Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Twitch.tv: Γενική συζήτηση

More
23 May 2024 09:15 #275968 by Nikos Georgopoulos
Το Twitch θα σας επιτρέπει να κάνετε blur σεξουαλικό περιεχόμενο

Ακόμα και την χρήση ναρκωτικών και τζόγου.

Το Twitch θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να φιλτράρουν ή να θολώνουν το ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Πέρυσι, το Twitch εισήγαγε Content Classification Labels για τους streamers για να επισημάνουν ανάλογα τα streams τους. Τώρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το φιλτράρισμα livestreams που περιλαμβάνουν περιεχόμενο για ενηλίκους, σεξουαλικά θέματα, τζόγο, χρήση ναρκωτικών και άλλα.

Επιπλέον, υπάρχει πλέον μια επιλογή για να θολώνετε ακόμα και thumbnails σεξουαλικού θέματος, ώστε η αρχική σας σελίδα να μην γεμίζει με...ακατάλληλες εικόνες.

Το 2022, το Twitch απαγόρευσε τα livestreams με μη αδειοδοτημένη θεματολογία τζόγου, αφού αρκετοί σημαντικοί streamers απείλησαν να απεργήσουν. Είναι ένα τεράστιο ζήτημα στην πλατφόρμα, με δημοφιλείς streamers όπως ο xQc να χάνουν εκατομμύρια δολάρια σε online καζίνο. Ο τζόγος μπορεί πλέον να φιλτραριστεί.

Πιο πρόσφατα, το Twitch ενημέρωσε πολλές φορές τις οδηγίες της κοινότητας για να απαγορεύσει το σεξουαλικό περιεχόμενο, καθώς οι streamers βρήκαν νέους τρόπους για να ξεπεράσουν τα όρια. Τον Μάρτιο, για παράδειγμα, ορισμένοι streamers χρησιμοποιούσαν οικεία μέρη του σώματος ως green screen , για να παίζουν games, πάνω σε...οπίσθια και στήθη.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2024 23:15 #275977 by Απόστολος Μητσακούλης
Εντάξει, έχει ξεφύγει τελείος και το Twitch. Πάει το ποιοτικό gaming. Όσοι το πρόλαβαν τυχαιροί είναι.

More
09 Jun 2024 19:55 #276165 by Nikos Georgopoulos
Η Pokimane απέλυσε τον video editor της γιατί αυνανιζόταν με τα βίντεό της!

Το παράδοξο είναι ότι της το είπε.

Η Pokimane δήλωσε σε livestream της ότι απέλυσε το άτομο που της έκανε το μοντάζ στα βίντεο, διότι...αυνανιζόταν με τα βίντεό της!

Έτσι, είπε στο κοινό της ότι αυτός ήταν ο λόγος που καθυστερούσε να ανεβάσει βίντεο στα social media της, αφού προφανώς το άτομο αυτό που της έκανε μοντάζ...τον έπαιζε (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και αργούσε στη δουλειά του! Είπε μάλιστα ότι τον είχε προσλάβει πριν από μερικούς μήνες. 

Το παράδοξο βέβαια στην όλη υπόθεση είναι ότι ο τύπος...της το είπε κιόλας!

More
25 Jun 2024 10:33 #276374 by Nikos Georgopoulos
Δέχθηκε ban επειδή έκανε sexting με ανήλικη και ήθελε να την συναντήσει

Τέσσερα χρόνια μετά, ενας πρώην εργαζόμενος του Twitch δήλωσε στο X/Twitter, ότι: "Ο Dr. Disrespect δέχθηκε ban από το Twitch επειδή έκανε sexting με ανήλικη και της είχε στείλει μηνύματα για να την συναντήσει στην TwitchCon.

He got banned because got caught sexting a minor in the then existing Twitch whispers product. He was trying to meet up with her at TwitchCon. The powers that be could read in plain text.

Case closed, gang.

