Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Likes for Likes: Ας βοηθήσουμε όλοι

More
27 May 2016 15:30 - 03 Jun 2016 11:18 #181872 by Μάνος Γρυπάρης

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο ότι κάποιος συγκεκριμένος ανταγωνιστής του GameWorld προφανώς έχει ενοχληθεί από την επιτυχία που σημειώνει το κανάλι μας στο YouTube και spamάρει Dislikes.

Δείτε καταρχήν το σχετικό βίντεο σε HD

Για κάνα χρόνο είχαμε ηρεμήσει μέχρι που τους τελευταίους μήνες όταν ένα μέλος του site αποχώρησε για άλλο site (κατά τα φαινόμενα hater όπως απεδείχθη), ξεκίνησαν ξανά τα dislikes. Εδώ ένα δείγμα. Έχω δεκάδες τέτοια συγκριτικά screenshots καθώς παρακολουθώ μονίμως τι γίνεται. Απλά παραθέτω δύο για να μην spamάρω το topic.

Τα dislikes γίνονται μαζικά από ένα άτομο μέσα σε ένα τέταρτο. Δεν λέω για τα προφανή 5-10 που είναι φυσιολογικά αλλά για όλα τα υπόλοιπα.

Likes for Likes
Αποφάσισα λοιπόν με αφορμή το γεγονός αυτό να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Οι νέοι users που θα δουν στο κανάλι του GameWorld στο YouTube αυτά τα dislikes θα νομίζουν ότι τα βίντεό μας όντως κάτι έχουν. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε ανάλογο θέμα από προβληματικά στον εγκέφαλο άτομα που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν αλλά κάθονται 1-2 ώρες την ημέρα και spamάρουν dislikes μπορείτε να βοηθήσετε κάνοντας αντίστοιχα μαζικά Likes στα βίντεό μας κι εμείς αντίστοιχα θα κάνουμε Like στα δικά σας. Θα σας δωσουμε συγκεκριμένα links από βίντεο που έχουν θέμα κι εσείς αντίστοιχα θα μας στείλετε δικά σας. Το YouTube να σημειώσουμε ότι δεν banάρει κανάλια παρά μόνο αν πάνε και αγοράσουν Likes από διάφορες συγκεκριμένες εταιρείες τις οποίες εντοπίζουν.

Όσοι ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε με τα Likes εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας με Reply στο topic για να σας στείλουμε τα βίντεο που χρειάζονται βοήθεια. Αν έχετε κανάλι στο YouTube τότε δημοσιεύστε μέσα στο reply τα δικά σας βίντεο που χρειάζονται Likes. Εμείς για λόγους ασφαλείας κι επειδή το forum είναι ορατό δημόσια (ακόμα κι από τον σκαλωμένο hater) θα τα στείλουμε μέσω PM.
Όσο για το πως μπορείτε οι ίδιοι να κάνετε μαζικά Likes, αυτά τα συζητάμε επίσης καλύτερα μέσω PM.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 03 Jun 2016 11:18 by Μάνος Μαρίνος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2016 16:16 - 27 May 2016 16:18 #181875 by A
Καλησπέρα στην υγιή παρέα του GW. Εχω γραφτεί στο κανάλι και εχω κάνει αρκετά like σε βίντεο επειδή δεν μπορώ να δω τα live και επειδή μου κρατάν παρέα στη δουλειά. Δεν έχω δικό μου κανάλι αλλα οποια βίντεο θέλουν support, και δεν τα εχω likαρει, μπορώ να τα υποστηρίξω.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 27 May 2016 16:18 by A.

More
29 May 2016 21:01 #181982 by Nikos Georgopoulos

efane wrote: Καλησπέρα στην υγιή παρέα του GW. Εχω γραφτεί στο κανάλι και εχω κάνει αρκετά like σε βίντεο επειδή δεν μπορώ να δω τα live και επειδή μου κρατάν παρέα στη δουλειά. Δεν έχω δικό μου κανάλι αλλα οποια βίντεο θέλουν support, και δεν τα εχω likαρει, μπορώ να τα υποστηρίξω.

Καλησπέρα. Μόλις σου στέιλαμε οδηγίες.

Να προσθέσω ότι όσοι μας βοηθήσουν με τα Likes τους θα λάβουν ως δώρο Steam keys για τον κόπο και τον χρόνο τους! :)

More
29 May 2016 23:28 - 30 May 2016 03:00 #181986 by Δημήτρης Κάτσης
Παρακολουθώ τακτικά walkthroughs και unboxings από το κανάλι σας στο youtube. Δεν έχω κάποιο βίντεο στο youtube όμως είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω. Εσείς συνεχίστε την καταπληκτική σας δουλεία!
Last edit: 30 May 2016 03:00 by Μάνος Γρυπάρης.

More
30 May 2016 14:19 #182006 by Tony
Δυστυχώς υπάρχουν και άτομα που κάνουν dislike απλά και μόνο από ζήλια! Αυτού του είδους το dislike(dislike + no comment) δεν προσφέρει τίποτα , αφού δεν ξέρεις και εσύ ο ίδιος τι δεν έκανες καλά... Μου έχει τύχει σε ένα μόνο βίντεο , αλλά πλέον περιμένω να φάω κράξιμο σε μεγάλο βαθμό (όποιος δει το βίντεο , θα καταλάβει ότι δεν "κράζω ps4" , αλλά αναφέρω τους λόγους που επέλεξα xbox one).
Αυτό είναι το βίντεο μου :

Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω ( αν και όσα βίντεο του GW βλέπω κάνω πάντα Like ).!!!
:D

More
30 May 2016 19:51 #182015 by Κατερίνα Μαρίνου
Οσο μπορω βοηθαω με τις μικρες δυνατοτητες που εχω. Τωρα τελευταια αρχισα ν'ασχολουμε με τον μαγικο κοσμο του youtube και φυσικα παρατηρω διαφορα φαινομενα αλλου αστεια και αλλου σοβαρα. Βαζω παντα likes σ'ολα τα βιντεο που πιστευω οτι εχουν να προσφερουν κατι στην ενημερωση του κοινου.