Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Games & Gamers (GANG)

More
02 Jul 2007 17:15 #34382 by Μπάμπης Χαραλάμπους
GANG ΙΙΙ η εκπομπή που παίζονταν πριν 2 χρονάκια στο TV Cosmopolis (σημερινό Channel 9)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2007 17:42 #34385 by Μάνος Γρυπάρης
Απ' όσο ξέρω η εταιρεία παραγωγής της εκπομπής (2 Smart) δεν κατάφερε να βρει κανάλι που να καλύπτει το κόστος παραγωγής κι έτσι το σόου διεκόπη. Πάντως το Channel 9 (πρώην TVC Cosmopolis για όσους δεν το γνωρίζουν) όσο ανακατασκεύαζε το πρόγραμμά του πριν από λίγες εβδομάδες έπαιζε κατά καιρούς κάποιες κονσέρβες σε βραδινές ώρες.

Αν δεν δείτε κάτι (γενικά, όχι ειδικά από τους Gang) αυτό τον Σεπτέμβριο μην περιμένετε να γίνει κάτι για πολλά χρόνια ακόμη. Είναι η καταλληλότερη εποχή αλλά δυστυχώς για τους μεγαλοκαναλάρχες λίγη σημασία έχουν αυτά. Περιμένουν ότι από την 1η μέρα θα πρέπει να κάνεις νούμερα και να φέρεις 10 χορηγούς να καλύψεις το κόστος. Για να φτάσουμε το επίπεδο των Gigabit της Γερμανίας ( www.giga.de , σαν τους Hackers που έβγαιναν στο Alter κάποτε) θα πρέπει να περάσουνε καμιά 30αριά χρόνια στο Ελάντα...και βάλε! Με 95% πειρατεία είμαστε κάπου στον πάτο και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για τέτοιες ενέργειες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Jul 2007 20:51 #34412 by a Guest
Replied by a Guest on topic Games & Gamers (GANG)
Το ωραίο είναι οτι το κανάλι 9 πριν κάτι μήνες έδειχνε ενα trailler με αποσπάσματα νέων εκπομπών για την καινούρια τηλεοπτική χρονιά, και μέσα σε αυτα είχε και αποσπάσματα απο το GANG!! 'Ως εκεί όμως καθώς δεν υπήρξε συνέχεια... :roll:

More
02 Jul 2007 22:50 #34417 by Μπάμπης Χαραλάμπους

SA7\ wrote: Το ωραίο είναι οτι το κανάλι 9 πριν κάτι μήνες έδειχνε ενα trailler με αποσπάσματα νέων εκπομπών για την καινούρια τηλεοπτική χρονιά, και μέσα σε αυτα είχε και αποσπάσματα απο το GANG!! 'Ως εκεί όμως καθώς δεν υπήρξε συνέχεια... :roll:

Το θυμάμαι και εγώ!!! Συγκεκριμένα έδειχνε στιγμηοτυπα απο Medal of Honor και απο Second Sight

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Jul 2007 16:31 #34468 by a Guest
Replied by a Guest on topic Games & Gamers (GANG)
Αλλά τελικά δε συνεχίστηκε. :(

More
30 Jun 2009 18:47 #55271 by Στέφανος Τρίγγας
ΩΩ και εγω την εβλεπα τι μου θυμισατε.... Συγκεκριμενα μου θημησατε ενα σημειο οπου ειχαν συνδιασει το τραγουδι της Ιτιας(ενα ελληνικο τελοσπαντων) με το Def Jam Fight For New York

More
30 Jun 2009 21:09 #55321 by Μπάμπης Χαραλάμπους
ή το αλλο με το σκετς του SmackDown που επευταν κατι κουτσουρα απο τον ουρανο και ελεγαν αυτοι ρε σεις παμε να φυγουμε ρε πευτει ξυλο! :lol: