Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Greek Gaming Academy

More
14 Feb 2014 16:45 - 29 Dec 2015 23:17 #140549 by Χριστιάνα Θάνου
Η Greek Gaming Academy είναι μια προσπάθεια από gamers σαν και εμάς να κάνουν κάτι πρωτοποριακό για τα πλαίσια της Ελλάδας. Είναι μια σχολή για video games στην οποία όποιος πάει θα μπορέσει να γίνει καλύτερος στα αγαπημένα του games αφού οι καθηγητές είναι κορυφαίοι στο είδος τους!
Η Greek Gaming Academy διδάσκει για αρχή: League of Legends, Starcraft 2, Counter Strike, Call of Duty Ghosts αλλά μπορούν να προστεθούν και άλλα games ανάλογα με την ζήτησή τους.

Μπορείτε να βρείτε την Greek Gaming Academy στην σελίδα τους στο Facebook ή να περάσετε από κοντά να τα πείτε στο Αιγάλεω, Νικολάου Πλαστήρα 5 ακριβώς δίπλα από τον σταθμό του μετρό.
Last edit: 29 Dec 2015 23:17 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2014 18:46 #140557 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτό, Δεν νομίζω κανένας από του "Pro" να έκανε μαθήματα σε κάποια σχολή για να απόκτηση το "skill" ή το έχεις ή δεν το έχεις.

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
14 Feb 2014 18:58 #140560 by Νικολής Ασημάκης
Θα διαφωνίσω στο ή το έχεις ή δεν το έχεις, αλλά θα συμφωνήσω πως ούτε εγώ πιστεύω πως μπορεί να βοηθήσει σε κάτι αυτό. Υπάρχει πολύ υλικό δωρεάν online από builds χαρακτήρων LoL μέχρι στρατηγικές για διάφορα παιχνίδια. Τα υπόλοιπα μετά είναι θέμα εξάσκησης και συνεχούς ενασχόλησης. Αν χρειάζεται να πληρώνεις "φροντιστήριο" επειδή δεν στρώνεις κώλο κάτω, μάλλον αντί να δώσεις τα λεφτά σου, να ξανασκεφτόσουν αν πραγματικά ήθελες να ασχοληθείς τόσο εντατικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι ή γενικότερα στο συγκεκριμένο χώρο.

More
15 Feb 2014 08:55 #140573 by Σταύρος Δήμου
Το βρίσκω πολύ πρωτότυπο και το θεωρώ αρκετά ενδιαφέρον γενικά σαν ιδέα,ωστόσο αναρωτιέμαι τι επίπεδο ζήτησης θα έχουν τέτοιες υπηρεσίες,σε μια εποχή κρίσης..

Σαν gamer το βρίσκω θετικό ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο,γιατί βλέπω το 'είδος' να εξαπλώνεται παραπέρα,περισσότερο από τα συνηθισμένα,και αυτό μόνο καλό είναι,για να φτιαχτεί ένα community που να περιστρέφεται γύρω από το άθλημα.

Από επιχειρηματική άποψη ωστόσο,λαμβάνοντας υπ' όψιν τα δεδομένα της τοπικής Ελληνικής αγοράς το βρίσκω αυτοκτονία να επενδύσει κάποιος κεφάλαιο σε κάτι τέτοιο,λόγο του ότι μεν δεν είναι μια δοκιμασμένη αγορά αλλά κάτι εντελώς καινούριο,απ' την άλλη (μπορεί να κάνω και λάθος) νομίζω πως το στοχευόμενο πελατολόγιο είναι εξαιρετικά μικρό δυστυχώς. :?

Καλή τύχη και επιτυχία εύχομαι στα παιδιά πάρα ταύτα.

More
05 Mar 2014 03:34 - 29 Dec 2015 23:17 #141391 by Μάνος Γρυπάρης
Τελικά στο εξωτερικό υπάρχουν αντίστοιχες προσπάθειες. Δείτε εδώ. CLG Gaming House:

Site: clgaming.net

Τυπικά αν δείτε, παραδίδουν μαθήματα. Έχουν κάνει το σπίτι τους σχολή. Δείτε εδώ .

Το θέμα είναι ότι τα μόνα games που δίνουν τα τεράστια χρηματικά έπαθλα είναι τα League of Legends, DotA 2 και StarCraft 2 απ' όσο γνωρίζω. Σημαντικά έπαθλα δίνονται και σε άλλα games αλλά όχι τόσο μεγάλα για να ασχοληθεί κάποιος εντατικά και σε καθημερινή βάση. Τα τεράστια αυτά χρηματικά έπαθλα τα παίρνουν λίγες ομάδες στον κόσμο που προπονούνται καθημερινά.

Για τα eSports και το κατά πόσο μπορούν να ανέβουν τα έγραψα αναλυτικά εδώ . Όσο υπάρχουν χορηγοί και άρα περισσότερο χρήμα, τόσο θα μεγαλώνει το ενδιαφέρον για αυτές τις σχολές. Αλλιώς αν είναι κάθε χρόνο να κερδίζουν 100-200 άτομα από όλα τα games των esports, τότε αργά ή γρήγορα η μόδα αυτή των σχολών θα μείνει στον περιορισμένο βαθμό που είναι τώρα για όσους θέλουν να κάνουν πρωταθλητισμό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 29 Dec 2015 23:17 by Μάνος Γρυπάρης.