— Cody Conners (@evoli) June 22, 2024

More
26 Jun 2024 03:49 #276388 by Nikos Georgopoulos
22:00

Η Turtle Beach - μια εταιρεία που είναι γνωστή για τα gaming headsets της, τερμάτισε την μακροχρόνια συνεργασία της με τον Guy Beahm -Dr Disrespect- μετά την είδηση ​​ότι το ban στο Twitch το 2020 ήταν αποτέλεσμα του sexting του με ανήλικη.
«Δεν θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Guy Beahm/DrDisRespect», δήλωσε η Turtle Beach. Η συνεργασία του Beam με την Turtle Beach ξεκίνησε το 2020 και ο streamer υπέγραψε άλλη μια συμφωνία με την εταιρεία το 2023. Τον περασμένο Οκτώβριο, η εταιρεία κυκλοφόρησε ακόμη και ένα headset με θέμα τον Dr Disrespect.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση, ο Beahm αρνήθηκε οποιαδήποτε παρανομία, γράφοντας: «Δεν έκανα τίποτα λάθος, όλα αυτά έχουν διερευνηθεί και διευθετηθεί, δεν βρέθηκε τίποτα παράνομο, δεν βρέθηκε κανένα παράπτωμα και πληρώθηκα όλο το συμβόλαιο από το Twitch».

"Υπήρχαν μηνύματα Twitch whisper με ένα ανήλικο άτομο το 2017; Η απάντηση είναι ναι", δήλωσε ο Beahm. "Υπήρχαν πραγματικές προθέσεις πίσω από αυτά τα μηνύματα, η απάντηση δεν είναι απόλυτη. Αυτές ήταν περιστασιακές, αμοιβαίες συνομιλίες που μερικές φορές έτειναν υπερβολικά προς την κατεύθυνση του να είναι ακατάλληλες, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν συνέβη τίποτα παράνομο, δεν κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες, δεν διαπράχθηκαν εγκλήματα , δεν συνάντησα ποτέ το συγκεκριμένο (ανήλικο) άτομο. Τώρα, από ηθική άποψη, θα αναλάβω απολύτως την ευθύνη. Δεν έπρεπε ποτέ να είχα κάνει αυτές τις συζητήσεις για αρχή. Αυτό με βαραίνει. Αυτό με βαραίνει ως ενήλικας, σύζυγος και πατέρας. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Το καταλαβαίνω. Δεν είμαι τέλειος και θα το καταλάβω. Αυτό ήταν ηλίθιο".

More
27 Jun 2024 10:21 #276396 by Nikos Georgopoulos
Ο Dr Disrespect παραδέχτηκε τα ακατάλληλα μηνύματα που έστελνε σε ανήλικη

Έκανε δήλωση στο X μιλώντας εναντίον των haters και ζητώντας συγγνώμη.

Χαμός έχει γίνει στα social media τις τελευταίες μέρες καθώς αποκαλύφθηκε δημόσια ο λόγος από ένα πρώην εργαζόμενο στο Twitch που ο Dr Disrespect δέχτηκε ban το 2020. Όλος ο κόσμος έμαθε ότι ο Dr. Disrespect δέχτηκε ban γιατί έκανε sexting με ανήλικη. Μετά από όλο αυτό η Midnight Society και η Turtle Beach με τη σειρά της διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον Dr Disrespect. Ο πρώην Twitch streamer παραδέχτηκε το περιστατικό λέγοντας πως «δεν υπήρχαν προθέσεις πίσω από αυτά τα μηνύματα» και ισχυριζόταν ότι δεν υπήρχε τίποτα παράνομο λέγοντας πως «δεν μοιράστηκαν ποτέ φωτογραφίες, δεν διαπράχθηκε κανένα έγκλημα, δεν την συνάντησε ποτέ».

He got banned because got caught sexting a minor in the then existing Twitch whispers product. He was trying to meet up with her at TwitchCon. The powers that be could read in plain text.

Case closed, gang.

— Cody Conners (@evoli) June 22, 2024

Ο Dr Disrespect μοιράστηκε και την «δική του πλευρά της ιστορίας» στο X/πρώην Twitter. Δείτε τη δήλωση:

«Γεια σας, θα ήθελα να κάνω μια γρήγορη δήλωση..

Ας κόψουμε τις γ@μημένες μ@λακίες, καθώς ξέρετε ότι δεν έχω φίλτρο μαζί μου (σ.σ. δηλαδή δεν αλλάζει τα λόγια του). Ήμουν πάντα μπροστά και αληθινός μαζί σας σε οτιδήποτε μπορώ να είμαι μπροστά, και είμαι πάντα πρόθυμος να αναλάβω την ευθύνη... γι' αυτό είμαι εδώ τώρα.

