Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Maniacs 19: Ψηφίστε τον νικητή

Poll: Ποιος θα θέλατε να κερδίσει στο επεισόδιο 19? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Game Maniacs 19A: Μάρκος Ασκανιάν (Mr.Dododi)
121 57.1%
Game Maniacs 19B: Βασίλης Μπέμπης (MrOlethros)
91 42.9%
Total number of voters: 139
Only registered users can participate to this poll
More
05 Apr 2014 23:17 #142949 by Sharkman

Manataki wrote: και φυσικά mr DODODI γιατί έχει την καλύτερη συλλογή του κόσμου!!!τα σπάει!!πάρε μια ψήφο κι από εμένα λοιπόν!καλή επιτυχία κ στους 2!!

Μιας και είπες την καλύτερη του κόσμου στην πραγματικότητα υπάρχουν βιντεάκια στο youtube με πραγματικά τις καλύτερες συλλογές του κόσμου!
Αν υπάρχει σχετικό thread παρακαλώ το site να μην διαγραφεί αλλά να μεταφερθει το σχόλιο μου :) [youtube:9tuvrqxe]
[/youtube:9tuvrqxe]

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!
The topic has been locked.
More
06 Apr 2014 03:21 #142955 by Anastasios Seitaridis
Αυτή τη φορά αντικειμενικά ψήφισα τον Μάρκο. Είχε πολύ μεγαλύτερη συλλογή, παρ'ολαυτα, Και η άλλη συλλογή ήταν ΠΑΡΑ πολύ καλή και προσεγμένη. Αλλα ρε φίλε ο Μάρκος ανοιγε 3 μαγαζιά με ολα αυτα τα παιχνίδια που είχε.

..:: taSSOS SeitaRiDiS::..
Όταν η καρδιά θρηνεί γι'αυτό που'χει χάσει, το πνεύμα γελά γι'αυτό που έχει βρει.  Γνωμικό Σούφι
..:: a1268ο3ο/5ο ΒliZZard :D ::.. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο
More
07 Apr 2014 00:38 #142979 by Γιαγκος Θεοδωριδης
πολύ καλος μαρκ.. η γκαμα σου στα cds/dvds είναι πολύ μεγαλη, και οι φιγουρες .. τα σπανεεεε..., αξίζεις την νικη
More
07 Apr 2014 20:45 #143013 by Μάνος Γρυπάρης
Νικητής ανακοινώνεται ο Μάρκος.

Ευχαριστούμε για τις ψήφους σας!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)