Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

YouTube: Δημοσιεύστε τα νέα σας βίντεο

More
07 Apr 2016 20:39 - 07 Apr 2016 20:43 #179572 by Blood Prince
Αλλα δύο που ανέβασα σήμερα αλλά δεν ανεβάζω πολλά γιατί δεν έχω αρκετές προβολές αν και είναι πολύ καλά οπότε αν είναι να τα βλέπω μόνο εγώ..είμαι σίγουρος πως αν έβαζα καμία γυναίκα να παίζει σε βίντεο σε μία ώρα θα είχα 100 προβολές.. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Apr 2016 20:43 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Κατερίνα Μαρίνου

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2016 21:25 #179580 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote: Αλλα δύο που ανέβασα σήμερα αλλά δεν ανεβάζω πολλά γιατί δεν έχω αρκετές προβολές αν και είναι πολύ καλά οπότε αν είναι να τα βλέπω μόνο εγώ..είμαι σίγουρος πως αν έβαζα καμία γυναίκα να παίζει σε βίντεο σε μία ώρα θα είχα 100 προβολές.. :lol:

Δεν εχουν πολλες προβολες γιατι δεν τα προβαλλεις προς τα εξω να σε γνωρισει ο κοσμος. Αν δεν προωθεις το προιον που παραγεις πως θα εχει επιτυχια?. Ειναι που βαριεμαι γενικα να φτιαχνω βιντεο αλλιως θα σε βοηθουσα στο μαρκετινγκ πολυ. Ειναι η ειδικοτητα μου εξαλλου. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
07 Apr 2016 21:32 - 07 Apr 2016 22:52 #179582 by Blood Prince
Δεν έχω στόχο την κερδοσκοπία μέσα από το youtube...τα προωθώ στο google+,κάποια και στο twitter κ.λ.π τι άλλο χρειάζεται.

Δηλαδή μια γυναίκα που ανεβάζει βίντεο τον εαυτό της να παίζει και έχει 50-100 προβολές σε 5 λεπτά τα προώθησε σε δευτερόλεπτα ;;;

Δεν λέω πως δεν είναι καλά ή και καλύτερα τα βίντεο στα οποία παίζει Γυναίκα αλλά παίζει ρόλο και αυτό που είπα.

edit:btw και εγώ όταν σπούδαζα έκανα διοίκηση επιχειρήσεων και management και η ειδικότητα μου είναι η Λογιστική αλλά δεν θέλει επιστημονική γνώση η διαφήμιση ενός βίντεο. :P :woohoo:

Κανονικά θα έπρεπε εκεί που δούλευα να τους έλεγα κοιτάξτε τι παιχνίδια έχω ανεβάσει στο youtube ;;; Το θεωρώ λίγο βλακεία στην στιγμή που δεν έχω κερδοσκοπικό όφελος. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 07 Apr 2016 22:52 by Blood Prince.

More
07 Apr 2016 21:42 - 07 Apr 2016 21:43 #179583 by Blood Prince
Βέβαια αυτά τα βίντεο που έχω ανεβάσει παλιά,έχουν πολλές προβολές οπότε παίζει ρόλο και τι ανεβάζω.

Ισως τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν έχουν τόσο ενδιαφέρον.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Apr 2016 21:43 by Blood Prince.

More
10 Apr 2016 00:49 #179683 by Αρίστος Αθανασιάδης
Σε αυτό το επεισόδιο παίζουμε το The House 2 με έναν πολύ καλό μου φίλο τον Ηρακλή .. ;) :cheer: :)
Παιδιά πραγματικά τα κανα επάνω μου :P :P

More
11 Apr 2016 17:12 #179754 by Cgd
Ενίοτε, competitive παίχτες από έμπειρες ESL ομάδες μαζεύονται και παίζουν μικτούς αγώνες!

Αυτός είναι ένας από αυτούς τους αγώνες, με την συμμέτοχη 5 παιχτών από τους PENTA, την καλύτερη Rainbow Six Siege ομάδα στην Ευρώπη αυτήν την στιγμή, 2 από τους Planetkey Dynamics, 1 από HEAT (Hellenic Elite Armed Team), και 1 από Orbit.

More
11 Apr 2016 17:14 #179755 by Cgd
Hitman Ελληνικό Walkthrough για την main Paris αποστολή "The Showstopper", sillent assassin / suit only σε 4 λεπτά!

More
11 Apr 2016 20:49 #179768 by Γιάννης Μοσχονάς
Μια μικρή "γεύση" από τα πλούσια στατιστικά και την συναρπαστική παραμετροποίηση που προσφέρει το Mordheim: City of the Damned:

More
11 Apr 2016 20:55 #179770 by Κατερίνα Μαρίνου
Να βαλω και εγω ενα μικρο βιντεακι απ'το Skyrim. ;)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Apr 2016 21:21 #179773 by Γιάννης Μοσχονάς
Η μάχη στο Mordheim είναι όλα τα λεφτά:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης