτός από εμένα και τον Αντώνη, ο Αλέξης Τσουβέλας μας βοήθησε σημαντικά αφού έκανε την φωνή του Γιάννη Διακογιάννη, ενώ στο τέλος το εφέ Αλέφαντου είναι το All Time Classic κερασάκι στην τούρτα μας!

Τρέιλερ: Η παρωδία της HOL και του Red Bull (με μίμηση Γιάννη Διακογιάννη από Αλέξη Τσουβέλα)...

Θα τα λέμε On Air, Καθημερινά 20:00-22:00.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Apr 2007 15:36 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2006 11:41 #11635 by Αντώνης Κατρής
Και ναι η στιγμή που όλοι μας περιμέναμε με ανυπομονησία μόλις έφτασε. Σήμερα στις 8 το βράδυ και κάθε μέρα από Δευτέρα έως Πέμπτη 20:00-22:00 (τις Παρασκευές ο πάγκος θα αλλάζει δομή, σύνθεση και ώρα και θα ασχολείται με τα online manager) ξανακαθόμαστε "Στον Πάγκο" ο οποίος είχε παγώσει λόγω του ότι δεν είχε πάνω του τα οπίσθιά μας :P Περιμένω ότι όλοι οι φίλοι τις εκπομπής (που έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο) θα είναι σήμερα ενεργά μαζί μας σε αυτό το νέο internetικό πλέον ξεκίνημα. Καλή αρχή να έχουμε αδέλφια

More
01 May 2006 11:53 #11637 by Γιώργος Γκούμας
Και την Παρασκευη με τον SIR θα μιλαμε για online manager και θα κυριως θα κανουμε χαβαλε και θα περναμε ωραια........

Λοιπον την Παρασκευη 22:00-24:00 θα ειμαστε μαζι στην εκπομπη "Manager Light Zone"...... :twisted: :twisted:

More
03 May 2006 01:27 #11776 by Μάνος Γρυπάρης
Για να μου θυμίζετε κάθε εβδομάδα, ότι κάααααποτε έπαιζα στην division2 του ManagerZone και τώρα δεν έχω τον χρόνο ούτε να μπω και να χαιρετίσω τους παίκτες μου? :toimonster:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jun 2006 12:15 #14589 by Αντώνης Κατρής
Ρε Doom μήπως έχεις κρατήσει την εκπομπή αυτής της Τετάρτης?

More
09 Jun 2006 12:26 #14592 by Βασίλης
ε ναι, πρέπει να μείνει στα χρονικά εκείνο το 'Βασίλη είσαι Θεός' ε; Φανταστικέ Doom? Sir_A_Internationale?

:twisted:

More
09 Jun 2006 18:51 #14650 by DOOM_NX
Χίλια συγγνώμη ρε σεις! Δεν κρατάω όλες τις εκπομπές... Όποιοι θέλετε να με ενημερώνετε απο πριν ποια εκπομπή θέλετε να βάλω να γράφει! Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα!

Sir_A_K, όπως κατάλαβες, δυστυχώς, δεν την έχω!

Yours nitrous-oxided,
DOOM_NX

PC Specifications:
www.freewebs.com/doomnx/

More
12 Jun 2006 10:52 #14836 by Βασίλης
Κρίμα... Αν γίνεται πάντως, γράψε την εκπομπή αυτής της Τετάρτης. Και να το αιτιολογήσω:

Θα φέρω το Τζίγγερ πάλι στο στούντιο για μια μίνι-ανάκριση για τον Μίκαελ Άντονσον και για τον πώς τον βρήκε (Κατάσταση 'Ομερτά' και τέτοια). Επίσης θα του δώσουμε μια shortlist με Βραζιλιάνικα πουλέν για το πενταετές πλάνο που ξαναρχίζει.

Συνέντευξη με τον ΓιαγιαΠουρέ με τίτλο: 'Αυτός ο Σαβιόλα, είναι κοντός'

Research στα άδυτα της Ιταλίας και πώς παίξανε στο στοίχημα τη σημερινή.. γκέλα με τη Γκάνα

Και άλλα, μην τα αποκαλύπτουμε και όλα...

More
12 Jun 2006 11:18 #14838 by DOOM_NX
ΟΚ, θα γίνει. Τετάρτη 14/06/06 20:00-22:00.

Yours nitrous-oxided,
DOOM_NX

PC Specifications:
www.freewebs.com/doomnx/

More
26 Sep 2006 19:11 - 15 Feb 2007 13:05 #20139 by Μάνος Γρυπάρης
Έχοντας στα χέρια μας Preview Code του Pro Evolution Soccer 6 για PS2, από σήμερα θα σας έχουμε ένα πρώτο preview του παιχνιδιού.

Κι όλα αυτά μαζί με σχόλια για τους αγώνες του Champions League.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε να τα συζητήσουμε όλα και live on air. Είναι κρίσιμη άλλωστε αυτή η εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες σε Champions League & Uefa

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 15 Feb 2007 13:05 by Μάνος Γρυπάρης.