Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι για εσάς;

More
19 Jul 2022 12:40 #265676 by Denber
Ενδιαφέρον θέμα. Το σκεφτόμουν πολύ καιρό, αλλά όσο το σκεφτόμουν τόσο χανόμουν και δεν ήξερα τι χρειαζόμουν. Νομίζω ότι είναι στο στάδιο της τοποθέτησης και της ακμής. Αυτό σημαίνει ότι κάποιοι παραγγέλνουν τον στρατό, αλλά θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια ιστορία καθώς και ένα sandbox. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι τρομερό, η ιστορία τελειώνει στο τέλος και στο sandbox θα διαρκέσεις επ' αόριστον. Ίσως αν αντικατοπτρίζει καλύτερα την απόφαση της προσωπικότητάς σας; Κυκλοφορώ σε πόλεις και κωμοπόλεις και βγάζω χρήματα, αλλά κάτι μου λείπει. Το κύριο παιχνίδι ήταν το main witcher, παρόλο που είπα "πραγματικά κορυφαίο" όταν το έπαιξα. Κατάλαβε πώς να σπρώξει το Baldur's Door 2 από την κορυφή του # 1 παιχνιδιού μου. Ωστόσο, γενικά, χρειάζεστε ένα RPG με πρόσθετα συστηματικά στοιχεία (στρατιωτικές συναλλαγές, μικροδιαχείριση παλατιών κ.λπ.). Αλλά αυτή δεν είναι η διάθεση J-RPG. bazoocam   omegle tv

Please Log in or Create an account to join the conversation.