Πρώτο και κύριο, θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους στην κοινότητά μου, καθώς και από τους κοντινούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου και όλους στη Midnight Society.

Πολλοί άνθρωποι έχουν μείνει στο σκοτάδι για το τι συνέβη χθες με την Midnight Society κι εμένα, και πήραμε την οδυνηρή απόφαση συλλογικά να με διώξουν. Η ομάδα μας είναι γεμάτη από απίστευτα ταλαντούχους και καλούς ανθρώπους που έχουν υψηλές επαγγελματικές φιλοδοξίες και οικογένειες και δεν θα ήθελα ποτέ να θέσω σε κίνδυνο την κουλτούρα που έχουμε δημιουργήσει.

Όλοι ήθελαν να μάθουν γιατί μου έκαναν ban το Twitch, αλλά για λόγους εκτός του ελέγχου μου, δεν μου επέτρεπαν να πω τίποτα τα τελευταία αρκετά χρόνια. Τώρα που δύο πρώην υπάλληλοι του Twitch αποκάλυψαν δημόσια τις κατηγορίες, μπορώ τώρα να σας πω τη δική μου πλευρά της ιστορίας σχετικά με την απαγόρευση.

Υπήρχαν μηνύματα Twitch whisper με ένα ανήλικο άτομο το 2017; Η απάντηση είναι ναι. Υπήρχαν πραγματικές προθέσεις πίσω από αυτά τα μηνύματα, η απάντηση δεν είναι απόλυτη. Αυτές ήταν περιστασιακές, αμοιβαίες συνομιλίες που μερικές φορές έτειναν υπερβολικά προς την κατεύθυνση του να είναι ακατάλληλες, αλλά τίποτα περισσότερο. Δεν συνέβη τίποτα παράνομο, δεν κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες, δεν διαπράχθηκαν εγκλήματα , δεν συνάντησα ποτέ το συγκεκριμένο (ανήλικο) άτομο. Τώρα, από ηθική άποψη, θα αναλάβω απολύτως την ευθύνη. Δεν έπρεπε ποτέ να είχα κάνει αυτές τις συζητήσεις για αρχή. Αυτό με βαραίνει. Αυτό με βαραίνει ως ενήλικας, σύζυγος και πατέρας. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Το καταλαβαίνω. Δεν είμαι τέλειος και θα το καταλάβω. Αυτό ήταν ηλίθιο.

Τώρα, από ηθική άποψη, θα αναλάβω απολύτως την ευθύνη. Δεν θα έπρεπε ποτέ να είχα κάνει αυτές τις συζητήσεις για αρχή. Αυτό είναι για μένα. Αυτό με αφορά ως ενήλικα, σύζυγο και πατέρα. Δεν έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. το καταλαβαίνω. Δεν είμαι τέλειος και θα είμαι δικός μου. Αυτό ήταν ηλίθιο.

Τώρα, με όλα αυτά που ειπώθηκαν, μην το παρεξηγήσετε, έχω δει όλες τις παρατηρήσεις και τις δηλώσεις να πετιούνται τόσο χαλαρά. Τα social media είναι μια ζώνη καταστροφής. Δεν είμαι κάποιος γ@μημένος αρπακτικός ή παιδόφιλος. Με δουλεύετε; Όποιος με ξέρει πραγματικά, ξέρει που βρίσκομαι σε αυτά τα πράγματα με αυτούς τους τύπους ανθρώπων. Γ@μήστε το. Αυτό είναι ένα διαφορετικό επίπεδο αηδίας για το οποίο μισώ ακόμα και να ακούω. Μη με χαρακτηρίζετε ως τον χειρότερο από τους χειρότερους με τις υπερβολές σας. Φύγετε από εδώ με αυτά τα σκ@τά.

Αλλά νομίζω ότι είπα αυτό που έπρεπε να πω σχετικά με το ban. Αυτό είναι. Γι' αυτό το Twitch πήρε αυτή την απόφαση το 2020. Στην ομάδα μου, την κοινότητα, τους φίλους του κλάδου που με στήριξαν, ζητώ συγγνώμη, μακάρι να μπορούσα να τα είχα πει όλα αυτά νωρίτερα. Εσείς δείχνατε πάντα σε εμένα και την οικογένειά μου αγάπη και υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια, σας αγαπάω όπως δεν μπορείτε να φανταστείτε. Έχω την καλύτερη κοινότητα. Αν κάτι από αυτά σας έχει κάνει να νιώθετε άβολα, το καταλαβαίνω. Δεν χρειάζεται πια να με υποστηρίζετε, αλλά να ξέρετε ότι πάντα σας εκτιμούσα πολύ.

