Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Topic για παλιά μέλη που επέστρεψαν! (bonus gifts)

More
31 Jul 2014 03:51 - 16 Apr 2017 03:01 #147354 by Μάνος Γρυπάρης

Με αφορμή το Forum Upgrade του GameWorld αποφασίσαμε να ανταμείψουμε όλα τα παλιά μέλη του site που σκέφτονται να επιστρέψουν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν είστε μέλη που δεν έχετε συνδεθεί εδώ και τουλάχιστον 6 μήνες και επιστρέψατε σήμερα, απλά απαντήστε σε αυτό το topic για να μας πείτε λίγα λόγια για το που βρίσκεστε, με τι ασχολείστε, πως και χαθήκατε (έλλειψη ενδιαφέροντος, στρατιωτικές υποχρεώσεις, μειωμένο ενδιαφέρον για forums, προσωπικά θέματα αν θέλετε κτλ.).

Ως ανταμοιβή τα παλιά μέλη λαμβάνουν τα εξής δωράκια:
- Επιστροφή μετά από 6-11 μήνες: 500xp στο προφίλ σας.
- Επιστροφή μετά από 12+ μήνες: 1.000xp στο προφίλ σας
- Επιστροφή μετά από 12+ μήνες για Level 10 users: Βonus δώρο + 1.000xp στο προφίλ σας.

Για την ενεργοποίηση του δώρου αρκεί απλά μια απάντησή σας εδώ (αρκεί να απουσιάζατε όντως για πάνω από 6 μήνες κάτι που μπορούμε να δούμε από το σύστημα) κι ένα email στο games [ατ] gameworld.gr για να ενεργοποιηθούν τα δώρα σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 16 Apr 2017 03:01 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 12:57 #147368 by Esperos
Και θα σας το εγκαινιάσω εγώ! Μιας και έλειπα από το φόρουμ για χρόνια! Ο λόγος ήταν απλός, το άγχος της καθημερινότητας και ο συνεχής αγώνας για επιβίωση άλλαξαν τις περισσότερες από τις συνήθειες μου. Εκεί που έπαιζα ώρες ατελείωτες και ΠΣΚ το έπαιρνα σερί παίζοντας wow, lineage, warhammer, conan, starwars, Lotr, guildwars, rift, tera, wildstar, και γενικότερα ότι ΜΜΟ έβγαινε, τώρα ανοίγω τον υπολογιστή για να στείλω κανένα βιογραφικό και να προωθήσω τα βιβλία μου.
Μιας και στα τόσα που έχω κάνει κατάφερα τουλάχιστον να κάνω μια πολύ παλιά μου αγάπη πραγματικότητα! Να γίνω συγγραφέας και να εκδώσω 2 βιβλία και 14 διηγήματα. Αν και πάνε πάρα πολύ καλά μιας και το στυλ που γράφω είναι μονάχα φαντασίας-τρόμου και ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που τα γουστάρει αυτά, ωστόσο κανείς Έλληνας συγγραφέας δεν μπορεί να ζήσει μονάχα από την συγγραφή!
Έτσι δεν έχω πια ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαι με τα ΜΜΟ που πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπουν αφάνταστα! Βέβαια παρακολουθώ τα δρώμενα απλά και μόνο ως παρατηρητής.
Ελπίζω βρίσκοντας μια δουλειά σταθερή, να φτιάξουν τα οικονομικά μου και να μην χρειάζεται να τρέχω σαν τρελός δεξιά και αριστερά όπως τώρα και να μπορέσω να βρω λίγο χρόνο και για τους παλιούς έρωτες, που μετά από 7 χρόνια συνεχόμενης ενασχόλησις, τώρα με κοιτάνε στο ράφι του δωματίου μου με ένα παράπονο.... στα εξώφυλλα τους!

More
31 Jul 2014 14:42 #147377 by Petros
:) ωραίο το upgrade πάντως σίγουρα θα αρχίσω να είμαι και πάλι περισσότερο ενεργό μέλος,

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
31 Jul 2014 15:07 #147382 by Μάνος Γρυπάρης
Welcome back Μάριε! Μεγάλος RPG/MMORPG player :-)
Χαίρομαι για τις εξελίξεις. Αναμενόμενο να μην έχεις χρόνο όταν προέχουν τέτοιες δουλειές. Αναμένουμε στο subforum "Chat" να μας πεις για τα βιβλία σου.

Ευχαριστούμε Πέτρο!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Aug 2014 22:38 #147459 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Για δείτε ποιος επέστρεψε! Καιρό είχα να ποστάρω κάτι καλός σας βρήκα και μου αρέσουν οι αλλαγές αρκετά μπράβο στην δουλειά που κάνετε! Θείος approves this!

