Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
20 Jan 2011 14:59 #88175 by lavezzi7

Manos wrote: Σήμερα εκπομπή 19:00-19:30 θα είμαι On Air με Μπάμπη Χαραλάμπους.

8O

Για να δούμε :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jan 2011 15:16 #88179 by Andr

Freak wrote: Ετοιμαζω μια εκπληξη για αυριο. Συντονιστειτε

ελπιζω η εκπληξη να ειναι αυτη που σκεφτομαι.παντως η σημερινη εκπομπη ειναι συλλεκτικη μπορω να πω

More
20 Jan 2011 19:10 #88206 by lavezzi7
Τι στημένο ρε? 8O

Μας δουλεύετε; :roll: :evil:

More
20 Jan 2011 20:27 #88209 by Aνέστης Αδαμίδης

Freak wrote: Ετοιμαζω μια εκπληξη για αυριο. Συντονιστειτε

Tι, δηλαδή με πρόλαβε άλλος; Όχι ρε κι έλεγα κι εγώ να έρθω αύριο... :evil:

More
21 Jan 2011 00:15 #88223 by Άγγελος Φασούλης
Τελικά πρέπει να είμαι πολύ γκαντέμης! Σήμερα που είχε εκπομπή με τον Μπάμπη, εγώ δεν μπορούσα να την ακούσω!

More
02 Feb 2011 13:05 #89116 by Andr
εγινε χθες η κληρωση για το gran turismo?

More
02 Feb 2011 13:44 #89119 by Μάνος Γρυπάρης
Gran Turismo 5 και φούτερ
Οι νικητές είναι εδώ . Στην εκπομπή το ένα από τα δύο ονόματα που ανακοίνωσα ήταν άλλου αναγνώστη, ο οποίος όμως δεν είχε γράψει κάποιο μήνυμα στο forum κι έτσι η συμμετοχή του ακυρώθηκε. Μετά από νέα κλήρωση που κάναμε στο GameWorld, στη θέση του μπήκε ο bond.

Εκπομπή
Και με την ευκαιρία, μιας και κάποιοι ξεχνάτε να μας ακούσετε και περιμένετε να σας πούμε τι έγινε μέσω forum ή facebook θα σας πω το εξής. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η κίνηση στην εκπομπή δεν είναι όπως παλιά. Για παράδειγμα, την Δευτέρα βγάλαμε μία γραμμή και χθες καμία. Ήμασταν δηλαδή μόνο με SMS και e-mail. Αν είναι να συνεχίσουμε έτσι, στο τέλος βλέπω να σταματάμε το καθημερινό και να βγαίνουμε πάλι μία φορά την εβδομάδα. Δεν έχω καμία όρεξη μετά από 7 χρόνια ραδιόφωνο να μιλάω μόνος μου Οn Air χωρίς επικοινωνία. Αν φταίει κάτι στην εκπομπή ευχαρίστως να μάθουμε τι είναι αυτό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Feb 2011 14:18 #89123 by Aνέστης Αδαμίδης
Κοίταξε Μάνο, εγώ την εκπομπή τώρα τελευταία δεν προλαβαίνω αν την ακούω πάντοτε, λόγω της εξεταστικής. Αλλά όποτε μπορώ ακούω. Την τελευταία φορά που ρώτησα για μια κλήρωση, είχα χάσει την εκπομπή επειδή δεν ήμουν στο σπίτι. Δε νομίζω να κάνετε κάτι λάθος στην εκπομπή.

More
02 Feb 2011 14:46 #89126 by Γιάννης Ρέμας
εγώ πιστεύω φταίει πως είναι καθημερινή και ξεκινά 9:30 και κρατάει 30 λεπτά προσωπικά εγώ γυρίζω σπίτι μου κάθε μέρα τέτοια ώρα περίπου και κάθομαι στο pc και παίζω lol πιο παλιά που ήσασταν μια φορά με δυο και πιο αργά ήταν καλύτερα

More
03 Feb 2011 18:04 #89172 by theo124
παιδα ειστε φοβεροι