Αλλά εμπιστευτείτε με όταν το λέω αυτό...σε όλους τους haters μου που ζουν και αναπνέουν στα social media με μηδενική εμπειρία πραγματικής ζωής, δεν σας σκέφτομαι.

Τέλος, αν αισθάνεστε άβολα με όλη αυτή τη δήλωση και πιστεύετε ότι είμαι ένας μ@λάκας, δεν πειράζει. Αλλά δεν πρόκειται να πάω πουθενά. Δεν είμαι ο ίδιος τύπος που έκανε αυτό το λάθος όλα αυτά τα χρόνια. Κάνω παρατεταμένες διακοπές με την οικογένειά μου όπως ανέφερα στο stream και επιστρέφω με ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει από τους ώμους μου.

Θέλουν να εξαφανιστώ... ναι, σωστά, γ@μώτο.»

THE TWITCH BAN

Hello, I'd like to make a quick statement..

Lets cut the fucking bullshit, as you know there's no filter with me. I've always been up front and real with you guys on anything that I can be up front about, and I'm always willing to accept responsibility... which…

— Dr Disrespect (@DrDisrespect) June 25, 2024

Όπως αναφέρθηκε από τον streamer δεν επιβλήθηκε καμία ποινή εναντίον του. Ο ίδιος στο πρώτο live stream που έκανε για το Elden Ring Shadow of the Erdtree expansion σταμάτησε γρήγορα λέγοντας ότι θα πάει σε «παρατεταμένες διακοπές».

More
29 Jun 2024 02:29 #276436 by Nikos Georgopoulos
YouTube, 2K Games και άλλες εταιρείες πήραν σειρά

Πολλές εταιρείες συνεχίζουν να σταματούν τη συνεργασία τους με τον Dr Disrespect μετά την αποκάλυψη για το περιστατικό με τα μηνύματά του σε ανήλικη.
Οι San Francisco 49ers της National Football League, οι οποίοι ξεκίνησαν τη συνεργασία τους με τον Beahm το 2022 για προώθηση έκοψαν τις σχέσεις τους με αυτόν λέγοντας στο SFGate : «Αυτές τις εξελίξεις τις παίρνουμε στα σοβαρά και δεν θα δουλέψουμε άλλο με αυτόν προχωρώντας μπροστά».

The Two Time has reported to #49ersCamp . @DrDisrespect pic.twitter.com/iu2jeAmWGx

— San Francisco 49ers (@49ers) August 9, 2022

Το Dexterto ανέφερε ότι ο Beahm θα καταργηθεί από το NBA 2K24 σε ένα μελλοντικό patch . Ένας αντιπρόσωπος της 2K είπε αργότερα στο PC Gamer ότι «όσα animations έχουν ονομαστεί από τον Dr Disrespect θα μετονομαστούν σε ένα μελλοντικό patch τον Αύγουστο».

2K has confirmed to Dexerto that Dr Disrespect is being removed from NBA 2K24 in the next patch pic.twitter.com/1KeXLOJBXd

— Dexerto (@Dexerto) June 26, 2024

Κάποια sites που ήταν για τον Dr Disrespect σταμάτησαν. Το site της Black Steel Bourbon (εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην Twitch streamer το 2022) είναι offline αυτή τη στιγμή. Το site του Dr Disrespect Champion’s Club (για merchandise) δεν έχει πια περιεχόμενο και τώρα πηγαίνει απευθείας σε μια φόρμα εξυπηρέτησης πελατών για ερωτήσεις παραγγελίας. Το Wayback Machine λέει ότι όλο το περιεχόμενο υπήρχε στο site μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Αργότερα, το YouTube έκανε demonetize το κανάλι του Beahm (το οποίο έχει 4,7 εκατομμύρια συνδρομητές). Ένας αντιπρόσωπος του YouTube είπε στο PC Gamer : «Έχουμε καταργήσει το monetization από το κανάλι του Dr Disrespect γιατί παραβίασε τις πολιτικές για τις ευθύνες των creators ». Ο αντιπρόσωπος είπε ότι το κανάλι του πρώην Twitch streamer έγινε demonetized, λόγω των ισχυρισμών ενάντια στον Beahm και σημείωσε ότι οι κανονισμοί του YouTube ελέγχουν τη συμπεριφορά εντός και εκτός της πλατφόρμας. Επιπλέον, έχει απαγορευτεί στον Beahm να μπορεί να φτιάξει νέο κανάλι για να αποφύγει το demonetization.

