Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνεργασία YouTubers με Networks

More
30 Mar 2015 23:49 - 29 Dec 2015 23:48 #158778 by Αγησίλαος Σιντόρης
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του Gamewold. Θα ηθελα να σας αποσχολησω για λιγο με αφορμη ενα e-mail που μου ηρθε σημερα το απογευμα απο καποιον scouter ο οποιος αναφερεται σε συνεργασια του gaming καναλιου μου στο youtube με το TGN- Network.

Το καναλι μου δεν ειναι κατι το φοβερο, εχω απλα καποια gameplay videos χωρις σχολιασμο και τα ανεβαζω απλα ετσι γιατι μου αρεσει χωρις να αποσκοπω σε κατι.Εψαξα και λιγο στο ιντερνετ για αυτο το TGN και μου φανηκε αξιοπιστο αρχικα.Απλα ηθελα να ρωτησω αν εχει επικοινωνησει με καποιον αλλον απο το site το συγκεκριμενο Network,αν εχει ακουσει κανενας τιποτα σχετικο η οτιδηποτε τελος παντων. Και για να ειμαι και απολυτως ειλικρινης στο email μιλαει για υποστηριξη του TGN σε πιο επαγγελματικη δουλεια και για διαχειρηση εσοδων(monetize οπως ανεφερε προσφατα ο Μανος στο αρθρο του) κατι το οποιο ουτε καν το ειχα βαλει στο μυαλο μου γιατι οπως προ ειπα εγω το κανω απλα γιατι μου αρεσουν τα games και για κανεναν αλλον λογο.

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller
Last edit: 29 Dec 2015 23:48 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2015 21:25 #158820 by Μάνος Γρυπάρης
Το topic μεταφέρθηκε στο "YouTube/Twitch".

Ειναι αξιόπιστο δίκτυο και γενικά αν είστε μέλη σε Networks δεν θα έχετε θέμα με το monetization.

Εμείς είμαστε solo γι' αυτό έχουμε θέματα. Τα neworks παίρνουν περίπου το 1/3 αλλά από τις διαφημίσεις τους πιθανόν να βγάλεις περισσότερα. Οπότε άμα θες προχώρα το κι ενημέρωσέ μας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Mar 2015 21:50 #158825 by Αγησίλαος Σιντόρης
Σε ευχαριστω πολυ Μανο.Ναι το σκεφτομαι να το προχωρησω και αν εχω νεοτερα θα σας πω να γνωριζετε τι παιζει..

Thomas Fuller

More
31 Mar 2015 22:44 #158830 by Ιορδάνης Κωστελίδης
Η TGN είναι αρκετά γνωστή ως Network (MCN) !
Αν θες να μπεις τελικά, καλά θα είναι να διαβάσεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τους όρους (Συμβόλαιο) !
Εγώ προσωπικά είμαι με την DigitalMinds και ως τώρα είναι καλά !
Εγώ Instant Monetize, σχετικά τώρα με τα έσοδα δεν έχω σαφή εικόνα, διότι δεν έχω πολλά Views !

Καλό θα είναι να ψάξεις γενικά Networks, και να βρεις αυτό που σου ταιριάζει !
Αλλά θέλει ΠΟΛΥ προσοχή, διότι υπάρχουν πολλά SCAM Networks !

More
01 Apr 2015 09:16 #158840 by Αγησίλαος Σιντόρης
Σε ευχαριστω Master..Εννοειται οτι θα διαβασω προσεκτικα οτι ορους και να μου πουν γιαιτι αν ειναι να μου δωσουν 1 και να μου παρουν 10 προφανως θα την εχω πατησει.Περιμενουμε και θα δουμε..

Thomas Fuller