Zaratoth wrote: Αν δεν σου κάνει κόπο, κάνε ένα γενικό edit το πρώτο ποστ του τόπικ
Updated.
Zaratoth wrote: (edit) Α και χαζεύοντας παρατήρησα κάτι ακόμα. Από την πρώτη στιγμή που είδα τους κανόνες μου δημιουργήθηκε η αίσθηση ότι ρίχνουν τον τομέα του φόρουμ σε σχέση με τον τομέα των άρθρων και των profile. Είπα να μην το σχολιάσω εξ'αρχής και να το αφήσω να δω πως θα δουλέψει. Τώρα κοίταζα το προφίλ του vasiliskamakisgr που μέσα σε δυο μήνες να σκαρφαλώσει στα δυσθεώρητα 27 λέβελ (και μπράβο του του παιδιού). Κοίταξα τα ποστ του στο φόρουμ. Μόλις 11.
Σε καμία περίπτωση δεν "ρίχνουμε" το forum κι αυτό φαίνεται από τους 2 πόντους εμπειρίας που κερδίζονται από το νέο topic. Το Community είναι εξίσου σοβαρός τομέας.
Αλλά μιας και το συζητήσαμε ακόμη περισσότερο, από σήμερα θα προστίθεται 1 πόντος (αντί για 2) για κάθε νέο βίντεο που θα προστίθεται στο Community.
genaric wrote: κατα την γνωμη μου πρεπει να αξιζει περισοτερους ποντους ενα αρθρο στα blogs διοτι εγω πρωσοπικα αφηερωσα 1 ωρα για να γραψω κατι και κερδισα μονο 4 ποντους, ενω θα μπορουσα απλος να γραψω 4 σχολια σε groups.
Μια αποψη λεω.
Δεκτό γι' αυτό και το αυξήσαμε στους 10 πόντους.