Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε ποιο Υoutube channel πρέπει να ανεβαίνει η τηλεοπτική εκπομπή Users?

Poll: Σε ποιο Υoutube channel πρέπει να ανεβαίνει η τηλεοπτική εκπομπή Users? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Στο κανάλι του GameWorld.gr
5 83.3%
Στο κανάλι των Users
1 16.7%
Total number of voters: 6
Only registered users can participate to this poll
More
21 Apr 2016 12:18 - 21 Apr 2016 12:21 #180379 by Μάνος Γρυπάρης

Όπως σας ενημερώσαμε και προηγουμένως, η τηλεοπτική εκπομπή Users ξεκινάει το Σάββατο 19:30 στο Channel 9 (προσοχή: Συζήτηση για την εκπομπή μόνο στο κεντρικό topic των Users και όχι εδώ ).

Κάθε Δευτέρα στις 14:00 η εκπομπή θα ανεβαίνει και στο YouTube. Είμαστε σε δίλημμα ως προς το κανάλι που θα χρησιμοποιήσουμε.
1)Να ανεβαίνει στο κανάλι του GameWorld.gr επειδή έχει περισσότερους subscribers και να εμφανίζεται σε playlist του καναλιού Users?
2)Να ανεβαίνει στο κανάλι των Users για να έχουμε καλύτερο branding και να εμφανίζεται σε playlist του καναλιού GameWorld.gr?

Επίσης τίθεται και θέμα ως προς το Youtube channel που θα πρέπει να δίνουμε ως link στην εκπομπή. Για παράδειγμα, να δίνουμε το κανάλι του GameWorld.gr ή των Users για να έχουμε καλύτερο branding?

Να θυμίσω εδώ ότι στο YouTube channel των Users ανεβάζαμε μόνο τις ραδιοφωνικές εκπομπές. Τις εκπομπές Users του GameWorld.gr τις ανεβάζαμε στο κανάλι του GameWorld.gr. Ο λόγος που είχαμε επιλέξει το κανάλι των Users είναι επειδή είχαμε να κάνουμε με ραδιοφωνικές εκπομπές, συνεπώς πιστεύαμε ότι η προβολή μιας στατιστικής εικόνας και απλά ομιλίας στο ραδιόφωνο θα κούραζε το βασικό μας κανάλι. Βέβαια εδώ τίθεται και ένα βασικό θέμα. Οτι αν μια εκπομπή γίνει upload στο βασικό κανάλι του GameWorld.gr τότε σίγουρα θα πάρει περισσότερα views.

Προσοχή: Για συζήτηση και απορίες για την τηλεοπτική εκπομπή Users χρησιμοποιήστε μόνο το κεντρικό topic . Εδώ συζητάμε μόνο το youtube channel όπου θα ανεβαίνουν οι εκπομπές

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 21 Apr 2016 12:21 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2016 12:49 #180380 by Γιάννης Πετρόχειλος
Κατά τη γνώμη μου εφόσον οι προηγούμενες εκπομπές Users που δεν ήταν ραδιοφωνικές ανέβαιναν στο κανάλι του GameWorld.gr θα ήταν καλύτερο να μπουν και αυτές στο GameWorld.gr και να εμφανιστούν ως playlist στο κανάλι των Users.

More
21 Apr 2016 12:52 - 21 Apr 2016 13:41 #180381 by Βασιλης Γαλανος
Νομίζω ότι είναι καλύτερα να ανεβαίνουν στο κανάλι των Users τα βίντεο των εκπομπών κυρίως γιατί το κανάλι αυτό έχει αποκλειστικά εκπομπές πέραν του ίντερνετ,ενώ το κανάλι του Gameworld είναι η διαδικτυακή πλευρά του Gameworld(streams-παρουσιάσεις-κ.α).Με ένα βίντεο-ανακοίνωση της εκπομπής και αναφορά και λινκ για το κανάλι των users πιστεύω θα είναι οκ.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 21 Apr 2016 13:41 by Blood Prince.

More
21 Apr 2016 13:35 #180382 by Blood Prince
Θα συμφωνήσω με τον snikefriend καλύτερα να συμβεί το πρώτο κατά την γνώμη μου πάντα.Να ανεβαίνει στο κανάλι του GameWorld.gr επειδή έχει περισσότερους subscribers και να εμφανίζεται σε playlist του καναλιού Users.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Apr 2016 15:19 #180392 by G
Εγώ ψήφισα to 1, να τα ανεβάζετε στο κανάλι του gameworld.gr και να εμφανίζονται στο κάναλι των users. Είναι πολύ καλύτερο μιας και ακριβώς όπως αναφέρθηκε, οι subs είναι περισσότεροι και το delivery θα γίνεται σε πιο πολύ κόσμο απο αυτό το κανάλι, συν ότι τα livestreams των users ανεβαιναν στο κανάλι του gameworld.gr.
Προσωπικά (όπως θέλω να τα χω σε μια τάξη μες στο μυαλό μου) θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει μία πηγή με πολλές υποκατηγορίες και όχι πολλές πηγές πολλών κατηγοριών. Θα προτιμούσα δηλαδή και στο κανάλι του gameworld.gr να ανέβουν και οι εκπομπές των users σε ξεχωριστό φάκελο.

More
21 Apr 2016 20:41 #180403 by Γιάννης Μοσχονάς
Και εγώ προτιμώ να ανέβει στο gameworld channel λόγω των πολλών subscribers και προτείνω το ίδιο link να δίνεται στην εκπομπή ώστε να προσέλθει περισσότερος κόσμος.

More
26 Apr 2016 03:48 - 26 Apr 2016 04:01 #180619 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Πιστεύω ότι τα βίντεο των εκππομπών θα πρέπει ανεβαίνουν στο κανάλι του gameworld.gr, για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, με link στο κανάλι των users.

Θα μπορούσαν όμως τα teasers/trailers κάθε εκπομπής να ανεβαίνουν στο καναλι των users.
Last edit: 26 Apr 2016 04:01 by Χαράλαμπος Οικονόμου.