Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pώτα κάτι τον επόμενο

More
01 Jul 2017 22:26 #200801 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

An arrow in the knee wrote: Για πολλούς λόγους θα πω τον Hansi των BG.

Ποια στιγμή σε οποιοδήποτε μέσο σε έχει αφήσει με το σαγόνι στο πάτωμα?( Ή τουλάχιστον περισσότερο)

Warning: Spoiler!

Εμένα είναι από το manga Berserk.
Warning: Spoiler!

Αγαπημένο Pokemon; Εμένα Lucario
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2017 14:56 - 02 Jul 2017 15:11 #200822 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Το Lumia 620 και παρόλο που μου 'χει πέσει κάτω ουκ ολίγες φορές, μετά από τόσα χρόνια είναι ακόμα σαν καινούριο. Nokia λέμε. :P

Τώρα τα κινητά Nokia είναι Microsoft απλά ορισμένα έχουν διατηρήσει το Brand.Πάντως το Lumia 625 που έχω,το απέκτησα το 2015 και απο πέρσι άρχισαν τα προβλήματα με την υγρασία και κόλλαγε η οθόνη,αλλά και μου σβήστηκε η μνήμη χωρίς λόγο.Το αποκορύφωμα ήταν όταν μου χάλασε το πλαϊνό κουμπί πρίν λίγες μέρες,το οποίο χρειάζεται για να ανοίγει η οθόνη και πλέον ανοίγει μέσα απο το κουμπί της κάμερας.

Πάντως σε θαυμάζω που έχεις το ίδιο κινητό πολλά χρόνια ! Αν και θα μπορούσα να το κρατήσω το Lumia καθώς έστω και με το κουμπί της κάμερας μπορώ να το χρησιμοποιήσω και εμφανισιακά φαίνεται μια χαρά,αποφάσισα να αγοράσω android με το Sony Xperia ΧΑ και ελπίζω να το έχω για πολλά χρόνια αυτή την φορά,αν και το βασικό πρόβλημα με πολλά smartphones είναι πως δεν είναι αδιάβροχα...και όταν βρέχει και μιλάς μπορεί να πάθουν black out..τουλάχιστον η θήκη αυτή την φορά ελπίζω να το προστατεύσει για πολύ καιρό καθώς δεν σκοπεύω να αγοράζω smartphone κάθε δύο χρόνια και κάτι.

Shikabane_Hime7 wrote: Αγαπημένο Pokemon; Εμένα Lucario

Vaporeon

Ερώτηση: Windows Phone ή Android και γιατί ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 02 Jul 2017 15:11 by Blood Prince.

More
02 Jul 2017 19:27 #200852 by Αγγελική Γοργορίνη
Αν και δεν ασχολούμαι με κινητά εδώ και πολλά χρόνια, προτιμώ τα Windows Phone γιατί μου αρέσει το πιο σοβαρό κι απλό μενού που έχουν συγκριτικά με τα Android και η εμφάνιση.

Τι δεν αντέχεις πιο πολύ, το έντονο κρύο ή την ανυπόφορη ζέστη?

“What do you fear, lady?" [Aragorn] asked.
"A cage," [Éowyn] said. "To stay behind bars, until use and old age accept them, and all chance of doing great deeds is gone beyond recall or desire.”

More
02 Jul 2017 19:38 #200853 by Πιέρρος Φουστέρης
Σίγουρα την ανυπόφορη ζέστη. Προτιμώ το κρύο και, γενικά, τον χειμώνα περισσότερο από την ζέστη και το καλοκαίρι, γιατί, αν το σκεφτείς απλά, όταν κάνει κρύο, απλά ντύνεσαι και ντύνεσαι μέχρι να είσαι ζεστός. Ενώ, όταν κάνει ζέστη κι έχεις μείνει με το εσώρουχο, τι παραπάνω μπορείς να κάνεις; Να βγάλεις το δέρμα σου; :P

Ας το πάμε πιο γενικά: αν το έτος είχε μόνο 2 εποχές, ποιες θα διάλεγες;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
02 Jul 2017 20:09 #200855 by Μάρκος Ασκανιάν
Winter is coming. Ωραία τα μπάνια και το καλοκαίρι αλλά η αηδία με τον ιδρώτα δεν υπάρχει.
Αχώνευτη tv persona (ελληνική);

Adododo!!!

