Dovahkiin wrote: Αν και δεν ασχολούμαι με κινητά εδώ και πολλά χρόνια, προτιμώ τα Windows Phone γιατί μου αρέσει το πιο σοβαρό κι απλό μενού που έχουν συγκριτικά με τα Android και η εμφάνιση.
Τι δεν αντέχεις πιο πολύ, το έντονο κρύο ή την ανυπόφορη ζέστη?
Ενδιαφέρουσα η αποψή σου,αλλά μιας που είμαστε σε gaming site οφείλω να πω,πως στα android αν δεν κάνω λάθος,θα έχω περισσότερες επιλογές για mobile gaming απο τα windows phone.Στο θέμα του μενού συμφωνώ μαζί σου αλλά συνηθίζεται.Συγκριτικά το windows phone μου φαίνεται κάπως πιο εύχρηστο.
Για το θέμα της ζέστης με κάλυψε ο Douzos και όταν έχω και διάβασμα,με πιάνει τρομερός εκνευρισμός και μου έρχεται να σκίσω τα βιβλία.Τι το θέλω το Μεταπτυχιακό...δουλειά βρήκα στο αντικειμενό μου...αχουυυυυυ...θα ήθελα να έκανα κανένα μπανάκι σε εξωτικό νησί.
Αγαπημένη ελληνική σειρά....βασικά καμία αλλά θα πω Survivor...το Παραμύθι Αλλιώς φαίνεται ενδιαφέρον..για να είμαι καλυμμένος στην απάντηση μου..μιας που το Survivor δεν είναι αμιγώς ελληνική σειρά. edit
Ερώτηση: Ποιο PC game σκέφτεστε να αγοράσετε στο άμεσο μέλλον ;
Εγώ αν και έχω παιχνίδια που δεν έχω παίξει σκέφτομαι κάποια στιγμή κανένα Life is Strange ή Battlefield 3. (Witcher 2 με τίποτα γιατί το θεωρώ δύσκολο)