Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Εκπομπή Users

More
24 Jul 2010 13:46 #75647 by Άγγελος Φασούλης
:icon bow: :icon bow: :icon bow: στον ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΤΕΡΑΣΤΙΟ Βig Boss που είπε τον μαγικό αριθμό 1 στην κλήρωση. :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Υ.Γ Ούτε κουβέντα δεν θα ξαναπώ για αυτό το άθλιο παιχνίδι που ούτε καν θυμάμαι ότι το λένε μικρομέγαλο πλανήτη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2010 15:02 #75655 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ εχθές ηχογράφησα όλη την εκπομπή \:D/ .

More
24 Jul 2010 16:55 #75664 by Άγγελος Φασούλης
Ναι; Υπάρχει κανένας τρόπος να μου την στείλεις, να ακούσω πως ακούγομαι από το ράδιο; Α και κάτι άλλο, πώς στο καλό την ηχογράφησες;

More
24 Jul 2010 18:02 #75666 by Γιάννης Ρέμας

draginfable wrote: Ναι; Υπάρχει κανένας τρόπος να μου την στείλεις, να ακούσω πως ακούγομαι από το ράδιο; Α και κάτι άλλο, πώς στο καλό την ηχογράφησες;

μπορεί να γίνει εύκολα με ένα mp3 αν έχει ηχογράφηση λογικά θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τους ηχογραφήσεις

More
24 Jul 2010 18:25 #75668 by Στέφανος Τρίγγας

draginfable wrote: Ναι; Υπάρχει κανένας τρόπος να μου την στείλεις, να ακούσω πως ακούγομαι από το ράδιο; Α και κάτι άλλο, πώς στο καλό την ηχογράφησες;

Ε..βασικά έβαλα την εκπομπή να ακούγετε από το ράδιο και μετά έβαλα μπροστά από τα ηχεία το MP3 στην ηχογράφηση και το ηχογράφησα. Επίσης σε κάτι άκυρες στιγμές ακούγομαι εγώ να φωνάζω κάτι για Metal Gear αλλά τέλος πάντων.

More
24 Jul 2010 19:00 #75669 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αλήθεια ; Για στειλε linK!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Jul 2010 19:02 #75670 by Στέφανος Τρίγγας
Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ

More
24 Jul 2010 19:04 #75671 by Γιάννης Ρέμας

ThunderHawk wrote:

Ε..βασικά έβαλα την εκπομπή να ακούγετε από το ράδιο και μετά έβαλα μπροστά από τα ηχεία το MP3 στην ηχογράφηση και το ηχογράφησα. Επίσης σε κάτι άκυρες στιγμές ακούγομαι εγώ να φωνάζω κάτι για Metal Gear αλλά τέλος πάντων.

δεν έχει το mp3 απευθείας ηχογράφηση από το ραδιόφωνο για δοκίμασε να πατήσεις record την ώρα που ακούς ράδιο από το mp3

More
24 Jul 2010 23:21 #75676 by Aνέστης Αδαμίδης
Μετά από συνεννόηση με τον BigBoss, δημιουργήθηκε η σωστή εικόνα για τις σκέψεις του σχετικά με το LBP.

twitpic.com/28b5af/full

(Ήθελες μεγαλύτερο κεφάλι. Ελπίζω να μην με κάνουν κάνα ban λόγω της εικόνας :mrgreen: )

More
24 Jul 2010 23:31 #75677 by Άγγελος Φασούλης
lol Η φωνή μου ακούγεται ελεεινά ελεεινή. Μα πως γίνεται να ακούγεται τόσο λεπτή; Μήπως φταίει η ηχογράφηση;(όποιος πει το αντίθετο δεν θα ζήσει για να ακούσει την επόμενη εκπομπή :Hangman: )