Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

More
12 Aug 2014 11:44 #147852 by Μάνος Γρυπάρης
Από σήμερα έχετε την δυνατότητα να αξιολογήσετε άλλους users του GameWorld.gr στις αγγελίες.

Εφόσον έχετε μια επιτυχημένη συναλλαγή με ένα μέλος και είστε ικανοποιημένοι, μπείτε στο topic όπου άνοιξε την αγγελία, κάντε κλικ στο "Rate User" κάτω από το avatar του, δώστε του μια αξιολόγηση +1 και γράψτε το σχόλιό σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι μπορείτε να τον αξιολογήσετε με -1 .

Η δυνατότητα αυτή επιτρέπεται μόνο μία φορά ανά 24 ώρες. Αν στο ενδιάμεσο σας αξιολογήσει κάποιος άλλος με +1 τότε μπορείτε να την ξαναχρησιμοποιήσετε.

Αυτό είναι ένα πρώιμο στάδιο του συστήματος αξιολόγησης. Μελλοντικά σκοπεύουμε να το εξελίξουμε περισσότερο ώστε να βλέπετε πίνακα με το ποιοι σας αξιολόγησαν κτλ.

Σας ευχόμαστε καλές συναλλαγές. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Aug 2014 14:49 #147869 by Αποστόλης Αναστασίου
Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει ΠΆΡΑ πολύ στις συναλλαγές και στην εμπιστοσύνη των χρηστών για μελλοντικές συναλλαγές !! Μπράβο πολύ καλή ιδέα ! :D :D

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
12 Aug 2014 21:45 #147883 by Αντώνης Καλογερής

general656 wrote: Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει ΠΆΡΑ πολύ στις συναλλαγές και στην εμπιστοσύνη των χρηστών για μελλοντικές συναλλαγές !! Μπράβο πολύ καλή ιδέα ! :D :D

Συμφωνώ πολύ καλή ιδέα,χάρη σ'αυτό πιστεύω πως δεν θα υπάρχουν και προβλήματα στις συναλλαγές.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
12 Aug 2014 22:32 #147891 by Νικολής Ασημάκης
Θα πρότεινα να αλλάξει σε μια φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο. Δηλαδή εγώ τώρα για να κάνω σχόλια σε άτομα από τα οποία έχω τσιμπήσει παιχνίδια μέσω φόρουμ, πρέπει να το κάνω σε διάστημα 4-5 ημερών. Δεν ξέρω βέβαια πως το έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάνω την πρόταση αυτή.

More
12 Aug 2014 23:23 #147897 by Μάνος Γρυπάρης

Zaratoth wrote: Θα πρότεινα να αλλάξει σε μια φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο. Δηλαδή εγώ τώρα για να κάνω σχόλια σε άτομα από τα οποία έχω τσιμπήσει παιχνίδια μέσω φόρουμ, πρέπει να το κάνω σε διάστημα 4-5 ημερών. Δεν ξέρω βέβαια πως το έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάνω την πρόταση αυτή.

Όταν λες "μία φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο" τι εννοείς?
Αυτή τη στιγμή αν έχεις ήδη 4-5 ολοκληρωμένες αγγελίες τότε μπορείς να στείλεις σε όλους PM και να ζητήσεις να σου βάλουν θετική αξιολόγηηση. Μόλις στο επιβεβαιώνει ο καθένας τότε του απαντάς κι εσύ με θετική. Έτσι, δεν θα εξαντλείς ποτέ το ημερίσιο rating σου αφού θα δέχεσαι πίσω αξιολόγηση άρα θα έχεις +1.

Σκέψου ότι αναδρομικές αξιολογήσεις, όσοι θέλετε, θα κάνετε μόνο αυτές τις ημέρες. Αργότερα δεν θα ξαναχρειαστεί. Απλά το σύστημα είναι έτσι ώστε να μην spamάρεται η αξιολόγηση κάποιου με fake accounts.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 Aug 2014 14:38 #147947 by Αποστόλης Αναστασίου

Zaratoth wrote: Θα πρότεινα να αλλάξει σε μια φορά ανά 24 ώρες ανά άτομο. Δηλαδή εγώ τώρα για να κάνω σχόλια σε άτομα από τα οποία έχω τσιμπήσει παιχνίδια μέσω φόρουμ, πρέπει να το κάνω σε διάστημα 4-5 ημερών. Δεν ξέρω βέβαια πως το έχετε στο μυαλό σας, αλλά κάνω την πρόταση αυτή.

Χμμμ , νομίζω πως συμφωνώ μαζί σου γιατί όντως στο τέλος θα ξεχάσεις με ποιους έκανες συναλλαγές και δεν θα πάρουν καν reputation . Νομίζω πως θα έπρεπε να εφαρμόσουμε κάτι ανάλογο :/ :D

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
13 Aug 2014 16:45 #147953 by Grigoris
Πως ακριβως δουλευουν οι αξιολογησεις & και μπορουμε να βαλουμε αγγελιες που ειναι σχετικες με παιχνιδια και παιχνιδοκονσολες?
Π.χ. αγγελια για bluray player ή hifi μπορουμε να βαλουμε?

More
13 Aug 2014 20:49 #147971 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Πως ακριβως δουλευουν οι αξιολογησεις & και μπορουμε να βαλουμε αγγελιες που ειναι σχετικες με παιχνιδια και παιχνιδοκονσολες?
Π.χ. αγγελια για bluray player ή hifi μπορουμε να βαλουμε?

Οι αγγελίες που θα βάλεις δεν έχουν να κάνουν με την αξιολόγηση.
Ανοίγεις όσες αγγελίες θέλεις. Αν πουλήσεις/αγοράσεις αντικείμενο τότε απλά ο πωλητής ζητάει από τον αγοραστή να απαντήσει στην αγγελία του. Αυτό μπορείτε να το ζητήσετε από πριν ή και μετά την πώληση.

Μετά την συναλλαγή ανταλλάσσετε μεταξύ σας αξιολογήσεις από το topic της αγγελίας, στην επιλογή "Rate User".

Το σύστημα έχει κάποια μικροπροβληματάκια που όμως θα διορθωθούν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)