Οι LGBT+ streamers δηλώνουν απογοητευμένοι με την υποστήριξη του Pride από το Twitch
Δεν είδαν αύξηση στα views τους μέσα στον Ιούνιο.
Οι LGBT+ streamers
δηλώνουν
απογοητευμένοι με την υποστήριξη του pride από το Twitch, το οποίο δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βελτιωθεί στο μέλλον.
Το Twitch δημιούργησε μία ομάδα από LGBT+ streamers από την Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, η οποία προστέθηκε, την οποία είχε στην κεντρική σελίδα του για όλο τον Ιούνιο, αλλά βρισκόταν πιο κάτω από άλλα προτεινόμενα videos και δεν διαφημίστηκε ιδιαίτερα στα social media.
Μέλη της συγκεκριμένης ομάδας δήλωσαν ότι δεν βοηθήθηκαν ιδιαίτερα και θα ήθελαν να δουν το Twitch να βελτιώνεται στην υποστήριξή των LGBT+ streamers, όλο τον χρόνο και όχι μόνο τον Ιούνιο. Ο streamer Warwick δήλωσε: "Δεν περίμενα και πολλά γιατί ήταν το πρώτο μου. Πιο πολύ ήθελα να υποστηριχθώ για αυτό που κάνω και να βεβαιωθώ ότι το Pride μου ήταν θα ήταν το καλύτερο δυνατό. Ήταν ωραίο που ήμουν μέρος του." Παρόλα αυτά δεν είδε κάποια αύξηση στον αριθμό των θεατών του.
Το ίδιο συνέβη και με τον ReadySetBen, ο οποίος δήλωσε: "Η αλήθεια είναι ότι ήταν απογοητευτικό, σε σχέση με προηγούμενα. Σε προηγούμενα χρόνια υπήρχαν διαφημίσεις και μεγαλύτερες καμπάνιες στα social media. Φέτος ήσουν πιο κάτω από άλλα προτεινόμενα και ο κόσμος έπρεπε να σε ψάξει. Εμφανιζόμασταν στα προτεινόμενα αλλά στους ανθρώπους που ήδη μας ακολουθούν. Με αυτό τον τρόπο είναι δύσκολο να βρεις νέους δημιουργούς."
This Pride Month was a BLAST ??
Thanks to all the amazing creators who took part in our celebration. Let's continue supporting the LGBTQIA+ community all year long!
pic.twitter.com/5g08WTLcC6
— Twitch UK & Ireland (@TwitchUKI)
June 30, 2023
Η streamer Ebonix ήταν επίσης μέλος της ομάδας αλλά δεν είχε κίνητρο να ασχοληθεί πλήρως: "Τι σημαίνει το ότι ήμασταν στην κεντρική σελίδα; Ναι η θέση είναι ωραία, αλλά θα φτιάξει το Twitch ένα ασφαλές μέρος;" Η ίδια τόνισε ότι σε αντίστοιχους μήνες όπως οι Black History Month και Women's History Month πάλι δεν υπήρχε αρκετή υποστήριξη από το Twitch: "Οι special μήνες είναι οι μοναδικοί, όπου οι εταιρείες αποφασίζουν να υποστηρίξουν ένα συγκεκριμένο κομμάτι του κοινού, αλλά αυτή η προσπάθεια πρέπει να γίνεται όλο τον χρόνο. Αν είσαι πάντα ορατός σε μία πλατφόρμα δεν θα δέχεσαι τόσο μίσος."
H Psyche, επίσης μέλος της ομάδας, δήλωσε ότι η καμπάνια ήταν σημαντική για γνωριμίες: "Πρόσεξα ότι νέοι queer streamer που ήταν μέρος της καμπάνια ήρθαν στο stream μου για να χαιρετήσουν, οπότε ήταν μία καλή ευκαιρία για γνωριμίες νέων φίλων και ανθρώπων." Σύμφωνα με την ίδια, η ομάδα θα μπορούσε να διαφημιστεί περισσότερα, διότι οι θεατές του Twitchδεν πήγαιναν να δουν την ομάδα, εκτός και αν ήξεραν ότι υπήρχε.