Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο Μάνος στο YouTube

More
23 Jan 2019 02:12 #222581 by Nikos Georgopoulos
Ο Μάνος είπε ότι θα ανεβάζει βίντεο στο προσωπικό κανάλι του κάθε Σάββατο οπότε ας ανοίξουμε ένα topic.

Τα δύο πρόσφατα:
Βινύλιο God of War

Το πακέτο της Gamescom:

Και ένα παλιότερο που θα μπορούσε να το βάλει και intro στο κανάλι του. :lol:
The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jan 2019 23:03 #222607 by Astro
Replied by Astro on topic Ο Μάνος στο YouTube
Καλή αρχή στο νέο εγχείρημα.

More
27 Jan 2019 18:18 #222680 by Μάνος Γρυπάρης
Ευχαριστώ. Δείτε στο νέο μου βίντεο: Μετακομίζω στην Κύπρο:

Θα βρίσκομαι πλέον στη Λευκωσία από 1η Φεβρουαρίου.

Αυτός είναι κι ο σημαντικότερος λόγος που άνοιξα το κανάλι και σκοπεύω να το τρέχω πιο ενεργά με νέα βίντεο κάθε Σάββατο. Ουσιαστικά στο GameWorld θα ανεβαίνουν νέα βίντεο 3 φορές την εβδομάδα (Τρίτη, Παρασκευή και Κυριακή) αντί για 4. Αντ' αυτού κάθε Σάββατο θα έχω ένα χαλαρό βίντεο στο κανάλι μου.

Forum topic για την ζωή στην Κύπρο

Εκεί μπορείτε να ρωτάτε ότι θέλετε για την Κύπρο. Εδώ συζητάμε γενικά για το προσωπικό μου κανάλι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Jan 2019 20:21 #222687 by Blood Prince
Φοβερό το βίντεο ! Καλή σταδιοδρομία ! Απ'οτι γνωρίζω και η Τσεχία είναι πολύ καλή χώρα για όσους έχουν σπουδάσει πληροφορική...εφόσον γνωρίζουν την γλώσσα....βέβαια όσον αφορά την Κύπρο ούτε εκεί είναι ρόδινα τα πράγματα αλλά κάπως καλύτερα σε σχέση με την Ελλάδα αυτή την στιγμή.Εγώ από την άλλη για την ώρα μένω Ελλάδα και βλέπουμε....

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
28 Jan 2019 22:59 #222709 by Georgios Manolis
Ο καθένας έχει τους λόγους του που φεύγει απο τη χώρα και δεν είναι πάντα οικονομικοί.Όπως και να χει εγώ έχω μάθει να ζω με τα λίγα και σαν βοηθός συγκολλητή(σιδερά) είμαι σχετικά καλά.Με το γαμημένο το σύστημα εργασίας και ανταμοιβής που μας επέβαλαν κάποιοι και πρέπει να το ανεχόμαστε.Δεν είναι το κατάλληλο topic να το αναλύσω αυτό.Απλά θέλω να πω οτι δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια.
Οπότε φτάσαμε στην "ελεγχόμενη" οικονομική κατάσταση της χώρας που δεν βοηθάει τα επαγγέλματα τα οποία αναφέρει ο Μάνος.Και πολλοί αναγκάζονται να βρούν τη τύχη τους στο εξωτερικό.Δεν έχω τίποτα με αυτούς που φεύγουν απλά να σκεφτούν καλά αν αυτό είναι που θέλουν πραγματικά.

Για την κίνηση στις μεγάλες πόλεις.Αν και δεν έχω έρθει στην Αθήνα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη πότε,πότε και αυτό αυτό που βλέπω κάθε φορά δεν υπάρχει.Και βλέποντας αυτό το χάος,για μένα που δεν είμαι συνηθισμένος να ζω σε μεγαλουπόλεις λέω...σκέψου τι γίνεται στην Αθήνα.Φταίει οτι ο κόσμος είναι πάρα πολύς για μια πόλη.Επίσης δεν είναι το κατάλληλο topic για να εξηγήσω το γιατί συμβαίνει αυτό.

Λοιπόν Μάνο σου εύχομαι κι εγώ καλή σταδιοδρομία και μακάρι να βρείς έστω κάτι κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
30 Jan 2019 05:45 #222728 by Μάνος Γρυπάρης

Blood Prince wrote: Φοβερό το βίντεο ! Καλή σταδιοδρομία ! Απ'οτι γνωρίζω και η Τσεχία είναι πολύ καλή χώρα για όσους έχουν σπουδάσει πληροφορική...εφόσον γνωρίζουν την γλώσσα....βέβαια όσον αφορά την Κύπρο ούτε εκεί είναι ρόδινα τα πράγματα αλλά κάπως καλύτερα σε σχέση με την Ελλάδα αυτή την στιγμή.Εγώ από την άλλη για την ώρα μένω Ελλάδα και βλέπουμε....

Ευχαριστώ! Τσεχία είχα συνέντευξη από εταιρεία ανάπτυξης, πέρασα και από την 2η συνέντευξη και μέχρι εκεί. Αλλά χαίρομαι που πηγαίνω στην Κύπρο.

the_prophet1987 wrote: Ο καθένας έχει τους λόγους του που φεύγει απο τη χώρα και δεν είναι πάντα οικονομικοί.Όπως και να χει εγώ έχω μάθει να ζω με τα λίγα και σαν βοηθός συγκολλητή(σιδερά) είμαι σχετικά καλά.Με το γαμημένο το σύστημα εργασίας και ανταμοιβής που μας επέβαλαν κάποιοι και πρέπει να το ανεχόμαστε.Δεν είναι το κατάλληλο topic να το αναλύσω αυτό.Απλά θέλω να πω οτι δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια.
Οπότε φτάσαμε στην "ελεγχόμενη" οικονομική κατάσταση της χώρας που δεν βοηθάει τα επαγγέλματα τα οποία αναφέρει ο Μάνος.Και πολλοί αναγκάζονται να βρούν τη τύχη τους στο εξωτερικό.Δεν έχω τίποτα με αυτούς που φεύγουν απλά να σκεφτούν καλά αν αυτό είναι που θέλουν πραγματικά.

Για την κίνηση στις μεγάλες πόλεις.Αν και δεν έχω έρθει στην Αθήνα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη πότε,πότε και αυτό αυτό που βλέπω κάθε φορά δεν υπάρχει.Και βλέποντας αυτό το χάος,για μένα που δεν είμαι συνηθισμένος να ζω σε μεγαλουπόλεις λέω...σκέψου τι γίνεται στην Αθήνα.Φταίει οτι ο κόσμος είναι πάρα πολύς για μια πόλη.Επίσης δεν είναι το κατάλληλο topic για να εξηγήσω το γιατί συμβαίνει αυτό.

Λοιπόν Μάνο σου εύχομαι κι εγώ καλή σταδιοδρομία και μακάρι να βρείς έστω κάτι κοντά σε αυτό που ψάχνεις.

Να 'σαι καλά.
Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
09 Feb 2019 21:37 #223033 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε τα πρώτα μας βίντεο από την Κύπρο!
Νέα σειρά κάθε Σάββατο με τίτλο Ελλαδίτες στην Κύπρο!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος