Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χρησιμοποιείτε το chat?

Poll: Χρησιμοποιείτε το chat του GameWorld? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
2 20%
Όχι
8 80%
Total number of voters: 1
Only registered users can participate to this poll
More
21 Mar 2014 16:53 #142220 by Μάνος Γρυπάρης
Το chat στο GameWorld.gr είναι μια εφαρμογή που καταναλώνει ένα μεγάλο μέρος της CPU. Το είχαμε απενεργοποιήσει για κάποιους μήνες λόγω κάποιας αναβάθμισης και το επαναφέραμε το τελευταίο διάστημα.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε αν το χρησιμοποιείτε κι αν πιστεύετε ότι έχει χρησιμότητα.

Να ξέρετε ότι η πιθανή αφαίρεσή του θα κάνει το site να τρέχει λίγο πιο γρήγορα. Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα το αφαιρέσουμε ή όχι αλλά επειδή πάντοτε ρωτάμε την γνώμη σας θα την θέλαμε και σε αυτό το θέμα.

Οπότε ψηφίστε και αιτιολογήστε. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2014 17:24 #142224 by Sotiris Greece
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πιστεύω ότι αν κάποιος ψάχνει βοήθεια σε κάποιο θέμα μπορεί να ρωτήσει στο φόρουμ στο αντίστοιχο θέμα που τον απασχολεί :)

More
21 Mar 2014 19:28 #142233 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα αλλά έχει τύχει αρκετές φορές να μου στείλουν μήνυμα αναγνώστες μέσω αυτού και να απαντήσω φυσικά μέσα από αυτό.

More
21 Mar 2014 19:39 #142238 by eliminator
εγω δεν το χρησιμοποιω αλλα δεν το βρισκω και αχρηστο για νεους αναγνωστες που ψαχνουν επειγοντως βοηθεια σε κατι.

More
23 Mar 2014 02:11 #142276 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Προσωπικά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Σίγουρα έχει όμως τις χρησιμότητές του, ειδικά για καινούργιους χρήστες. Κακό δεν κάνει να υπάρχει, εφόσον όμως μπορεί να κάνει το site να τρέχει πιο γρήγορα ψηφίζω να αφαιρεθεί.

More
25 Mar 2014 20:18 #142350 by Μάνος Γρυπάρης
Το απενεργοποιήσαμε προσωρινά.
Στο εξής όποιος θέλει βοήθεια μπορεί να ανατρέξει αποκλειστικά στο forum>
Αν παρόλα αυτά κάποιοι θα ήθελαν την επιστροφή του chat μπορούν να μπουν στην κουβέντα μας και να το αιτιολογήσουν.

Ευχαριστούμε για το feedback.

ΥΓ. Στο 6-2 πάντως ήμουν ένας από τους δύο που ψήφισαν "Ναι". Αν δεν κόστιζε σε θέμα ταχύτητας ίσως θα μπορούσε να παραμείνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)