Μου ήρθε μια ιδέα γιατί είχες πει πως θα είναι μαγνητοσκοπημένη! Σκηνικό δε θα αλλάζει όλοι μαζί θα είναι οι παραγωγοί, απλά αυτοί που δεν θα είναι το αντικείμενο τους θα μιλάνε λιγότερο, εσύ τοποθετημένος κάπου στο κέντρο θα συντονίζεις την συζήτηση και θα θέτεις ερωτήματα σας απλός gamer και έτσι θα δίνεις σιγά, σιγά τον λόγο στον καθένα! Κάτι σαν τα τραπέζια των πολιτικών μόνο που εδώ δε θα διακόπτη ο ένας τον άλλον, θα μιλάμε ο καθένας για το θέμα που ασχολείται και εσύ κάνοντας ερωτήσεις και καλά σας αρχάριος gamer θα κάνεις και τον πιο απλό χρήστη να καταλαβαίνει το παιχνίδι και τι προσφέρει! Αυτό που θα ξεχωρίζει τον κάθε παραγωγό και θα τον ενώνει με την ασχολία του θα είναι το ντεκόρ πίσω από την πλάτη του! Το βρίσκω πρωτότυπο και συμβολικό! Γιατί μας δίνει την ευκαιρία να καυτηριάσουμε και θέματα την επικαιρότητας όπως τα ζώα που βγαίνουν στην τηλεόραση και μιλάνε όλοι μαζί Έτσι δείχνουμε σοβαρότητα, οργάνωση, χιούμορ και.........(θα σκεφτώ αργότερα και άλλα!)
Αυτή η ιδέα πάνω κάτω μου ήρθε την τοποθετώ και βάλτε την στο τραπέζι με τα σχέδια σας!!! Μου φαίνετε καλή με λίγη επεξεργασία ακόμα!!!!!