Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

G.P.S.: Greek Paranormal Society

More
24 Aug 2014 17:31 - 25 Aug 2014 17:17 #148471 by Μάνος Γρυπάρης

Ένα νέο κανάλι ξεκίνησε πρόσφατα στο YouTube που ασχολείται με...Ghost Hunting.
Στα φαντάσματα οι μισοί πιστεύουν και οι μισοί δεν πιστεύουν. Υπάρχουν σημεία στην Ελλάδα όπου αρκετοί κάτοικοι σε μία περιοχή έχουν αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Αυτά τα περιστατικά ερευνά το κανάλι Greek Paranormal Society

Δείτε το promo trailer:

To πρώτο επεισόδιο:

Ανάλυση σημείων από το πρώτο επεισόδιο:

To δεύτερο επεισόδιο:

Κι εδώ συνέντευξη όπου θα μάθετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα!

Καλή αρχή ευχόμαστε στα παιδιά και θα περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι θα παίξει στα επόμενα επεισόδια. Είναι μια πρωτότυπη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα.

Links:
- EclipseProductions89 - Η καλύτερη διεθνής ομάδα ghost hunting που έχω δει.
- Ιστορίες με φαντάσματα (κάποιες έχουν photos και videos)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 25 Aug 2014 17:17 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Aug 2014 19:59 #148486 by Donnie Darko
Αυτοι εχουν το θεο τους.Πρεπει να εχουν τα κοτσια να το κανουν!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
25 Aug 2014 15:04 #148555 by Μάνος Γρυπάρης
- EclipseProductions89 - Η καλύτερη διεθνής ομάδα ghost hunting που έχω δει.

Δείτε εδώ βίντεο και θα καταλάβετε!

Οι συγκεκριμένοι τύποι είναι σχεδόν Ghostbusters! Το μόνο που τους λείπει είναι τα ghost weapons!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Aug 2014 16:00 #148557 by A
Replied by A on topic Απ: Greek Paranormal Society
ωωωωχ θεοί!

Reload, Rev Up, Ride out

More
25 Aug 2014 17:48 #148564 by Αντώνης Παπαθανασίου
Από το λίγο που είδα μου αρέσει η δουλειά των παιδιών. Και, αν κρίνω από τις «διασυνδέσεις» τους και από όσο τους παρακολούθησα, δεν πρόκειται απλά για μια απόπειρα αντιγραφής αλλά για γνήσιο ενδιαφέρον.

Βέβαια, κακά τα ψέμματα, τα πράγματα έχουν βελτιωθεί από τότε που είχα παρόμοια ομάδα μέσω του metafysiko.gr, όχι βέβαια με δημόσια προβολή (το '99 δεν υπήρχε καν youtube). Σίγουρα θα φτάσουν αρκετά ψηλά, αφού πια η κοινωνία, ιδίως η Ελληνική, είναι πιο ανοιχτόμυαλη σε τέτοια θέματα. Βέβαια οι περισσότεροι ξεπερνούν τα όρια και φτάνουν στο αντίθετο άκρο (η/μ κανάλια μέχρι την Αυστραλία, αεροπσεκαζμοί, κίνηση σε τριγωνικό ραντάρ με αστρονομική διάσπαση 3 προς 1 και λοιπά χαριτωμένα), κάτι που δίνει επιπλέον κίνητρο σε ομάδες όπως αυτές.

Αν έχει κανείς απορίες ευχαρίστως να τις συζητήσουμε, αν και έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από τότε που είχα ασχοληθεί και η μνήμη μου δεν είναι όπως τότε :oops:

More
05 Sep 2014 21:44 #149102 by Donnie Darko
Πρέπεις να εχεις πίστη στο θεό για να κάνεις τέτοια πράγματα!Εγω δεν θα τολμούσα να το κάνω!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)