Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Twitter Updates: Best Game Developers @ GameWorld

More
14 Jan 2013 18:09 #118859 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά ο Cliff Bleszinski έχει πει ότι αποσύρθηκε μέχρι να χαλαρώσει. Δεν έχει νόημα να τον προσθέσουμε όταν ανεβάζει φωτογραφίες με τη γυναίκα του, για το πως περνάει στη βόλτα του κτλ. Όπως ανέφερα και πριν παρακολουθείτε στενά ένα προφίλ πριν το προτείνετε .

Σήμερα προστέθηκαν:
Miles Jacobson : Managing Director της Sports Interactive, προγραμματιστικής εταιρείας του Football Manager.
Steve Papoutsis : Αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Visceral Games, προγραμματιστικής εταιρείας της σειράς Dead Space.
Dave Rutter : Επικεφαλής προγραμματισμού του Fifa στην EA Canada.
Jon Murphy : Team Leader του Pro Evolution Soccer για λογαριασμό της Konami.

Για εταιρείες θα δούμε μελλοντικά. Ίσως προσθέσουμε ορισμένες ενδεικτικά, αρκεί να έχουν ουσιώδη updates.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2013 14:34 #120658 by Βασίλης Καμακάρης
Θα προτείνω και εγώ ένα profile για να κοσμεί το twitter updates.
εδώ :D :D

More
19 Feb 2013 16:11 #120663 by Μάνος Γρυπάρης
Προσθέσαμε νέα Twitters:
@PlayStation
@Xbox
@EA
@NintendoEurope
@Bethblog (Bethesda)
@ForzaMotorSport

Vasilis wrote: Θα προτείνω και εγώ ένα profile για να κοσμεί το twitter updates.
εδώ :D :D

Χεχε, η πλάκα είναι ότι το "AdonisGeorgiadi" παραπέμπει σε αλλοδαπό. Μάλλον κάποιος τον πρόλαβε και κατοχύρωσε το ίδιο με "s" στο τέλος.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jun 2013 17:34 #125518 by Μάνος Γρυπάρης
Βάλαμε και Shudei Yoshida στη λίστα. Ως πρόεδρος της Sony θα έχει πολύ ενδιαφέροντα πράγματα να μας πει. Αφήστε δε που όλοι κρέμονται από τα χείλη του αφότου είπε την ατάκα "Για τα μεταχειρισμένα στο PS4 η απόφαση θα αφορά τους publishers". Φυσικά προσπαθούμε να καταλάβουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τη μέθοδο που θα δουλεύει το σύστημα μεταχειρισμένων στο PS4 και θα περιμένουμε μέχρι την Τρίτη στην press conference για να το μάθουμε.

Εκτός κι αν...τιτιβίσει κάτι στο Twitter του νωρίτερα. :mrgreen:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Jun 2013 18:48 #125534 by Δήμιο Καραπιπέρης

Manos wrote: Εκτός κι αν...τιτιβίσει κάτι στο Twitter του νωρίτερα. :mrgreen:

Δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο. Βέβαια θα μας συνέφερε, γιατί, εκείνη την ώρα που είναι το Press Conference, ότι είναι να το μάθουμε, θα το μάθουμε την επόμενη μέρα :P