Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Δημοσιεύστε τα νέα σας βίντεο

More
24 Dec 2018 15:01 #221908 by Νίκος Δρακόπουλος
Τα χρόνια πέρασαν, εγώ έβγαλά μουστάκι και το DayZ έφτασε επιτέλους την 1.0 έκδοση. Πως τα πήγε όμως;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2018 23:15 #221912 by Georgios Manolis
Κρίμα Νίκο πραγματικά.Όπως έγραψα και στο review του παιχνιδιού:

Απο τη μια βλέπεις το ArmA 3 που εξελίσσεται εδώ και 5 χρόνια με έξτρα περιεχόμενο και προκαθορισμένα Updates πρίν και μετά τα DLC,η ομάδα του ArmA είναι όλα αυτά τα χρόνια πάνω απο το παιχνίδι και δεν το έχει αφήσει λεπτό.Κι απο την άλλη το DayZ που έμεινε στάσιμο.Ο λόγος του οτι η ομάδα του DayZ δε "τραβάει" είναι γιατί δεν πήραν ποτέ στα σοβαρά το παιχνίδι.Και μόλις είδαν οτι μεγαλώνει σαν project και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν,έ χασαν τη μπάλα.Η Bohemia δεν έπρεπε να κρατήσει τον Dean Hall όπως δεν κράτησε τον δημιουργό του Battle Royal.Ελπίζω οτι το δεύτερο το έκαναν επειδή έμαθαν απο τα λάθη τους.Ελπίζω...

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
04 Jan 2019 02:22 - 04 Jan 2019 02:22 #222189 by Σωτηρης Λουκερης
Σας άρεσαν οι ιστορίες του Kratos που έλεγε στην βάρκα; ορίστε όλες σε ενα βίντεο
Last edit: 04 Jan 2019 02:22 by Σωτηρης Λουκερης.

More
09 Jan 2019 13:18 #222367 by Blood Prince
Πρόσφατα ανέβασα καινούργια βίντεο xD

Εναλλακτικό Ending από Dark Souls 2 Scholar of the First Sin

Δύο βίντεο στα οποία φαίνονται μεταξύ άλλων και ερωτικές στιγμές με Yennefer :3

Από Witcher 3 μου αρέσει να γράφω κάποια βίντεο για να βλέπω τους διαλόγους πάλι ώστε να εμπεδώνω καλύτερα το Story γιατί όπως και να το κάνουμε δεν παίζω μόνο για το Σπαθί όπως στα Dark Souls αλλά και για την Πλοκή....

Από 8:19 ξεκινάει στην ουσία το βίντεο γιατί στο προηγούμενο διάστημα απλά βολτάρω πέρα δώθε.

Το δεύτερο είναι στην τοποθεσία Kaer Morhen από την αποστολή Ungly Baby...βέβαια θα ήθελα να γράψω κάποιο διάλογο παραπάνω αλλά αν θέλω βρίσκω αντίστοιχα βίντεο στο youtube.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 Jan 2019 17:29 #222439 by Blood Prince
Νέο βίντεο μόλις ανέβηκε !

Battle of Kaer Morhen

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
14 Jan 2019 02:23 - 14 Jan 2019 02:30 #222447 by Blood Prince
Τώρα είμαι Level 31 στο main quest Final Preparation και έχω ήδη βοηθήσει Triss και Ciri...δεν θα το συνεχίσω με Yennefer και Avallanc'h γιατί πιστεύω πως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για το Heart of Stone...πάντως είναι λυπηρό πως είμαι κοντά στο τέλος.Θα ήθελα να είχα την δυνατότητα να συναντήσω Ciri κ.λ.π και μετά τον τερματισμό αλλά έχω διαβάσει πως οι βασικοί χαρακτήρες εξαφανίζονται.Κρίμα...........

btw Στο παρακάτω βίντεο παλεύω ως Ciri τους Crones στα πλαίσια του quest Bald Mountain. (η Ciri μου αρέσει περισσότερο από Yennefer και από Triss/ Μακάρι να την δω και στο expansion Blood and Wine αργότερα αλλά κάπως χλωμό καθώς είμαι σε σχέση με Yennefer. )

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 14 Jan 2019 02:30 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
14 Jan 2019 22:17 #222463 by Γιάννης Μοσχονάς
Μερικά ενδιαφέροντα games για όλα τα γούστα:

The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
26 Jan 2019 02:44 - 26 Jan 2019 02:45 #222630 by Blood Prince
Ανέβασα ένα βίντεο από τον τερματισμό του Witcher 3 Wild Hunt...το βίντεο είναι spoiler για όποιον δεν έχει τερματίσει το παιχνίδι,οπότε καλύτερα να το δείτε όσοι το έχετε τερματίσει.

Αλλη μέρα θα ανεβάσω,μεταξύ άλλων, πιο ενδιαφέρον βίντεο από creepy σκηνή του expansion Heart of Stone η οποία μου αρέσει αρκετά .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Jan 2019 02:45 by Blood Prince.

More
28 Jan 2019 17:31 #222702 by Νίκος Δρακόπουλος
Το γεγονός ότι είναι τόσο μικρό αποτελεί απόδειξη ότι μαθαίνω ανάγνωση....

More
03 Feb 2019 13:23 #222870 by Νίκος Δρακόπουλος
Γιατί οι "θεϊκές" μας στιγμές δε περιορίζονται στο Smite

The following user(s) said Thank You: Κωστας Σουφλακος