Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

FRAPS!

More
22 Apr 2006 14:05 #11258 by asdf
FRAPS! was created by asdf
Auto to programmataki to xrhsimopoiw gia na pairnw ScreenShot apo to Starcraft alla nomizw oti einai polu kalo gia ola ta games kai exei kai arketes epiloges. Gia paradeigma den xreiazetai copy paste kai alla polla.
www.fraps.com

Enjoy!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Apr 2006 16:59 #11261 by a Guest
Replied by a Guest on topic FRAPS!
Το Fraps είναι πράγματι το καλλύτερο πρόγραμμα για σύλληψη video από τα αγαπημένα μας παιχνίδια.Συνήθως ο περισσότερος κόσμος το χρησιμοποιεί για video capturing, αφού τα screenshots γίνονται χωρίς την βοήθεια κάποιου λογισμικού mostly...!
Με το Fraps,μπορείς επίσης να μετρήσεις τα fps(frame per second)σε ένα game αφού διαθέτει ειδική ένδειξη στη γωνία της οθόνης!
Καλό,εύχρηστο αλλά και...pay2use :wink:

More
08 May 2010 00:29 #71718 by Aνέστης Αδαμίδης
Ξέρω είναι αρκετά παλιό το τόπικ αλλά ρώτησα στο youtube πως γίνεται να φτιάξω ένα βίντεο CS την ώρα που παίζω. Μου απάντησαν πως πρέπει αν γράψω μια εντολή που λέγεται record_(Player) και μετά ανέφεραν το fraps. Αλλά δεν μου εξήγησαν τι είαι τα fraps. Μπορεί κανείς να μου πει πως θα το δουλέψω;

More
08 May 2010 00:40 #71720 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Ξέρω είναι αρκετά παλιό το τόπικ αλλά ρώτησα στο youtube πως γίνεται να φτιάξω ένα βίντεο CS την ώρα που παίζω. Μου απάντησαν πως πρέπει αν γράψω μια εντολή που λέγεται record_(Player) και μετά ανέφεραν το fraps. Αλλά δεν μου εξήγησαν τι είαι τα fraps. Μπορεί κανείς να μου πει πως θα το δουλέψω;

Δεν ξερω τι ειναι το record_(player) αν και υποπτευομαι τι μπορει να είναι. Όσο για το FRAPS ειναι ενα προγραμματάκι το οποίο σου επιτρέπει να τραβάς βίντεο της οθόνης σου (χανοντας δυστηχως καποια απο τα frames σου).

Δεν το εχω περασμένο εγω στο PC μου και δεν το χρειάζομαι αλλα αν θες καποια βοηθεια για το πως να το χρησιμοποιησεις, εδω θα ειμαι.

Κανε κλικ εδώ και κατέβασε το setup.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 May 2010 01:20 #71723 by Aνέστης Αδαμίδης
Το record είναι μια εντολή που δίνεις. Νομίζω όμως πως δεν το έγραψα σωστά, πρέπει να είναι recorddemo_ και έγραψα (player) γιατί υποτίθεται πως βάζεις το όνομα του χαρακτήρα σου εκεί. Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια.

BTW δε λειτουργεί σε Vista ή το δικό μου laptop δεν το δουλεύει και θέλει να μου σπάσει τα νεύρα;

More
08 May 2010 01:30 #71724 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Το record είναι μια εντολή που δίνεις. Νομίζω όμως πως δεν το έγραψα σωστά, πρέπει να είναι recorddemo_ και έγραψα (player) γιατί υποτίθεται πως βάζεις το όνομα του χαρακτήρα σου εκεί. Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια.

BTW δε λειτουργεί σε Vista ή το δικό μου laptop δεν το δουλεύει και θέλει να μου σπάσει τα νεύρα;

Δουλευει σε XP, Vista και 7 δοκιμασε απο τις ιδιοτητες του εικονιδιου του fraps να βάλεις backwards compability σε windows xp

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
08 May 2010 01:37 #71725 by Aνέστης Αδαμίδης
Βασικά το θέμα είναι ότι τώρα είμαι σε Vista και πατάω σο λινκ που έβαλες στην προηγούμενη απάντηση. Αλλά μου βγάζει Error launching instaler. Τι κάνω; Το έχει βγάλει σε πολλά προγράμματα που προσπαθώ να κατεβάσω.

More
08 May 2010 01:41 #71726 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Βασικά το θέμα είναι ότι τώρα είμαι σε Vista και πατάω σο λινκ που έβαλες στην προηγούμενη απάντηση. Αλλά μου βγάζει Error launching instaler. Τι κάνω; Το έχει βγάλει σε πολλά προγράμματα που προσπαθώ να κατεβάσω.

Βαλε 7 ή XP. Πραγματικά απο εδώ και στο εξης δεν ασχολουμαι με τα vista. Αν δεν μπορουν να εκτελεσουν ουτε ενα setup ε τι να κανω...

More
08 May 2010 01:45 #71727 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά θα το δοκιμάσω στο μεγάλο να δω τι θα γίνει. ΑΝ μπορέσω να το χειριστώ γιατί άρχισε να κάνει κι αυτό κόνξες.