More
02 Jul 2017 20:14 #200857 by Βασιλης Γαλανος
Μου έρχονται πολλοί στο μυαλό αλλά θα πω την Αννίτα Πάνια. Απλά ανυπόφορη.

Αγαπημένη ελληνική σειρά?

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
02 Jul 2017 20:51 - 02 Jul 2017 21:18 #200859 by Blood Prince

Dovahkiin wrote: Αν και δεν ασχολούμαι με κινητά εδώ και πολλά χρόνια, προτιμώ τα Windows Phone γιατί μου αρέσει το πιο σοβαρό κι απλό μενού που έχουν συγκριτικά με τα Android και η εμφάνιση.

Τι δεν αντέχεις πιο πολύ, το έντονο κρύο ή την ανυπόφορη ζέστη?

Ενδιαφέρουσα η αποψή σου,αλλά μιας που είμαστε σε gaming site οφείλω να πω,πως στα android αν δεν κάνω λάθος,θα έχω περισσότερες επιλογές για mobile gaming απο τα windows phone.Στο θέμα του μενού συμφωνώ μαζί σου αλλά συνηθίζεται.Συγκριτικά το windows phone μου φαίνεται κάπως πιο εύχρηστο. ;)

Για το θέμα της ζέστης με κάλυψε ο Douzos και όταν έχω και διάβασμα,με πιάνει τρομερός εκνευρισμός και μου έρχεται να σκίσω τα βιβλία.Τι το θέλω το Μεταπτυχιακό...δουλειά βρήκα στο αντικειμενό μου...αχουυυυυυ...θα ήθελα να έκανα κανένα μπανάκι σε εξωτικό νησί.

Αγαπημένη ελληνική σειρά....βασικά καμία αλλά θα πω Survivor...το Παραμύθι Αλλιώς φαίνεται ενδιαφέρον..για να είμαι καλυμμένος στην απάντηση μου..μιας που το Survivor δεν είναι αμιγώς ελληνική σειρά. edit

Ερώτηση: Ποιο PC game σκέφτεστε να αγοράσετε στο άμεσο μέλλον ;

Εγώ αν και έχω παιχνίδια που δεν έχω παίξει σκέφτομαι κάποια στιγμή κανένα Life is Strange ή Battlefield 3. (Witcher 2 με τίποτα γιατί το θεωρώ δύσκολο)

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 02 Jul 2017 21:18 by Blood Prince.

More
03 Jul 2017 00:40 #200862 by Angel
Vampyr που βγαίνει τον Νοέμβριο.

Ποιο παιχνίδι μετανιώσατε περισσότερο;(είτε επειδή το αγοράσατε είτε επειδη αφιερώσατε χρόνο και βγήκε φόλα)

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
03 Jul 2017 10:17 #200877 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Divine Raiden wrote: Vampyr που βγαίνει τον Νοέμβριο.

Ποιο παιχνίδι μετανιώσατε περισσότερο;(είτε επειδή το αγοράσατε είτε επειδη αφιερώσατε χρόνο και βγήκε φόλα)

Πολλά είναι που με έχουν απογοητεύσει και έχω μετανιώσει είτε την αγορά είτε ότι τα έπαιξα μέχρι ένα σημείο, θα πω το πιο πρόσφατο το Batman της Telltale, 23 ευρώ για παιχνίδι που κρατάει το πολύ 4 ώρες; ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ.

Ποιο παιχνίδι θεωρείς ως καλύτερο bargain με βάση το κόστος και το τι σου πρόσφερε από αυτά που έχεις αγοράσει;

More
03 Jul 2017 11:39 #200883 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Divine Raiden wrote: Vampyr που βγαίνει τον Νοέμβριο.

Πολλά είναι που με έχουν απογοητεύσει και έχω μετανιώσει είτε την αγορά είτε ότι τα έπαιξα μέχρι ένα σημείο, θα πω το πιο πρόσφατο το Batman της Telltale, 23 ευρώ για παιχνίδι που κρατάει το πολύ 4 ώρες; ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ.

Ποιο παιχνίδι θεωρείς ως καλύτερο bargain με βάση το κόστος και το τι σου πρόσφερε από αυτά που έχεις αγοράσει;

Το Skyrim φυσικά,το οποίο δεν τελειώνει ποτέ και σε συνδυασμό με διάφορα mods δύσκολο να το βαρεθείς όσες ώρες και να έχεις παίξει.

Ερώτηση:Skyrim ή Witcher 2 και γιατί ;

[IMG

Peter Baylish