Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Το μεγαλύτερο σκορ σε ντέρμπι

More
08 Apr 2006 02:52 #10837 by Μάνος Γρυπάρης
Ποιο είναι το μεγαλύτερο σκορ που σας έχει τύχει σε αγώνα στο Football Manager ή το Championship Manager?

ΠΑΟ-ΑΕΚ 4-5. Σε ένα ντέρμπι που μπορεί να έχασα αλλά λίγο με ένοιαζε βαθμολογικά:
img82.imageshack.us/img82/3609/s ... 7ol.th.jpg

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 May 2006 17:08 #12665 by Πέτρος
Δεν έχω τη δυνατότητα να ανεβάσω screenshots τώρα, αλλά θυμάμαι σε ένα CM (01-02 πρέπει να ήταν), είχα τη Μπάρτσα και έπαιζα τελικό κυπέλλου με τη Valencia. Είχαν αποβληθεί 4-5 παίκτες συνολικά, είχαν τραυματιστεί 2 (από εμένα ο Albertini θυμάμαι) και τελικά είχα κερδίσει 4-3 (με γκολ του Vieri στις καθυστερήσεις της παράτασης αν δεν κάνω λάθος)!!!

More
18 May 2006 17:19 #12668 by Βασίλης
Έχω κερδίσει με σκορ 5-4 αρκετά ντέρμπυ. Τον Ολυμπιακό στο Καρϊσκάκη, την Palmeiras στο τελικό του Copa Libertadores και την Boca στα ημιτελικά και διάφορα άλλα. Από ήττες, η πιο μεγάλη είναι το 8-4 (που ανέβασα screenshot στο thread της παράγκας)

Για πιο παλιά θυμάμαι μια οδυνηρή ήττα στο κύπελλο Γερμανίας όπου αποβλήθηκε ο τερματοφύλακάς μου στο 10' και στο 18' τραυματίστηκε και ο δεύτερος. Έχασα 6-0.