Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πόσα βίντεο την εβδομάδα θέλετε στο κανάλι του GameWorld στο YouTube?

Poll: Πόσα βίντεο την εβδομάδα θέλετε απ' το Gameworld? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ένα την ημέρα
6 42.9%
Ένα κάθε 2 ημέρες
6 42.9%
3 ανά εβδομάδα
No votes 0%
2 ανά εβδομάδα
1 7.1%
1 ανά εβδομάδα
1 7.1%
Total number of voters: 14
Only registered users can participate to this poll
More
28 Nov 2015 20:19 - 28 Nov 2015 20:20 #171767 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα βασικό ερώτημα. Ανάλογα με τον χρόνο σας και με βάση τα όσα περιμένετε να δείτε, πόσα βίντεο θα θέλατε να ανεβάζουμε στο YouTube channel του GameWorld?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Nov 2015 20:20 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2015 22:00 - 29 Nov 2015 17:51 #171771 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος με 5 βίντεο εβδομαδιαίως.
Last edit: 29 Nov 2015 17:51 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Nov 2015 22:19 #171772 by Κατερίνα Μαρίνου
Ενα την ημερα θα ηταν το καλυτερο. Τα βλεπω ολα με προτιμοτερα τα πολυτιμα walkthroughs παιχνιδιων.

More
29 Nov 2015 00:08 #171781 by Βασιλης Γαλανος
Τουλαχιστον αυτη την περιοδο εχω χρονο να βλεπω καθε μερα βιντεο σας.Οποτε η απαντηση ειναι σιγουρα και ολη την εβδομαδα μια χαρα θα ηταν.Στα του περιεχομενου τωρα,περα απο τα βιντεο με review/unboxing διαφορων προϊοντων,walkthrough και τις πολυ ωραιες κυκλοφοριες του μηνα,εγω θα ηθελα να δω να συνεχισετε και παλιοτερες εκπομπες(δεν λεω για game maniacs μιας και ειναι σαφες οτι ειναι θεμα συμμετοχων),αλλα ιδεες οπως την πραγματικα πολυ καλη,να φτιαξετε μινι ντοκιμαντερ με την ιστορια του gaming πιστευω αξιζει να την συνεχισετε.Βεβαια εδω μπαινει και το θεμα του χρονου γιατι κατι τετοιο μαλλον ειναι αρκετα χρονοβορο αλλα η ιδεα νομιζω ειναι καλη.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
29 Nov 2015 09:52 - 30 Nov 2015 19:51 #171798 by George Vamvakidis
Νομίζω ότι το βασικό ερώτημα δεν είναι πόσα θέλουμε εμείς κ κατά επέκταση πόσο χρόνο έχουμε εμείς να τα παρακολουθούμε.
Αλλά πόσο χρόνο έχετε εσείς κ τι θέμα θα έχουν τα βίντεο ώστε να κρατάνε το ενδιαφέρον κ να μην γίνουν "ενοχλητικά" (Π.χ. όπως σε άλλα sites που έχουν καταντήσει αηδία).
Last edit: 30 Nov 2015 19:51 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
01 Dec 2015 06:19 #171916 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Μέχρι στιγμής το site έχει αποδείξει ότι διαθέτει μεγάλη ποικιλία στα βίντεο που ανεβάζει (παρουσιάσεις, unboxing, gameplay, livestream, εκπομπές κ.ά.), συνεπώς η καθημερινή βάση, όπως λίγο-πολύ ισχύει σήμερα, προσωπικά με καλύπτει.

More
29 Feb 2016 19:09 #177316 by Αρίστος Αθανασιάδης
Ένα κάθε 2 ημέρες :)
Όμως και 1 κάθε βδομάδα δεν είναι άσχημο :)

More
29 Feb 2016 23:14 #177340 by Βασίλης
οσα περισσοτερα γινεται..
προσωπικα βαριεμαι τα livestreams(γενικως βαριεμαι να βλεπω αλλους να παιζουν,προτιμω να παιζω μονος μου) και μου αρεσουν ολα τα υπολοιπα...
αγαπημενα ειναι αυτα που εχουν συζητηση(τα προτιμω απο unboxings,battles κλπ)

More
27 Apr 2016 23:51 - 27 Apr 2016 23:53 #180702 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Ψήφισα 2 βίντεο την εβδομάδα γιατί είμαι υποστηρικτής του moto "πρώτα η ποιότητα και μετά η ποσότητα" (by BoBKiD, 2016 :P ).

Δεν υπολογίζω τα live γιατί δεν χρειάζονται κάποιο editing. Τα υπόλοιπα όμως χρειάζονται χρόνο, ο οποίος κρίνοντας από το υλικό που παρουσιάζεται καθημερινα στο gameworld, είναι ελάχιστος. Καλύτερα λίγα, καλά και ποιοτικά βίντεοζζζζζ.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι το gameworld δεν είναι video καλάλι, αλλά ΣΕΛΙΔΑ και FORUM ενημερωσης.
Last edit: 27 Apr 2016 23:53 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
28 Apr 2016 00:10 - 28 Apr 2016 00:46 #180703 by Blood Prince
Θα προτιμούσα κάθε φορά που γίνεται κάποιο review να ανεβαίνει και αντίστοιχο gameplay από το gameworld και όχι απλά trailer του παιχνιδιού. (μέχρι τώρα έχω δει διάφορα gameplay όπως από call of duty,tomb raider, και από ένα σωρό άλλα παιχνίδια απλά θα ήθελα να γίνεται πιο συχνά)

Επίσης χρειάζεται να υπάρχει ποικιλία στα βίντεο,όπως λίγο πολύ ισχύει μέχρι σήμερα.

Οπότε πιστεύω πως ένα την ημέρα ή και παραπάνω θα ήταν το ιδανικότερο.

Δηλαδή με άλλα λόγια ότι ισχύει μέχρι σήμερα απλά να ήταν λίγο παραπάνω αλλά ακόμα και αν ανεβαίνουν gameplay από τα σημαντικότερα και όχι όλα τα παιχνίδια δεν είναι πρόβλημα,αλλά αν ανέβαιναν μελλοντικά gameplay σε όλα τα παιχνίδια που γίνονται review θα ήταν ακόμα καλύτερα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 28 Apr 2016 00:46 by Blood Prince.