Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tι κάνετε ΤΩΡΑ?

More
05 Oct 2016 01:10 #188417 by Aνέστης Αδαμίδης
Έψαχνα κάτι παλιά αρχεία στο λάπτοπ και βρήκα μια φωτογραφία από τον αρραβώνα ενός φίλου μου καλοκαιριάτικα στο χωριό. Μιλάμε για εποχή 2011. Και βλέπω τη φωτογραφία και αρχίζω τα γέλια και τα facepalm, καθώς ανέβηκα στο χωρικό και μαθαίνω εκεί για τον αρραβώνα! Και μη έχοντας επίσημη ένδυση έκανα το επικό: πήγα στον αρραβώνα φορώντας κοντομάνικο Blind Guardian :woohoo:

Φοβερή φωτογραφία, δεν θα τη διαγράψω ποτέ. Δίπλα στην υποψήφια τότε νύφη με μαύρα ρούχα και αξύριστος. Αυτά είναι!
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Oct 2016 08:27 #188420 by Γιώργος Δημητρούλης
Είμαι στη δουλειά και φυλάω το πόστο.Ο Μάνος ξέρει γιατί έχει έρθει απο εδώ.

More
05 Oct 2016 10:10 #188422 by draminos4
ειμαι ταβλα στο κρεββατι λογο ιωσης(πυρετους,αναγουλες)και βλεπω βιντεακια του μανου που παιζει φιφα και μου φτιαχνει την διαθεση!!!

More
05 Oct 2016 13:59 #188433 by Δημήτρης Φιλίππου
Μόλις γύρισα από το σχολείο και μπήκα Gameworld.

More
05 Oct 2016 14:52 #188436 by Marios Ntallaris
Κατεβάζω το demo του Outlast 2 από το Steam.

More
05 Oct 2016 15:01 - 05 Oct 2016 15:04 #188439 by Γιώργος Λόλας

TheReaper wrote: Έψαχνα κάτι παλιά αρχεία στο λάπτοπ και βρήκα μια φωτογραφία από τον αρραβώνα ενός φίλου μου καλοκαιριάτικα στο χωριό. Μιλάμε για εποχή 2011. Και βλέπω τη φωτογραφία και αρχίζω τα γέλια και τα facepalm, καθώς ανέβηκα στο χωρικό και μαθαίνω εκεί για τον αρραβώνα! Και μη έχοντας επίσημη ένδυση έκανα το επικό: πήγα στον αρραβώνα φορώντας κοντομάνικο Blind Guardian :woohoo:

Φοβερή φωτογραφία, δεν θα τη διαγράψω ποτέ. Δίπλα στην υποψήφια τότε νύφη με μαύρα ρούχα και αξύριστος. Αυτά είναι!

Ψήσου να την ανεβάσεις ντε :woohoo:

Mario07 wrote: Κατεβάζω το demo του Outlast 2 από το Steam.

Μπρρρρ! Αν και δεν τα αντέχω καθόλου τα Horror, ψήνομαι να το κατεβάσω κι εγώ.

Τώρα ετοιμάζομαι να δω The Big Bang Theory και μετά θα πάω για μαμ. Έπειτα θα ακολουθήσει λίγο λιώσιμο στο Paragon.
Last edit: 05 Oct 2016 15:04 by Γιώργος Λόλας.

More
05 Oct 2016 15:53 #188441 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Γύρισα από τη δουλειά έφαγα και τώρα έχει FIFA 17 Ultimate Team και αργότερα Shadow Warrior.

More
05 Oct 2016 18:19 #188442 by Marios Ntallaris

geololj wrote:

TheReaper wrote: Έψαχνα κάτι παλιά αρχεία στο λάπτοπ και βρήκα μια φωτογραφία από τον αρραβώνα ενός φίλου μου καλοκαιριάτικα στο χωριό. Μιλάμε για εποχή 2011. Και βλέπω τη φωτογραφία και αρχίζω τα γέλια και τα facepalm, καθώς ανέβηκα στο χωρικό και μαθαίνω εκεί για τον αρραβώνα! Και μη έχοντας επίσημη ένδυση έκανα το επικό: πήγα στον αρραβώνα φορώντας κοντομάνικο Blind Guardian :woohoo:

Mario07 wrote: Κατεβάζω το demo του Outlast 2 από το Steam.

Μπρρρρ! Αν και δεν τα αντέχω καθόλου τα Horror, ψήνομαι να το κατεβάσω κι εγώ.

Τώρα ετοιμάζομαι να δω The Big Bang Theory και μετά θα πάω για μαμ. Έπειτα θα ακολουθήσει λίγο λιώσιμο στο Paragon.

Κατέβηκε τώρα περιμένω να βραδιάσει για να το παίξω όπως του αρμόζει ;) . Κλειστά φώτα, ακουστικά...

More
06 Oct 2016 00:52 - 06 Oct 2016 00:56 #188456 by Aνέστης Αδαμίδης

geololj wrote:

Ε, τώρα! Ντρέπομαι... :oops:

Άσε που είναι και από iphone (4 ή 5), οπότε έχει τα μαύρα της τα χάλια. Δεν είχε και φλας.... Αλλά φαίνονται πράγματα. Εγώ που την είδα, θυμήθηκα κι άλλα :P
Last edit: 06 Oct 2016 00:56 by Aνέστης Αδαμίδης.

More
06 Oct 2016 09:23 #188464 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Προσπαθώ να λύσω ένα πρόβλημα με το FIFA 17 Ultimate team, καθώς όταν πάω να μπω στο My Packs μου πετάει ένα μήνυμα και κρασάρει. Περιμένω τώρα απάντηση από το άθλιο support τους...