Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Spoiler Maniacs

More
10 Jul 2020 21:02 #236479 by Μάνος Γρυπάρης

Με αφορμή τα spoilers του The Last of Us: Part 2 τα οποία διέρρευσαν...νωρίτερα, αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια νέα σειρά στο YouTube.

Θα ονομάζεται Spoiler Maniacs και σε αυτή θα κάνουμε πλήρη ανάλυση αγαπημένων games...μετά την κυκλοφορία τους. Τα επεισόδια θα ανεβαίνουν τουλάχιστον μία εβδομάδα μετά από μία κυκλοφορία και θα σας προειδοποιούμε στην αρχή κάθε βίντεο για τα spoilers, ώστε να τα δείτε μόνο αφού τερματίσετε τα αντίστοιχα games ή αν δεν σκοπεύετε να τα παίξετε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jul 2020 21:44 - 10 Jul 2020 21:45 #236480 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Spoiler Maniacs
Πάλι καλά που θα προειδοποιείτε γιατί δεν γουστάρω καθόλου μα καθόλου τα spoilers.

Επιπλέον θέλω να πιστεύω πως τα όσα διέρευσαν για το Last of Us Part 2 είναι fake news.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 10 Jul 2020 21:45 by Blood Prince.

More
13 Jul 2020 22:26 - 13 Jul 2020 22:41 #236565 by Μάνος Γρυπάρης
Το πρώτο επεισόδιο ανέβηκε και αναλύουμε πλήρως τα σενάρια των The Last of Us 1 + 2

Όσοι το έχετε τερματίσει ήδη ή δεν σκοπεύετε να το παίξετε πραγματικά δείτε το βίντεο γιατί αξίζει.

SPOILER ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το The Last of Us: Part 2

Κάντε κλικ εδώ με δική σας ευθύνη

Μην κάνετε spoilers στο κεντρικό topic της εκπομπής πάντως. Θα ανοίγουμε νέα topics κάθε φορά. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 13 Jul 2020 22:41 by Μάνος Γρυπάρης.