Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
15 Aug 2017 15:26 - 15 Aug 2017 15:32 #203892 by Blood Prince
Επαιξα σκάκι με παρέα και τώρα είμαι σπίτι και τσεκάρω κάποια τραγούδια που μου αρέσουν απο internet.

@asbringer Εγώ Τραπεζική είμαι αλλά δεν θα έλεγα πως ανυπομονώ να έρθει ο Οκτώβρης γιατί έχει να πέσει διάβασμα καθώς θα έχω 2 θεματικές ενότητες αυτή την φορά και δουλειά τα πρωινά ενώ πέρσι είχα 1 θεματική ενότητα και τα πρωινά άραζα. :P

Αν όλα πάνε καλά και του χρόνου όπως στο ακαδημαϊκό έτος 2016-17 όπου τα κατάφερα και με πολύ καλό βαθμό στις επαναληπτικές του Ιουλίου που έδωσα στο κτήριο της φιλοσοφικής στην Αθήνα μέσα στην ζέστη (τουλάχιστον είχαμε air condition στην αίθουσα της εξέτασης),τρίτο έτος πάω για διπλωματική μαζί με τελευταία θεματική ενότητα.Για να δούμε. xD B)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 15 Aug 2017 15:32 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Aug 2017 15:28 #203893 by Νικολής Ασημάκης
Χαζεύω βίντεο στο youtube.

More
18 Aug 2017 20:43 #204038 by Blood Prince
Ταξίδεψα βόρεια και τώρα βρίσκομαι στο σπίτι μου Κόρινθο με τους δικούς μου.Σε λίγο με περιμένει Pizza Coca Cola και Bioshock 2,αύριο Ισθμό για Σουβλάκια και Κυριακή ταξιδεύω νότια πρός Kings Landing (δεν αποκαλύπτω τον δήμο για την ώρα :p ) για να επιστρέψω στην δουλειά στο δημαρχείο την δευτέρα.

Εκεί όμως που όλα είναι υπέροχα,θα ήθελα να περιτρυγυρίζομαι απο γκόμενες αυτή την στιγμή και όχι μια και ασχημομούρα αλλά να'ναι όλες καλλονές.

Αυτό μου λείπει μόνο οπότε δεν έχω και την καλύτερη διάθεση. xaxaxaxaxaxaxa :p

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Aug 2017 14:38 #204066 by Lyricaldemon
Αραχτός με μουσική καφέ και wow!

More
19 Aug 2017 15:17 #204068 by Αγγελική Γοργορίνη
Ακούω μουσική κι όπου να 'ναι θα υποδεχτώ την αδερφή μου που μας έρχεται απ' τα ξένα. :cheer:

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
22 Aug 2017 00:09 #204172 by Lyricaldemon
Βόλτες σε όλο το χωριό σήμερα,δύο ζευγάρια παπούτσια χάλασα.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 Aug 2017 00:16 #204173 by Blood Prince
Μόλις γύρισα σπίτι απο rock συναυλία και είπα να ρίξω μια ματιά το forum.

[IMG

Peter Baylish

More
22 Aug 2017 16:47 #204185 by Νικηφόρος Μητράκος
μαγειρεύω ομελέτα με πατάτες κρεμμυδάκια πιπεριές και μανιτάρια. Ενδιαφέρεται κανείς; :D
The following user(s) said Thank You: Georgios Manolis

More
22 Aug 2017 21:47 #204205 by Lyricaldemon
Τρώω ερωτικό σουβλάκι x3 και ακούω μουσική!

More
23 Aug 2017 13:50 #204229 by Lyricaldemon
Μουσική,gameworld.gr,καφέ και λίγο wow.