Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Maniacs: Διάρκεια εκπομπής και κατανομή χρόνου

Poll: Τι διάρκεια/κατανομή χρόνου θέλετε να έχει η εκπομπή? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

1)Μικρή διάρκεια (έως 10 λεπτά)
No votes 0%
2)Ίδια διάρκεια: Να μείνει ως έχει
8 53.3%
3)Ίδια διάρκεια: Γενική παρουσίαση
No votes 0%
4)Μεγάλη διάρκεια: Full παρουσίαση
7 46.7%
Total number of voters: 15
Only registered users can participate to this poll
More
11 Feb 2015 03:16 - 23 Mar 2016 20:11 #156569 by Μάνος Γρυπάρης
Θα θέλαμε την άποψή σας σχετικά με το Game Maniacs και πιο συγκεκριμένα για την διάρκεια και την αξιοποίηση του χρόνου του.

Μέχρι σήμερα αυτό που κάνουμε είναι το να βλέπουμε ολόκληρες τις συλλογές των αναγνωστών του GameWorld.gr. Επειδή υπήρξαν 2 σχόλια στο σημερινό επεισόδιο που πιστεύουν ότι θα πρέπει να αλλάξουμε ύφος (παράνθεση: τα σχόλια δεν είναι από τακτικούς viewers και πιθανόν από μη εγγεγραμμένους αναγνώστες), ανοίγω αυτό το γκάλοπ για να ψηφίσετε ανοιχτά και να καταθέσετε την άποψή σας για τυχόν αλλαγές.

Η γνώμη μου είναι ότι το Game Maniacs εξυπηρετεί τον εξής στόχο. Να εμφανίζει ολόκληρη την συλλογή κάθε αναγνώστη μας, παρουσιάζοντας όλα τα αντικείμενά της, ώστε π.χ. να σημειώσετε κάποια κι αν θέλετε να τα αγοράσετε για εσάς. Δεν αναλύει τα games ή τον τρόπο απόκτησής τους διότι αφενός μεν όλοι γνωρίζουμε τα games μέσω των reviews κι αφετέρου ξέρουμε ότι αν δεν βρούμε κάτι στην Ελλάδα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το βρούμε στο Ebay. Αν υπάρχει κάποιο σπάνιο αντικείμενο τότε η Χριστιάνα ρωτάει τον αναγώστη μας πληροφορίες κι αυτός τις αναφέρει.

Η διάρκεια της εκπομπής είναι σήμερα κάτι ανάμεσα σε 10-20 λεπτά με αυτή τη μορφή. Οι μεγάλες συλλογές (ελάχιστα επεισόδια) φτάνουν έως και τα 25 λεπτά. Επομένως θέλουμε να ξέρουμε δύο πράγματα. Πρώτον τι διάρκεια θα θέλατε να έχει το επεισόδιο (να την μικρύνουμε ή να μείνει ως έχει?) και δεύτερον αν θα θέλατε η παρουσίαση της συλλογής να αλλάξει. Έτσι έχουμε:

Περίπτωση 1η: Μικρό επεισόδιο
Η διάρκεια πέφτει οπωσδήποτε κάτω από τα 10 λεπτά και ο αναγνώστης παρουσιάζει λίγο πιο επιφανειακά την συλλογή του. Δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες για όλα τα games ξεχωριστά.

Περίπτωση 2η: Ίδια διάρκεια - Η εκπομπή διατηρείται όπως την ξέρετε
Η εκπομπή διατηρείται ως έχει. Η διάρκεια παραμένει στα 10-25 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της συλλογής. Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τα games, τις φιγούρες ή άλλα συλλεκτικά ένα προς ένα. Ο αναγνώστης παρουσιάζει εκτενώς μόνο τα πολύ σπάνια αντικείμενά του.