Ο Beahm μετά από τη δήλωση που έκανε στις 25 Ιουνίου, στην οποία παραδέχτηκε τα μηνύματα που έστελνε σε ανήλικη το 2017, δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο γι’ αυτόν και δεν έχει πει τίποτα στα social media. Είχε πει ότι θα πάει σε «παρατεταμένες διακοπές» για να επιστρέψει με «ένα μεγάλο βάρος να έχει φύγει από τους ώμους του».

THE TWITCH BAN

Hello, I'd like to make a quick statement..

Lets cut the fucking bullshit, as you know there's no filter with me. I've always been up front and real with you guys on anything that I can be up front about, and I'm always willing to accept responsibility... which…

— Dr Disrespect (@DrDisrespect) June 25, 2024

Διαβάστε για τη δήλωση του πρώην Twitch streamer.

More
02 Jul 2024 09:18 #276464 by Nikos Georgopoulos
Ο streamer Nickmercs δέχτηκε ban από το Twitch για «τρανσφοβική επίθεση»

Υποστήριξε τον Dr Disrespect και επιτέθηκε σε τρανς συνεργάτιδα του Mr Beast.

Ο πρώην pro παίκτης του Gears of War και Twitch streamer Nick «Nickmercs» Kolcheff δέχτηκε ban από το Twitch, αφού έκανε ένα0 «τρανσφοβικό» σχόλιο για τον «μήνα υπερηφάνειας» (pride month) και έτσι θίχτηκαν τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας.

Ο streamer είπε στο X/πρώην Twitter: «Δέχτηκα ban, γιατί χρησιμοποίησα τη λέξη «Tranny» στο Twitch. Προφανώς είναι υποτιμητικός όρος. Αυτό είναι σε μένα. Την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω τον όρο "διαταραχή ψυχικής υγείας"».

Banned for using the word “Tranny” on Twitch. Apparently that’s a derogatory term. That’s on me. Next time I’ll use mental health disorder. t.co/LAIcmD0dCB

— Nickmercs (@NICKMERCS) June 28, 2024

Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου του 2023, ο ίδιος ο streamer δήλωσε μέσω Twitter ότι τάσσεται κατά μιας LGBTQ+ διαδήλωσης που έγινε σε δημοτικό σχολείο και είπε: "Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας" και η Activision αφαίρεσε το skin του από το Call of Duty: Warzone και το Call of Duty: Modern Warfare II.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Nickmercs επιτέθηκε στην συνεργάτρια του MrBeast, Ava Kris Tyson, η οποία ήταν άντρας και έγινε τρανς «γυναίκα». «Η» Tyson έκανε quote-tweet ένα βίντεο του Nickmercs που υπερασπιζόταν τον Dr Disrespect μετά από τα νέα που κυκλοφόρησαν στις 22 Ιουνίου ότι έκανε sexting σε ανήλικη. Η Tyson έγραψε στο tweet που τώρα έχει αφαιρεθεί : «Προστατέψτε το πλήθος των παιδιών» όταν κάποιος είναι τρυφερός γονιός έναντι όταν το αγόρι του αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή SA κατηγορίες» (σ.σ. SA=sexual assault=σεξουαλική παρενόχληση). Ο Nickmercs απάντησε στην Tyson: «Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αφήνοντας πίσω τη γυναίκα και το παιδί σου, για να προσποιείσαι. Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα συνειδητοποιήσεις τι έχεις κάνει».

You should be ashamed of yourself. Leaving behind your wife & child, to play pretend. One day you’ll wake up, and realize what you’ve done.

