Δόθηκαν όλα τα δώρα των δύο τελευταίων εκπομπών.
Ειδικά για σήμερα και για τις 30/12 λόγω εορτών, όλοι οι τηλεθεατές του GameWorld TV αποκτάτε 200xp. Από τις 6/1/2013 (που πέφτει Κυριακή δυστυχώς γιατί θα είχαμε +1 αργία) θα ισχύσει το κανονικό xp, δηλαδή:
Συμμετοχή σε game: 200xp
Συμμετοχή ακροατή με mic: 100xp
Συμμετοχή ακροατή χωρίς mic: 50xp
aliengoa wrote: Έχω γίνει κουραστικός αλλά θα το ξαναπώ, ΔΕΝ υπάρχει άλλο site Που να μοιράζει τόσα δώρα.
Ευχαριστούμε!
Vasilis wrote: Την μπλούζα την δηλώνω από εδώ?
Την προηγούμενη μπλούζα την έχω σημειώσει όπως και την σημερινή οπότε θα σε ειδοποιήσουμε με PM. Killzone HD σου έστειλα γιατί 2ο game δεν γίνεται.
andreaskal13 wrote: ειμαι λιγο off-topic, το ξερω, αλλα θελουμε Gameworld Quiz Season 2!!!!
Οκ ξέρουμε ότι το αγαπάτε. Θα το φροντίσουμε από τον Φεβρουάριο που θα έχουμε χρόνο. Επίσης πιστεύω ότι οι περισσότεροι προτιμούν online games αντί για Quiz. Όχι ότι δεν έχουν και τα δύο χαβαλέ. Απλά τώρα το Quiz με την εκπομπή θα ήταν καλύτερος συνδυασμός.
Επόμενη εκπομπή
Οκ, λέμε αυτή την Κυριακή να παίξουμε Darkfall Unholy Wars. Εϊναι το νέο ελληνικό MMORPG. Κοστίζει 30 ευρώ κι αν είχατε αγοράσει το παλιό Darkfall το αποκτάτε με 15 ευρώ.
Κλικ εδώ για pre-orders
. Την Πέμπτη θα λάβουμε τους κωδικούς οπότε αναμείνατε ανακοίνωση. Τα επόμενα games μετά το Darkfall θα είναι το Arctic Combat που μας το έχετε ζητήσει και ίσως το World of Tanks. Η Wargaming.net μας έχει ζητήσει να το παίξουμε live και να μας δώσει πολλούς bonus κωδικούς.