Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
16 Jul 2020 22:16 #236691 by Aνέστης Αδαμίδης
Γενικά, επειδή πλέον ζούμε σε έναν κόσμο που οι λέξεις καταγράφονται, μετρώνται και make you or break you, όπως λέμε στο χωριό μου, είναι φρόνιμο να προσέχουμε τι λέμε, σε ποιον το λέμε και ποιοι άλλοι ακούν. Είναι γνωστή η διαφορά του αφεντικού-ηγέτη. Οπότε, όποιος θέλει να τον φωνάζουν "αφεντικό", συνήθως τον κοιτάζουν με μισό μάτι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2020 19:08 #236749 by Blood Prince
Εκανα 20 λεπτά Γυμναστική...σταδιακά αυξάνω τις κινήσεις που κάνω και την διάρκεια.

Επίσης κάνω μέρα παρά μέρα για να χτιστούν οι μύες στην μέρα που δεν κάνω και να αποφύγω πιθανόν τραυματισμό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Jul 2020 14:19 #236758 by Aνέστης Αδαμίδης
Ολοκληρώθηκε η παραγγελία της συλλεκτικής του Ghost of Tsushima από το Amazon Γαλλίας. Αφού δεν την έβρισκα πουθενά αλλού, αναγκαστικά θα βλέπω μηνύματα ενημερώσεων που δε θα καταλαβαίνω τι γράφουν.

More
19 Jul 2020 18:11 #236760 by Blood Prince

TheReaper wrote: Ολοκληρώθηκε η παραγγελία της συλλεκτικής του Ghost of Tsushima από το Amazon Γαλλίας. Αφού δεν την έβρισκα πουθενά αλλού, αναγκαστικά θα βλέπω μηνύματα ενημερώσεων που δε θα καταλαβαίνω τι γράφουν.

Συλλεκτική και Day One ; Πολλά ξοδεύεις !

Εγώ ποτέ δεν αγοράζω παιχνίδια day one.

Το Ghost of Tsushima θα το αγοράσω σε 1-2 χρόνια που θα έχει πέσει η τιμή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Jul 2020 22:53 #236762 by Aνέστης Αδαμίδης

Blood Prince wrote:

TheReaper wrote: Ολοκληρώθηκε η παραγγελία της συλλεκτικής του Ghost of Tsushima από το Amazon Γαλλίας. Αφού δεν την έβρισκα πουθενά αλλού, αναγκαστικά θα βλέπω μηνύματα ενημερώσεων που δε θα καταλαβαίνω τι γράφουν.

Τη συλλεκτική μόνο Day One τη βρίσκεις. Αλλιώς πέφτεις σε παγαπόντηδες που την πουλάνε 3 και 4 φορές πάνω. Μην πω σε ποια γνωστή ελληνική σελίδα γίνεται αυτό, τους κάνουμε και διαφήμιση. Αν δεν την πάρεις όσο το δυνατόν συντομότερο, μετά την έχασες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Jul 2020 11:49 #236779 by Ηλιας

TheReaper wrote:

Blood Prince wrote:

Τη συλλεκτική μόνο Day One τη βρίσκεις. Αλλιώς πέφτεις σε παγαπόντηδες που την πουλάνε 3 και 4 φορές πάνω. Μην πω σε ποια γνωστή ελληνική σελίδα γίνεται αυτό, τους κάνουμε και διαφήμιση. Αν δεν την πάρεις όσο το δυνατόν συντομότερο, μετά την έχασες.

Ετσι γινεται δυστυχως. Αγοραζουν τις συλλεκτικες και μετα κερδοσκοπουν πουλωντας τες οπως λες εσυ σε αυτη τη σελιδα.

Μην πουμε τωρα σε ποια, αφου δεν το επιτρεπουν και οι κανονισμοι, οπως προσφατα εμαθα.

More
20 Jul 2020 12:56 #236783 by Aνέστης Αδαμίδης

Brazhlias wrote:

TheReaper wrote:

Blood Prince wrote:

Ετσι γινεται δυστυχως. Αγοραζουν τις συλλεκτικες και μετα κερδοσκοπουν πουλωντας τες οπως λες εσυ σε αυτη τη σελιδα.

Μην πουμε τωρα σε ποια, αφου δεν το επιτρεπουν και οι κανονισμοι, οπως προσφατα εμαθα.

Κανονικά θα έπρεπε να μην τις αγοράζει κανείς, να τους μένουν αμανάτι και να τις βάζουν στον πάτο τους. 3-4 φορές να γίνει αυτό, πιστεύω θα τους γίνει μάθημα. Μετά να τους δω. Αν το ξανακάνουν, ξανά να μην τις παίρνει κανείς από αυτούς, να τους γεμίζει το σπίτι και να χάνουν τα λεφτά τους.

More
20 Jul 2020 14:00 - 20 Jul 2020 14:01 #236785 by Blood Prince
Πήγα σε κατάστημα ρούχων και ψώνισα και διαπίστωσα βλέποντας τους καθρέφτες πως όντως έχω πάρει βάρος οπότε η Γυμναστική θα συνεχιστεί στο full και φυσικά πρός το βράδυ που δεν θα έχει ήλιο για λόγους υγείας πάνω απ'όλα....

Το αρχικό πρόβλημα όταν παίρνεις βάρος το παρατηρείς στα ρούχα που δεν σου κάνουν αλλά αν συνεχιστεί και κάποιος παίρνει συνέχεια βάρος μπορεί να έχει και πρόβλημα καρδιάς στο μέλλον.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Jul 2020 14:01 by Blood Prince.

More
20 Jul 2020 15:26 #236791 by Ηλιας
Γιατι δεν χρησιμοποιεις μια ζυγαρια για να εισαι σιγουρος. Νομιζω ειναι ο ενδεικτικοτερος τροπος για να μετρεις το βαρος σου.

More
20 Jul 2020 18:36 #236799 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Γιατι δεν χρησιμοποιεις μια ζυγαρια για να εισαι σιγουρος. Νομιζω ειναι ο ενδεικτικοτερος τροπος για να μετρεις το βαρος σου.

Εχω χρησιμοποιήσει ζυγαριά (το έχω γράψει και στο forum αλλά δεν το είδες) αλλά ο καλύτερος τρόπος είναι τα ρούχα που δεν μου κάνουν.

But don't worry...με Γυμναστική και σωστή διατροφή θα είμαι ξανά fit.

[IMG

Peter Baylish