Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Από ποια πόλη είστε?

Poll: Από ποια πόλη είστε? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Αθήνα
18 40%
Θεσσαλονίκη
4 8.9%
Ηράκλειο
2 4.4%
Πάτρα
3 6.7%
Άλλη πόλη (Εξηγήστε σε σχόλιο)
18 40%
Total number of voters: 45
Only registered users can participate to this poll
More
13 Aug 2015 01:06 #167531 by Χριστιάνα Θάνου
Ας κάνουμε ένα γκάλοπ. Από ποια πόλη της Ελλάδας είστε?

Επίσης αν μένετε σε μεγάλη πόλη πείτε μας για την περιοχή σας.
Αν μένετε σε μικρότερη πόλη ή σε κάποιο χωριό τότε θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για το μέρος σας.
Ανεβάστε επίσης φωτογραφίες από την περιοχή σας. Είτε δικές σας, είτε έτοιμες από το Internet.

Εγώ όπως έχω πει αρκετές φορές μένω Πειραιά. Παλιότερα έμενα στο Καλαμάκι. Όσοι είστε από Αθήνα πιστεύω ότι ξέρετε πολύ καλά τις περιοχές αυτές οπότε κάθε σχόλιο περιττεύει.

Ας ακούσουμε την δική σας ιστορία όμως. :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Aug 2015 16:55 #167541 by Myrmidon
Είμαι από Λαμία (καταγωγή). Γεννήθηκα Εξάρχεια, πέρασα από Πάτρα, μετά έμενα Αχαρνών, μετά Χολαργό στη συνέχεια Ανδραβίδα αλλά μεγάλο μέρος της ζωής μου το έζησα Ηλιούπολη. Τα τελευταία 5 χρόνια ζω στο Περιστέρι. :lol:

ΥΓ Ελπίζω να μη ζαλίστηκε κανείς με την περιγραφή.

More
13 Aug 2015 19:35 #167547 by Πιέρρος Φουστέρης
Γεννήθηκα και μεγαλώνω στην Αθήνα, συγκεκριμένα στη Νέα Σμύρνη. Από καταγωγή, και οι 2 γονείς μου γεννήθηκαν στην Αθήνα. Η μητέρα μου έχει ρίζες από Μάνη και ο πατέρας μου από Σαντορίνη.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
13 Aug 2015 21:30 - 13 Aug 2015 21:34 #167554 by Marios Ntallaris
Λοιπόν εγώ γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στα Βριλήσσια, από τα οποία είναι η μητέρα μου, ενώ ο πατέρας μου είναι από την Λέρο.
Last edit: 13 Aug 2015 21:34 by Marios Ntallaris.

More
14 Aug 2015 01:20 #167560 by Μάνος Μαρίνος
Μένω στον Πειραιά από 4 χρονών, όταν και ήρθα από το Παλαιό Φάληρο. Έχω περάσει και 4 χρόνια στην Πάτρα. Καταγωγή πατέρα από Πειραιά, μητέρας από Μυτιλήνη αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σουδάν της Αφρικής (!).

More
14 Aug 2015 01:31 - 14 Aug 2015 01:33 #167561 by Γιάννης Κουτάκης
Γεννημένος στην Αθηνά και μένω εδώ, Συγκεκριμένα στο Παλαιό φαληρο :woohoo: Καταγωγή Απο κρητη απο την μερια του πατερα μου, Και Σπαρτη Απο την μερια της μητερας μου,

:woohoo: :woohoo:
Last edit: 14 Aug 2015 01:33 by Γιάννης Κουτάκης.

More
14 Aug 2015 13:32 #167570 by Τάσος Μαραγκός
Γεννηθηκα,μεγαλωσα και ζω στην Πατρα.
Εχω μεινει και 2 χρονακια στην Αθηνα,Ηλιουπολη.Η μητερα καταγωγή από πατρα και ο πατερας αν και μεγαλωσε και αυτος Πατρα ωστόσο εχει καταγωγή από Λευκαδα.Επισης,εχω ζησει και στην Λευκαδα.

More
14 Aug 2015 14:02 #167572 by Ilias Korolis
Γεννήθηκα στον Βύρωνα - Αττικής
Μεγάλωσα στα Ιλίσια/Ζωγράφου - Αττικής
αλλά τα τελευταία 15 χρόνια μένω Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι

Με εκτίμηση

More
16 Aug 2015 07:41 #167637 by D. M.
Αθήνα γεννήθηκα και οι γονείς μου κατάγονται από Πύργο, Ηλείας.

More
16 Aug 2015 12:40 #167638 by Georgios Manolis
Γεννήθηκα και ζώ στις Σέρρες σε ένα χωριό που λέγεται Χαροπό 25 χλμ. έξω απο τη πόλη των Σερρών.
Λίγα λόγια για το μέρος λοιπόν είναι ένα ύσηχο μέρος κοντά στη φύση και γι αυτό δεν το αλλάζω με κανένα.Τους ανθρώπους του χωριού δεν τους λες και ανοιχτόμυαλους όπως και τους περισσότερους Σερραίους.Για παράδειγμα είναι δύσκολο να βρείς Σερραίο gamer εκτός πόλης η κάποιον που να είναι ανοιχτός σε νέα πράγματα.Τέλος πάντων εγώ τα έχω καλά με όλους απλα αποφεύγω τα πολλά πολλά μαζί τους γιατί δεν έχουμε σχεδόν τίποτα κοινό,αυτοι το δρόμο τους κι εγώ τον δικό μου.Ευτυχώς έχω τον αδερφό μου που είναι κι αυτός gamer και παίζουμε κανένα co op,δεν είναι και πολύ του competitive gaming αυτός.

Μου αρέσει να περπατάω μέχρι τα γύρω χωριά η στο βουνό απο πάνω ακριβώς και κάθομαι σε ένα βράχο απ' οπου φαίνεται όλος ο κάμπος και είναι ωραίο μέρος για διαλογισμό.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Attachments: