Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Twitch.tv: Πείτε μας για το κανάλι σας

More
30 Mar 2014 23:48 - 13 Jun 2015 21:57 #142608 by Αποστόλης Αναστασίου
Twitch - Livestream : Πείτε μας για το κανάλι σας

Σε αυτό το topic ζητούμε από τους αναγνώστες του GameWorld να μας δώσετε link για το κανάλι σας και να γράψετε λίγα λόγια για αυτό. Αν θέλετε δημοσιεύστε κι ένα ενδεικτικό βίντεο. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε μια λίστα με Έλληνες Twitch-ers, ανεξαρτήτως θεματολογίας, αν και θα προτιμούσαμε gaming channels.

Παρακαλούμε περιορίστε τις δημοσιεύσεις Twitch καναλιών σε αυτό το topic.

Your next move :
Όποτε έχετε σκοπό να κάνετε νέο live , θα χαιρόμασταν να μας στέλνατε την ημερομηνία του livestream σας, να μάθουμε για εσάς και να σας προτείνουμε τρόπους βελτίωσης.

- Για να μπείτε στο κανάλι του GameWorld στο Twitch, κάντε κλικ εδώ.
- Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Τwitch κάντε κλικ εδώ.

Προτεινόμενο πρότυπο φόρμας:

1. Πληροφορίες καναλιού:
Εδώ γράφετε λίγα λόγια για το κανάλι σας.

2. Link από το κανάλι:
Εδώ βάζετε το link του καναλιού σας.

3. Βάλτε ένα βίντεο από το κανάλι σας (αν έχετε) στο Youtube .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Attachments:
Last edit: 13 Jun 2015 21:57 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Oct 2014 17:28 #150176 by George
Γεια χαρα παιδια.Σε λιγες μερες θα ξεκινησω livestreams στο twitch με περιεχομενο Dota2.Οποιος ασχολειται με twitch και ενδιαφερεται να τσεκαρει τα streams μου μπορει να κανει ενα follow.To καναλι μου ειναι το εξης: twitch.tv/stylergr
Ευχαριστω!

More
27 Nov 2014 10:42 - 27 Nov 2014 10:46 #152656 by Peter Fetsis
www.twitch.tv/peterf76

Παιδιά καινούργιο κανάλι κάναμε αρχή 26-11-2014 με το Tales of the borderlans με πολλά προβλήματα άλλα στο μέλλον θα γίνει καλύτερο
και στο Youtube
www.youtube.com/user/peter5378
Για video
Last edit: 27 Nov 2014 10:46 by Peter Fetsis.

More
14 Jan 2015 01:53 #155489 by ΘΟΔΩΡΗΣ
Γειά σας παιδιά, έχω ξεκινήσει τα streams από τον Νοέμβριο του 2014. Το κανάλι μου στο twitch.tv λέγεται Kaktheo ( www.twitch.tv/kaktheo )

Kaktheo playing at every Tuesday and Saturday. Παίζουμε κάθε Τρίτη στις 23.00 και Σάββατο...εκεί γύρω στις 17.00
Το κανάλι δείχνει games τελευταίας κυκλοφορίας, σχολιάζουμε την gaming επικαιρότητα, δοκιμάζουμε περιφερειακά των κονσολών και των υπολογιστών και γενικά συζητάμε για αυτό που μας ενώνει...το GAMING.
Θα χαρω πολύ να μεγαλώσει η παρέα μου.
εδώ παίζουμε Bayonetta 2....
εδώ παίζουμε Skylanders Trap Team...
εδώ παίζουμε The Crew...

More
27 Sep 2015 11:00 #169178 by Δημήτρης Αραμπατζής
Παίζω FPS MOBA και αλλά
twitch.tv/thejimone

More
16 Oct 2015 18:54 - 16 Oct 2015 22:41 #169798 by thanos
twitch.tv/botsman22
Κυριως λολ αλλα καμια φορα παιζει και csgo,heartstone και starcraft.Προγραμμα δεν εχει ακομη το παιδι ομως ενα follow θα τον βοηθουσε αρκετα οποτε μπειτε και βοηθηστε τον να ανεβει! :cheer: :cheer:
Last edit: 16 Oct 2015 22:41 by thanos.