Περίπτωση 3η: Ίδια διάρκεια αλλά γενική παρουσίαση χωρίς να αναφέρονται όλα τα games
Η διάρκεια παραμένει στα 10-25 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος της συλλογής. Η διαφορά εδώ είναι ότι δεν παρουσιάζουμε τα games ή τις φιγούρες ένα προς ένα, αλλά ο αναγνώστης μας μιλάει για την συλλογή του αναφέροντας κάποια γενικά πράγματα και στη συνέχεια τα πιο χαρακτηριστικά αντικείμενά της, όπως συλλεκτικές, τα σπάνια games, πως τα απέκτησε, την προσωπική του άποψη για αυτά κτλ.

Περίπτωση 4η: Μεγαλύτερη διάρκεια
Η διάρκεια του Game Maniacs αυξάνεται στα 15-30 λεπτά. Συνδυασμός των 2 και 3. Ο αναγνώστης παρουσιάζει ολόκληρη την συλλογή του, μιλάει για τα games ένα προς ένα και επιπλέον αναλύει τα σημαντικά κομμάτια της συλλογής βάζοντας προσωπική άποψη.

Τι από τα 4 επιλέγετε? Σκεφτείτε καλά και αποφασίστε.
Αν έχετε απορίες για τις 4 επιλογές μπορείτε να ρωτήσετε με απάντηση σε αυτό το topic.

Προσοχή: Στο γκάλοπ θα μετρήσουν εκτός από τις ψήφους και τα σχόλια με τεκμηριωμένες απόψεις, οπότε παρακαλούμε αφήστε σχόλιο.

Ευχαριστούμε. :)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 23 Mar 2016 20:11 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Feb 2015 08:47 #156570 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Να πω την αλήθεια δεν ξέρω τι θα εξυπηρετούσε στη πραγματικότητα περισσότερο, αλλά εγώ προσωπικα θα ήθελα να διαρκεί τουλάχιστον κανά 20λεπτο κάθε φορά και
α) οι προσκεκλημένοι της εκπομπής να έχουν λίγο χρόνο να πουν για πιο λόγο το αγαπημένο τους game είναι το αγαπημένο τους, μια μίνι παρουσίαση όχι κάτι εξεζητημένο (πέρα βέβαια ότι <<επειδή μου αρέσει>> λόγο), ώστε κάποιος που δεν έχει παίξει το τάδε game να ενδιαφερθεί.
β) Κάποιες φορές έχω την αίσθηση ότι τρέχει η Χριστιάνα ώστε να προλάβει να δείξει όλη τη συλλογή σαν να μη προλαβαίνει, ενώ ξέρω ότι δεν ισχύει στη πραγματικότητα, και υποθέτω αυτό είναι και θέμα του μοντάζ.
γ) Επιπλέον μου αρέσει να βλέπω 20-30 λεπτά βίντεο, επειδή πέρα από το γεγονός ότι το έχω συνηθίσει από τις σειρές που βλέπω, θεωρώ ότι δεν είναι ούτε πολύ λίγος χρόνος να μην προλάβεις να ευχαριστηθείς αυτό που βλέπεις ούτε από την άλλη να είναι πάρα πολύς και να κουράζει.
Από τις επιλογές λοιπόν διαλέγω την περίπτωση 4 με τη σκέπτικο να είναι πάνω από 20 μέχρι 25 λεπτά πάντα (αν σκεφτώ κάτι άλλο θα ξαναγράψω)

More
11 Feb 2015 12:13 #156580 by Antonis Kioseloglou
Καλημέρα,
Για μένα πρέπει να έχει ίδια διάρκεια και ακριβώς όπως είναι. Το να μιλάει κάποιος 1-2 λεπτά παραπάνω για τα σπάνια κομμάτια δεν τρέχει και τίποτα.Αλλά είμαι υπέρ του να παρουσιαστεί ολόκληρη η συλλογή.Επίσης δεν έχω χάσει επεισόδιο.

