Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ζητήστε Avatars, Υπογραφές, Userbars!

More
26 Sep 2009 06:17 #61650 by Frank
μπραβο tilion !!! :icon bow: απαιχτα :icon applaud:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Sep 2009 19:18 #61680 by Chris Zotos
Αν έχετε να προτείνετε κάποια αλλαγή πείτε την να την εφαρμόσουμε..

More
10 Oct 2009 20:31 #62228 by Mellberg7
Που μπορω να βρω το link κ για αλλα userbar(πχ call of duty 4) :?:

Ευχαριστω

(Βρηκα την λυση...)

More
05 Nov 2009 16:36 #64126 by Μιχάλης
Λοιπον, θα ήθελα να φτιάξετε και για μένα ένα avatar. ορίστε τα link:

allfunteevee.files.wordpress.com ... runner.jpg

janeheller.mlblogs.com/road-runner.jpg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

More
12 Dec 2009 11:57 #66645 by Βαλάντης
Συνεχίζεις να φτιάχνεις ακόμα άβαταρ και υπογραφές;;

More
12 Dec 2009 15:26 #66657 by Θάνος Βουτσίνος
Καθώς είμαι φίλος των samurai και των Ιαπωνικών ειδών, θέλω να μου κάνεις κάτι ξεχωριστό avatar και sign.

Όχι δεν είναι του James Cameron το Avatar που λέει ο λόγος ! :lol: Άλλο είναι και θα σου πω...
media.giantbomb.com/uploads/0/15 ... _super.gif <--- Είναι ο Jubei Yagyu από το fighting game Samurai Shodown και

το όνομα του στα Ιαπωνικά Kanji, όπως είναι να είναι στην δεξιά μεριά του και να είναι πίσω από την πλάτη του, ΑΛΛΑ να φαίνεται. Αυτά και μάλιστα σε μαύρο background και άσπρες γραμμές.

Υπογραφή
anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh ... e&aid=6289 Το πρόσωπο του, καθώς και τον λαιμό του να φαίνονται. όλα τα άλλα ούστ. Να υπάρξει μαύρο background με φωτιά από πίσω, λες και φλέγεται ο ουρανός.
www.webvider.com/kanji/images/s/3-024.gif <--- Εδώ είναι τα Kanji στο ονοματεπώνυμο του, αλλά εδώ θέλω να είναι οριζόντια και με μαύρα γράμματα έτσι όπως είναι και να είναι τα 2 πρώτα Kanji(από πάνω προς τα κάτω) στα αριστερά του και τα άλλα 2 τελευταία Kanji να είναι στα δεξιά του.

Οποίες απορίες έχεις πες μου ή φτιάξε 3-4 εικόνες της κρίσης σου και θα σου πω. Καλή επιτυχία και καλή δουλειά. Θα έκανα κι εγώ αυτά τα σχέδια μόνος μου, αλλά μαθαίνω και δεν μπορώ να προσφέρω και πολλά ! Ήδη σπουδάζω γραφίστας.
Μην σε εντυπωσιάζω κιόλας, αλλά ξέρω καλά Ιαπωνικά και Αγγλικά...

More
13 Dec 2009 11:13 #66694 by Βαλάντης
Λοιπόν, επειδή θ' αλλάξω nick θα ήθελα κάτι με θέμα την ταινία V for Vendetta..To άβαταρ το ίδο με αυτό που έχω και στα γράμματα που δεν φαίνονται τώρα σε 'μένα το VforVaL
Το βρίσκεις εδώ: www.dccomics.com/vertigo/graphic_novels/?gn=1731
Για υπογραφή σε αφήνω να φτιάξεις κάτι εσύ απ' το θέμα της ταινίας με το nick μου πάνω(VforVaL)..Σ' ευχαριστώ προκαταβολικά..

More
13 Dec 2009 12:04 #66700 by Γιώργος Δημόπουλος
Φιλε μου tilion αν δεν σου κανει κοπο για avatar:

fc06.deviantart.net/fs45/f/2009/ ... mbeyit.jpg
και για sig. :

dark.pozadia.org/images/wallpape ... 84850.jpeg
Λοιπον στο avatar θελω να φαινεται το προσωπο κ λιγο προς το στηθος το χρωμα που εχει πισω το ανοιχτο μου αρεσει μην το αλλαξεις.Για την sig θελω να φαινεται η κοπελια κ ο δρακος καπως μακροστενα για να χωραει κ στο οριο των διαστασεων.Τις διαστασεις τις αφηνω πανω σου εχω δει τη δουλεια εχεις κανει κ σε εμπιστευομαι.Στειλε μου πμ αν θες αλλες πληροφοριες.

More
11 Sep 2010 12:47 #78293 by Ιβάν
Που εξαφανίστηκε ο Tilion τόσο καιρό. Θέλω να μου φτιάξει και εμένα!

More