Σε αυτό το topic θα συζητάμε για ψηφιακές κάμερες αλλά και τον εξοπλισμό του Gameworld ειδικότερα, αφού οι users θα μας δείχνουν στο εξής τις κάμερες που χρησιμοποιούν.
Fujifilm SL1000
Σε κάποια βίντεο οι πρωταγωνιστές είναι μπροστά στις κάμερες. Σε κάποια άλλα ίσως να είναι πίσω από τις κάμερες. Σε αυτό το βίντεο πάντως πρωταγωνιστεί μία κάμερα!!! Ο Μάνος Γρυπάρης μας παρουσιάζει λεπτομερώς ένα βασικό εργαλείο της δουλειας του Gameworld που δεν είναι και δεν παίζει παιχνίδια, την κάμερα (τι κάμερα θηρίο είναι)
Fujifilm SL1000. Απολαύστε την:
Θα σταθώ σε δύο κατά τη γνώμη μου σημαντικά στοιχεία της συγκεκριμένης κάμερας. Καταρχήν στον εξαιρετικό όπως φαίνεται φακό της με το τεράστιο zoom. Πιστεύω πως από εκεί πρέπει να ξεκινά κανείς όταν διαλέγει μια ψηφιακή μηχανή, γιατί μόνο τα megapixels δε λένε πολλά πράγματα. Οι παραδοσιακές εταιρείες του χώρου, όπως η
Fuji έχουν την τεχνογνωσία και κατασκευάζουν υψηλής ποιότητας φακούς που βελτιώνουν κατακόρυφα την ποιότητα των ψηφιακών μας αναμνήσεων. Το δεύτερο σημείο που μου άρεσε είναι το γεγονός ότι δεν έχει το σύνηθες για τέτοιους φακούς περιστροφικό zoom. Το ξέρω ότι ίσως είναι καλύτερο αλλά ξενίζει λίγο σε εμάς τους σχετικά αμύητους στη φωτογραφία!