— Nickmercs (@NICKMERCS) June 22, 2024

Ο MrBeast υποστήριξε την Tyson, αποκαλώντας την σπουδαία γονέα. Θυμίζουμε ότι "η" Tyson ήταν άντρας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού που μια μέρα παράτησε την οικογένειά του για να γίνει τρανς «γυναίκα». Ο Nickmercs αργότερα υποχώρησε με την υποστήριξή του προς τον Dr Disrespect, αφού ο πρώην Twitch streamer παραδέχτηκε τα ακατάλληλα μηνύματα με ανήλικη.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα με τον Dr Disrespect διαβάστε την ιστορία του ban, τις εταιρείες και τους χορηγούς που διέκοψαν τη συνεργασία μαζί του και για τη δήλωσή του που παραδέχτηκε τα μηνύματα που έστελνε σε ανήλικη.

More
02 Jul 2024 09:20 #276470 by Nikos Georgopoulos
Twitch: "Συνέχισε κι όταν του είπε ότι ήταν ανήλικη"

Ο πρώην διευθυντής στρατηγικών συνεργασιών του Twitch, Cody Conners, δήλωσε ότι "ένα άτομο (που δεν κατονόμασε) είχε αποκλειστεί από το Twitch αφού συνελήφθη να στέλνει άσεμνα σεξουαλικά μηνύματα σε ανήλικη. Μεταγενέστερες αναφορές επιβεβαίωσαν ότι το άτομο στο οποίο αναφερόταν ο Conners ήταν όντως ο Dr Disrespect, κάτι που πολλοί ειχαν ήδη υποψιαστεί.
Ένας πρώην εργαζόμενος του Twitch - που επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος - είπε στο Rolling Stone ότι η ανήλικη είχε ενημερώσει τον Beahm ότι ήταν ανήλικη και ο Beahm συνέχισε να της στέλνει "σεξουαλικά μηνύματα". «Θυμάμαι ότι ο Δρ. Disrespect ενημερώθηκε από το άτομο ότι ήταν ανήλικη κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, μετά την οποία είπε ότι δεν ήταν πρόβλημα και συνέχισε», είπε ο πρώην υπάλληλος στο δημοσίευμα, δηλώνοντας ότι «δεν υπήρξε μπέρδεμα. Τα μηνύματα που στάλθηκαν μετά την παραδοχή αυτού του γεγονότος δεν ήταν λιγότερο προκλητικά σε εικόνες και είχαν σεξουαλικά ξεκάθαρο χαρακτήρα όπως και πριν, και νομίζω κάτι περισσότερο από ακατάλληλα».

Αργότερα στη συνομιλία, ο πρώην υπάλληλος μίλησε περαιτέρω για την απόφαση του Twitch να ρίξει ban στον Dr Disrespect. «Μετά την προβολή του περιεχομένου της συνομιλίας του Twitch Whisper, γρήγορα έγινε σαφές η βαρβαρότητα της συμπεριφοράς και ποιες ενέργειες πρέπει να κάνει το Twitch. Η απόφαση να τερματιστεί οριστικά ο Beahm ήταν σχετικά γρήγορη, λόγω της σοβαρότητας της συμπεριφοράς.»

Πρόσθεσε επίσης ότι μετά από μια σειρά καταγγελιών για σεξουαλική συμπεριφορά που προέκυψαν το 2020, το Twitch δημιούργησε μια ομάδα αντιμετώπισης περιστατικών με την κωδική ονομασία Gold Sparrow για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες. «Θέλαμε να είμαστε σε θέση να διεκπεραιώσουμε τις αυξανόμενες έρευνες πιο γρήγορα και με περισσότερους πόρους, παρέχοντας παράλληλα όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη στα θύματα», είπε.

More
09 Jul 2024 10:49 #276532 by Nikos Georgopoulos
Τέλος το Dr Disrespect cometic από το Rogue Company

Το skin αξίας 20 δολαρίων του Dr Disrespect αφαιρέθηκε από το Hero Shooter Rogue Company, το οποίο έχει αναπτύξει η Hi-Rez Studios, δημιουργός του Smite. Όλο αυτό ως αποτέλεσμα του περιεχομένου των μηνυμάτων του Dr Disrespect που αντάλλαξε με ανήλικη μέσω του Twitch.

Η ανακοίνωση στο X/Twitter κάνει λόγο και για επιστροφές χρημάτων σε όσους χρήστες αγόρασαν το skin, μιας και θα αφαιρεθεί τελείως από το παιχνίδι.