Έχω δει πολλά πιτσιρίκια στο Youtube να κάνουν τέτοια βίντεο και έχω να πω ότι είναι λάθος γιατί παίρνουν πολύ hate!
Μπαίνει το παιδάκι και βλέπει τα σχόλια κάτω από το βίντεό του να τον βρίζουν αυτόν, την μάνα του και χίλια δυο. Ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος θα ένιωθε άσχημα αν συναντούσε τέτοια συμπεριφορά, όχι πια ένα παιδί το οποίο καταλαβαίνει λιγότερα όσον αφορά την κακία του κόσμου και μπορεί να τα πάρει όλα προσωπικά.
Είδα πολλοί λέτε για τους γονείς των παιδιών αυτών. Εγώ στην ηλικία τους όχι μόνο δεν είχα δική μοιυ κάμερα, Webcam αλλά αν ήθελα να χρησιμοποιήσω του σπιτιού θα χρειαζόταν να την πάρω με άδεια δικηγόρου και πολύ καλά έκαναν οι γονείς μου γιατί θα μπορούσε να είχε συμβεί οποιαδήποτε βλακεία. Το να αφήνεις ένα παιδί να έχει μια κάμερα όλη δική του (ή ένα PC με Webcam), να κάθεται στο Internet χωρίς να ελέγχεις τι παρακολουθεί και να είσαι γονιός που να μην ξέρει τι του γίνεται σε τέτοιο σημείο που το παιδί να καταγράφει βίντεο και να το ανεβάζει στο Youtube, τότε σου αξίζουν χίλιες μούτζες.
Εδώ πέτυχα την πιτσιρίκα που πόσταρε ο Μάνος να τραβάει βίντεο και η θεία της να κάνει κάτι άλλο από το διπλανό δωμάτιο στο 1:01....
Υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις όπως με την άλλη κοπέλα εδώ που έκανε το κέφι της με το μακιγιάζ και η μητέρα της ήταν μπροστά. Από ότι κατάλαβα η μητέρα την τραβούσε, την άφησε να χρησιμοποιήσει το μακιγιάζ της και καθαρίζει τυχόν άσχημα σχόλια γιατί όλα από κάτω είναι θετικά ενώ η μπάρα Likes/Dislikes είναι περίπου στα μισά (116 Likes/98 Dislikes)