More
16 Dec 2015 17:25 #173567 by George Bratsos
Καλησπέρα,
Έχω ξεκινήσει streams από τον Οκτώβριο. Το κανάλι μου στο twitch.tc είναι Bratsaki ( twitch.tv/bratsaki )

Παίζω καθημερινά τα βράδια από τις 23:00 και μετά. Στο κανάλι μου θα δείτε κυρίως simulation rallying games όπως Richard Burns Rally αλλά και το πρόσφατο Dirt Rally που ακολουθώ από την early access του Μαρτίου. Σας περιμένω να μιλήσουμε στο chat αλλά και για όσους έχουν το παιχνίδι να παίξουμε αντίπαλοι κάποιο RallyCross event.

Περισσότερα για μένα μπορείτε να βρείτε στο κανάλι στο twitch αλλά και για να γνωρίσετε το gameplay μου μπορείτε να δέιτε τα βίντεό μου στο YouTube ( www.youtube.com/user/Bratsaki )

Σας περιμένω όλους! :D

From simracing to real rallies!
Peugeot 205 F2000 tarmac rally car
~ rallydiaries.eu ~

Website: bratsaki.eu ,
Facebook: fb.com/geobratsos ,
Instagram:
,
Twitch: twitch.tv/bratsaki ,
Twitter: twitter.com/bratsaki
DiRT Hellenic Community: fb.com/groups/dirthelleniccommunity
Greek Simracers: fb.com/groups/GreekSimRacers
Attachments:

More
More
12 Sep 2016 15:55 #187534 by Periandros Dionisiadis
Καλησπέρα παιδιά, Περίανδρος εδώ (aka Luxxord) από το όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης. Είμαι 25 χρονών και Γραφίστας - Βίντεο editor στο επάγγελμα
Warning: Spoiler!

Κάποτε μου είπε κάποιος να ακολουθώ πάντα τα πραγματικά μου όνειρα. Βιαστείτε λοιπόν και ανεβείτε μαζί μου στο hype train παίδες! Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια πήρα το θάρρος και την απόφαση να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω και να αποδείξω σε όλους ότι το gaming δεν είναι για παιδάκια αλλά τρόπος ζωής. Στο κανάλι μου θα δείτε κυρίως αυτό το διάστημα World of Warcraft Mythic raiding/Achive hunting και Ps4 gameplays με πολλά tips για πλατίνες και τρόπαια!

Ενδεικτικά παραθέτω τα προφίλ μου για τους γνώστες του αντικειμένου :

1) PS4 Account: psnprofiles.com/Luxxord09
2) WOW Account : eu.battle.net/wow/en/character/ravencrest/Luxxord/simple

Όπως ελπίζω να είδατε είμαι αρκετά maniac και αυτό θα το δείτε και μόνοι σας στα lives μου! Σας περιμένει ένα άκρως επαγγελματικό stream στημένο με μεράκι και αγάπη για αυτό που κάνω!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη του ονείρου μου να γίνω ίσως από τους πρώτους σοβαρούς επαγγελματίες streamers στην χώρα μας και κυρίως....LETS HAVE SOME FUN!

Σας περιμένω όλους στο www.twitch.tv/luxxord_tv Καθημερινές 18:00 - 00:00 και Σ/κ 09:00 - 18:00

More
04 Oct 2017 19:19 - 04 Oct 2017 19:21 #206455 by Kostas
Καλησπέρα κόσμε μικρέ και μεγάλε!
Ζε σουι Κώστας και έχω αρχίσει το streaming πολύ πρόσφατα.

To κανάλι είναι www.twitch.tv/masonrw
Μικρό δείγμα: go.twitch.tv/videos/179019386

Αυτή την περίοδο θα έχει streaming από Dark Souls 2 και Heroes of the Storm. Σίγουρα θα έχει κάποια Left4Dead2 για τις αναμνήσεις και ίσως Battle Royal.
Σε λίγο καιρό θα ανέβουν video απο single player games στο Youtube. Θα ξεκινήσω με Outlast.
www.youtube.com/c/HarryMason1
Θα προσπαθήσω να το κάνω όσο πιο επαγγελματικά γίνεται και να το χτίσω αργά και σταθερά.
Θα ανακοινώνω schedule στο profile μέσα απο twitter kai facebook.
Σας περιμένω!
Μέχρι στιγμής το feedback που έχω είναι θετικό και πράγματι περνάμε καλά!

Επίσης, προς fellow Streamers, όποιος επιθυμεί για hosting και γενικότερη συνεργασία, φιλία, αγάπη, συμβουλές ευπρόσδεκτα όλα.

Ευχαριστώ πολύ!
Last edit: 04 Oct 2017 19:21 by Kostas.