Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κάμερες: Γενική συζήτηση

More
28 Jan 2014 17:50 - 18 Aug 2015 01:22 #139688 by Jester
Σε αυτό το topic θα συζητάμε για ψηφιακές κάμερες αλλά και τον εξοπλισμό του Gameworld ειδικότερα, αφού οι users θα μας δείχνουν στο εξής τις κάμερες που χρησιμοποιούν.

Fujifilm SL1000
Σε κάποια βίντεο οι πρωταγωνιστές είναι μπροστά στις κάμερες. Σε κάποια άλλα ίσως να είναι πίσω από τις κάμερες. Σε αυτό το βίντεο πάντως πρωταγωνιστεί μία κάμερα!!! Ο Μάνος Γρυπάρης μας παρουσιάζει λεπτομερώς ένα βασικό εργαλείο της δουλειας του Gameworld που δεν είναι και δεν παίζει παιχνίδια, την κάμερα (τι κάμερα θηρίο είναι) Fujifilm SL1000. Απολαύστε την:

Θα σταθώ σε δύο κατά τη γνώμη μου σημαντικά στοιχεία της συγκεκριμένης κάμερας. Καταρχήν στον εξαιρετικό όπως φαίνεται φακό της με το τεράστιο zoom. Πιστεύω πως από εκεί πρέπει να ξεκινά κανείς όταν διαλέγει μια ψηφιακή μηχανή, γιατί μόνο τα megapixels δε λένε πολλά πράγματα. Οι παραδοσιακές εταιρείες του χώρου, όπως η Fuji έχουν την τεχνογνωσία και κατασκευάζουν υψηλής ποιότητας φακούς που βελτιώνουν κατακόρυφα την ποιότητα των ψηφιακών μας αναμνήσεων. Το δεύτερο σημείο που μου άρεσε είναι το γεγονός ότι δεν έχει το σύνηθες για τέτοιους φακούς περιστροφικό zoom. Το ξέρω ότι ίσως είναι καλύτερο αλλά ξενίζει λίγο σε εμάς τους σχετικά αμύητους στη φωτογραφία!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis
Last edit: 18 Aug 2015 01:22 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2014 02:09 - 18 Aug 2015 01:10 #145120 by Μάνος Γρυπάρης
Olympus XZ-10
Μετά την Fujifilm τώρα και η Olympus συνεργάζεται με το GameWorld. Μας παρέχει σε μόνιμη βάση μια Olympus ZX 10. Η κάμερα αυτή χρησιμοποιείται στο Battle για να καταγράφει βίντεο από τις οθόνες τηλεοράσεων ή υπολογιστών. Δείτε την κάμερα

Σήμερα η Olympus XZ-10 κοστίζει 189 ευρώ . Για compact είναι πραγματικά θαυματουργή καθώς ρυθμίζει με ακρίβεια το πόσο έντονο θα είναι το flash, καταγράφει full hd βίντεο κι έχει δεκάδες παραλλαγές πορτραίτων για να δημιουργήσετε τις δικές σας καλλιτεχνικές photos (ασπρόμαυρες, καφέ retro κτλ.) χωρίς την επέμβαση κάποιου προγράμματος επεξεργασίας.

Να πούμε επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ
Στο www.Otakustore.gr που δίνει τα δώρα στους νικητές του Game Maniacs και του Battle.
Στο www.Tokotoukan.gr που μας ντύνει με τις μπλούζες του. Όσοι θέλετε τις μπλούζες που φοράμε στα Battle μπορείτε να τις ζητήσετε στο email info@tokotoukan.gr ! Πείτε ότι είστε από το GameWorld για να κερδίσετε 10% έκπτωση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 18 Aug 2015 01:10 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.