More
02 Aug 2014 04:15 #147467 by Petros

aposperittis wrote: Και θα σας το εγκαινιάσω εγώ! Μιας και έλειπα από το φόρουμ για χρόνια! Ο λόγος ήταν απλός, το άγχος της καθημερινότητας και ο συνεχής αγώνας για επιβίωση άλλαξαν τις περισσότερες από τις συνήθειες μου. Εκεί που έπαιζα ώρες ατελείωτες και ΠΣΚ το έπαιρνα σερί παίζοντας wow, lineage, warhammer, conan, starwars, Lotr, guildwars, rift, tera, wildstar, και γενικότερα ότι ΜΜΟ έβγαινε, τώρα ανοίγω τον υπολογιστή για να στείλω κανένα βιογραφικό και να προωθήσω τα βιβλία μου.
Μιας και στα τόσα που έχω κάνει κατάφερα τουλάχιστον να κάνω μια πολύ παλιά μου αγάπη πραγματικότητα! Να γίνω συγγραφέας και να εκδώσω 2 βιβλία και 14 διηγήματα. Αν και πάνε πάρα πολύ καλά μιας και το στυλ που γράφω είναι μονάχα φαντασίας-τρόμου και ευτυχώς υπάρχει πολύς κόσμος που τα γουστάρει αυτά, ωστόσο κανείς Έλληνας συγγραφέας δεν μπορεί να ζήσει μονάχα από την συγγραφή!
Έτσι δεν έχω πια ελεύθερο χρόνο για να ασχολούμαι με τα ΜΜΟ που πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπουν αφάνταστα! Βέβαια παρακολουθώ τα δρώμενα απλά και μόνο ως παρατηρητής.
Ελπίζω βρίσκοντας μια δουλειά σταθερή, να φτιάξουν τα οικονομικά μου και να μην χρειάζεται να τρέχω σαν τρελός δεξιά και αριστερά όπως τώρα και να μπορέσω να βρω λίγο χρόνο και για τους παλιούς έρωτες, που μετά από 7 χρόνια συνεχόμενης ενασχόλησις, τώρα με κοιτάνε στο ράφι του δωματίου μου με ένα παράπονο.... στα εξώφυλλα τους!

καλωσόρισες! καλη σου επιτυχία με τα βιβλία σου.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
02 Aug 2014 16:08 #147492 by Frank
Κατα καιρους απουσιαζω και εγω για μεγαλο διαστημα απ το forum αλλα παντα τσεκαρω το site να δω τι συζητιεται στο forum και φυσικα τα βιντεο στο youtube. Εχω χασει το "ενδιαφερον" μου στο να ποσταρω αλλα ελπιζω να το ξαναβρω συντομα.
Σχετικα με το που ειμαι και τι κανω, απο Σεπτεμβρη θα ειμαι 6ο ετος σε μια τραγικη σχολη που δεν ξερω αν-πως-ποτε θα την τελειωσω και αυτο ειναι κατι που επηρεαζει αρκετα την ζωη μου τον τελευταιο καιρο. Κατα τα αλλα λιωνω οποιο game βρω (στο steam κυριως) απο που ειχα απο παλια γιατι λεφτα για νεα games δεν υπαρχουν, ουτε καν για ενα dlc ποσο μαλλον για το φετινο Fm που για πρωτη χρονια δεν το αγγιξα καν!
Επισης βλεπω υπερβολικα πολυ youtube, στο παρελθον ειχα και ενα αρκετα επιτυχημενο (μη-gaming) καναλι αλλα σπασαμε με τα παιδια που το ειχαμε οποτε το αφησαμε στην μοιρα του, και τα τελευταια δυο χρονια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αρχισω gaming καναλι αλλα παντα δισταζω. Ισως αν δεν τα καταφερω με την σχολη να προσπαθησω να ζησω απο αυτο.
Χαιρομαι που βλεπω γνωριμα ονοματα τριγυρω, ωραιο το νεο update btw προσπαθω να συνηθισω τα "Τελευταία θέματα" δεξια αλλα αυτο που μου αρεσε ιδιαιτερα ειναι το νεο layout και τα πιο εντονα χρωματα.

More
25 Aug 2014 17:42 #148563 by Αντώνης Παπαθανασίου
Guess who :P

Απουσία από το GW και το Gaming γενικά κοντά στα δυο χρόνια, αρχικά για επαγγελματικούς λόγους, και μετά για προσωπικούς (καμία σχέση με το GW, ο Μάνος ξέρει). Σιγά σιγά επανέρχομαι, αν και το «διάλλειμα» αυτό ηρέμησε κάπως το πάθος μου με τα παιχνίδια αν και ο ενθουσιασμός παραμένει. B)

More
26 Aug 2014 19:25 #148658 by Γιάννης Μπόκας
Όλοι οι παλιοί χωράνε... Γεια σας κύριοι κι απο μένα! Έχουμε κανα δυο χρόνια να τα πούμε... άλλαξαν πολλά απο τότε, παντρέυτηκα (δηλαδή νυμφεύτηκα, αλλά τεσπα) και τώρα περιμένω να μπει ένας νέος healer στο party... if you know what i mean ^^

More
28 Aug 2014 05:07 - 13 Dec 2015 21:31 #148732 by Γιώργος Λόλας
Last edit: 13 Dec 2015 21:31 by Nikos Georgopoulos.