More
11 Feb 2015 14:45 #156585 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Ψηφίζω κι εγώ την τέταρτη επιλογή γιατί προτιμώ ο διαγωνιζόμενος να δίνει το στίγμα για τη συλλογή του κάνοντας κάποιες αναφορές ακόμη και σε games που μπορεί να μην είναι ιδιαιτέρως δημοφιλή, αλλά να άρεσαν στον ίδιο. Πέραν, δηλαδή, των όποιων σημαντικών αντικειμένων που κατέχει.

More
11 Feb 2015 16:40 #156591 by Konstantinos Mourantidis
Θα επιλέξω το δεύτερο.Για την διάρκεια προτιμώ να παραμείνει όπως είναι δηλαδή max 15-20 λεπτά.Έχουμε δει και κοντά στο μισάωρο επεισόδια αλλά οκ αυτά είχαν μεγάλες συλλογές

Για την παρουσίαση να μείνει ως έχει.Θέλω να ξέρω όλα τα games της συλλογής κάποιου.Τωρα για να μην γίνει κουραστικό μπορείτε να λέτε ολα τα sequels μαζι π.χ. "Far Cry 1-4, Crysis 1-3" κι έτσι γλιτώνετε χρόνο. Οσο για την παρουσίαση ναι να λένε οι αναγνώστες την γνώμη τους αλλά να μην ακουμε αποψεις που εχουμε ξανακουσει.Π.χ. κονσολες,games,φιγούρες που έχουμε ξαναδει και ξερουμε τι ειναι δεν υπαρχει λογος να μας τα εξηγουν παλι.

Το θεμα ειναι επισης αυτος που μιλαει να ειναι γνωστης.Στο Game maniacs εχουμε δει ολα τα φρουτα.Απο γνωστες μεχρι ασχετους που λένε τα ονοματα των games λαθος και φαντάζομαι θα σκαμπάζουν λιγοτερα.Ε συγγνωμη αλλα η δευτερη κατηγορια αν ειναι να πει καποια πραγματα και τα μισα να ειναι λαθος ας πει απλα τα αγαπημενα του games και μεχρι εκει.Στο youtube βλεπουν και μικρα παιδια θυμιζω οποτε ας ενημερωνονται σωστα τουλαχιστον.

More
11 Feb 2015 18:49 #156600 by Πιέρρος Φουστέρης
Θα ψηφίσω την 4η επιλογή. Και ας έχουν οι περισσότερες συλλογές ίδια κομμάτια, πιστεύω πως είναι ωραίο να βλέπουμε τα παιδιά που παίρνουν μέρος να τα παρουσιάζουν. Επίσης, δε θεωρώ πως υπάρχει μεγάλη διαφορά σε αυτά τα 5-10 λεπτά που,πιθανόν, να προστεθούν (εκτός βέβαια εάν έχουν πρόβλημα οι συμμετέχοντες ή η Χριστιάνα, ο μοντέρ και ο καμεραμάν), για αυτό και νομίζω πως μία αύξηση στη διάρκεια του κάθε επεισοδίου θα δώσει περισσότερο χρόνο και στη Χριστιάνα να παρουσιάσει τη συλλογή των συμμετεχόντων αλλά και στον κάθε "πρωταγωνιστή" να παρουσιάσει τα κομμάτια του και να πει λίγα λόγια για αυτά (πόσο του άρεσαν, αν τα προτείνει σε άλλους, αν τα θεωρεί δύσκολα/εύκολα κτλ.).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
11 Feb 2015 19:26 #156608 by Αγησίλαος Σιντόρης
Την 4η επιλογη θα ψηφισω κι εγω,θα ηθελα να δω μεγαλυτερα επισοδεια,να μιλαει ο καθενας περισσοτερο για την συλλογη του,να μας δειχνει οτι εχει σχεση με gaming και στο τελος να βλεπουμε και ενα λιγο μεγαλυτερο αποσπασμα του game που παιζουν στο τελος ,Ολα αυτα ομως στο μετρο του εφικτου και να μην φτανει στο σημειο να γινεται κουραστικο ..Πιστευω γυρω στα 25 λεπτα ειναι καλα..!

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller