BigBoss wrote:
Milkman14 wrote:
BigBoss wrote: Λες; Καταφερα να ξεκοψω το Lineage Και θα κολλησω με το FaceBook? Εγώ τωρα βαριέμαι να ψάχνω φωτογραφιες να βάλω στο προφιλ. Θα βάλω μια βλακεια ετσι να εχει την μουτσουνα μου επανω
Να σου πω γνωριζεις οτι σε περιπτωση που θελεις να διαγραφεις απο το facebook,απλα δεν μπορεις.Οπως γνωριζεις,το facebook ειναι το μεγαλυτερο φακελωμα του ΑΙΩΝΑ απο τη στιγμη που πατας αυτο το κουμπι που λεγεται ΕΓΓΡΑΦΗ φακελωθηκες και οταν καταφερεις να διαγραφεις ολα σου τα στοιχεια σου θα ειναι μεσα.Γι'αυτο προσεχε τι κινησεις κανεις
Αυτο το γνωριζω. Αλλα να σου πω και κατι αλλο; Δεν ειμαι ηλίθιος να κατσω να πω με σενα με την μανα μου με τον κολλητο μου το τι θα κανω μεσω facebook. Θα μπω θα κανω χαβαλε και τελος. Αν και να σου πω και κατι αλλο; Νομιζεις οτι μεσω Msn δεν μας παρακολουθουν; ΣΙΓΟΥΡΑ το κανουν απλως δεν το αναφερουν στους ορους.
Φυσικα και μας παρολουθουν μεσω Msn,αφου δινεις ολα τα πραγματικα σου στοιχεια,παρακολουθηση μεσω δορυφορων και που εισαι ακομα.Απλα η διαφορα με το facebook ειναι οτι γινεσαι γνωστος σε ατομα που δεν τους ξερεις και δεν σε ξερουν και σιγα-σιγα αρχιζεις να βγαζεις τα προσωπικα σου προς τα εξω π.χ φωτογραφιες,διαφορα σχολια που μπορει να συζητηθουν μεταξυ ατομων κ.τ.λ.Τωρα εσυ καλα θα κανεις και πας για το χαβαλε,αλλοι ομως το εχουν παρει πολυ στα σοβαρα.