Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resident Evil: Revelations

More
23 Apr 2013 14:51 #123216 by Χριστιάνα Θάνου
Serenamor καταλαβαίνω τι λες γιατί και εμένα μου άρεσε παλιά η σειρά Resident Evil. Από τα λίγα παιχνίδια που έχουν διατηρήσει την αυθεντικότητά τους όμως είναι το Splinter Cell, όσα sequels και αν έχουν βγει αυτό παραμένει το ίδιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Apr 2013 15:18 #123218 by Βασίλης Καμακάρης
Να εξακριβώσουμε κάτι το reident evil: revelations δεν είναι νέο, σας τίτλος είχε κυκλοφορήσει αρχικά για 3ds και μόνο, απλώς αποφάσισαν να κυκλοφορήσει και για τις μεγάλες κονσόλες. To reident evil ένα κακό από τα πολλά που έκανε ήταν ότι στράφηκε πάρα πολύ στο action στοιχείο κάτι που για μένα όσο και για κάθε fan της σειράς ήταν κάτι που δεν είχαμε συνηθίσει. Αυτή η σειρά στέρησε τόσα καλά που θα μπορούσε να προσφέρει και με το παραπάνω π.χ. το resident evil 5 είχε τις προοπτικές να γίνει ένας αξιόλογος τίτλος δεν το κατάφερε στο επιθυμητό αποτέλεσμα άλλα διόρθωσε κάποια πράγματα στο 6 και αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε... Προσωπικά σκέφτομαι να το αγοράσω γιατί θέλω να δω πως είναι σαν παιχνίδι και για συλλογικούς σκοπούς επειδή μια αρρώστια με το resident evil την έχω...

More
23 Apr 2013 20:41 #123236 by Χριστιάνα Θάνου
Βασίλη δεν αξίζει να δώσεις τα χρήματά σου σε κάτι που ξέρεις ότι θα σε απογοητεύσει. Πάρε κάτι άλλο που ξέρεις ότι θα είναι όπως περιμένεις.

More
26 Apr 2013 13:30 #123389 by Βασίλης Καμακάρης
Resident Evil Revelations: To demo

Πρωταγωνιστεί η Jill Valentine.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
26 May 2013 00:38 #124601 by Κώστας Λάβαρης
Resident Evil: Revelations review

H Capcom επιστρέφει στα παλιά λημέρια της.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
27 May 2013 16:53 #124680 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ ότι είμαι τεράστιος fan της σειράς και πως η προσέγγιση της από πλευράς Capcom με έχει απογοητεύσει. Η αμιγώς Third-Person Shooter νοοτροπία των Resident Evil 5 & 6 είναι εμφανές πλέον ότι έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Για να το πάω και λίγο πιο μακριά δεν είμαι εναντίον αυτών των στοιχείων όταν χρησιμοποιούνται σε spin-offs όπως το Operation Racoon City, αλλά στα βασικά κεφάλαια της σειράς θα πρέπει να βρεθεί μια "χρυσή" τομή ανάμεσα στα horror και shooting στοιχεία, κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο Resident Evil 4 και στο πρόσφατο Resident Evil Revelations.

Το τελευταίο στο σύνολό του αποτελεί ένα κορυφαίο HD remake και θα πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία πάνω στην οποία η Capcom θα στηριχθεί για να ετοιμάσει το Resident Evil 7. Για να το πω απλά αν το Revelations είχε αναπτυχθεί με το αστρονομικό budget του Resident Evil 6 αυτή την στιγμή θα μιλούσαμε για ένα αριστούργημα. Ακόμα και σε αυτή την μορφή του όμως είναι μια must αγορά για όσους αγαπούν την σειρά και κυρίως για όσους νοσταλγούν την παλιά αίγλη της.

More
28 May 2013 13:29 #124716 by Eύη Βασιλάκη

Glamorous wrote: Βασίλη δεν αξίζει να δώσεις τα χρήματά σου σε κάτι που ξέρεις ότι θα σε απογοητεύσει. Πάρε κάτι άλλο που ξέρεις ότι θα είναι όπως περιμένεις.

Silent hill & Resident evil.... απο τα καλυτερα survival horror.

Tο resident μετα και το 4, το καταστρεψανε... To silent hill ειναι στα προθυρα...

Δεν ξερω τι αλλο να περιμενω πια! καταστρεφουν αγαπημενουςτιτλους μονο και μονο για να εχουν μεγαλυτερο κοινο. και οταν λεω κοινο εννοω 15χρονα που το μονο που θελουν ειναι στρατους, μαχες και πιστολιδια!!! :x

Εεεμμ ομως δεν ειναι γιαυτο που λατρευτηκαν τα survival horror, πως να το κανουμε δηλαδη!!!!!

More
28 May 2013 13:42 #124719 by Παντελής Δασκαλέλος
To Revelations δεν είναι σε καμία περίπτωση Third-Person Shooter οπότε δώστου μια ευκαιρία. Μετά το 4 είναι ότι καλύτερο έχουμε δει από την Capcom. Τώρα όσον αφορά την σειρά Silent Hill αυτή έχει πάρει την κάτω βόλτα γιατί η Konami εμπιστεύεται τυχαίους developers.

More
28 May 2013 13:53 #124720 by Eύη Βασιλάκη

Lordwinter wrote: To Revelations δεν είναι σε καμία περίπτωση Third-Person Shooter οπότε δώστου μια ευκαιρία. Μετά το 4 είναι ότι καλύτερο έχουμε δει από την Capcom. Τώρα όσον αφορά την σειρά Silent Hill αυτή έχει πάρει την κάτω βόλτα γιατί η Konami εμπιστεύεται τυχαίους developers.

Για να πω την αληθεια, ισως να ειμαι προκατειλημενη για το revelations. Ουτως η αλλως θα το αγοραζα, λογω του οτι θελω να εχω οτι εχει να κανει με RE και ας μην το επαιζα. Μακαρι να ειναι οπως τα λες και να θυμηθουμε κατι απο τα "αυθεντικα survival horror. :wink:

More
13 Mar 2017 18:18 #195154 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Κυκλοφορία σε PS4 και Xbox One

Η Capcom ανακοίνωσε σήμερα πως το Resident Evil Revelations θα κυκλοφορήσει και στις κονσόλες της 8ης γενιάς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η οποία έγινε μέσω Twitter, το Resident Evil Revelations θα έρθει στα PS4 και Xbox One το φθινόπωρο του 2017 τόσο σε ψηφιακή όσο και σε retail μορφή. Σας υπενθυμίζουμε πως το Resident Evil Revaltions κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στο 3DS και μετά μία HD έκδοση πέρασε στα PC, PS3, Xbox 360 και Wii U, ενώ το παιχνίδι λαμβάνει χώρα ανάμεσα στα γεγονότα του Resident Evil 4 και 5 και αφηγείται την ιστορία της Jill Valentine και Chris Redfield.

Το Resident Evil: Revelations κυκλοφορεί ήδη στα PC, PS3, Xbox 360, 3DS και Wii U και το φθινόπωρο του 2017 θα κυκλοφορήσει και στα PS4 και Xbox One.