Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

God of war Βιβλίο (Ο θεός του πολέμου)

More
07 Sep 2011 01:27 #98074 by negen
Δεν ξέρω αν το δημοσίευσα στο σωστό section, αν όχι ας το μεταφέρει κάποιος από τους moderators.

Για όσους δεν ξέρουν έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο που είναι βασισμένο στο πρώτο παιχνίδι της σειράς God of War και η συγγραφή του αποτελεί ένα συλλογικό έργο διάφορων συγγραφέων.
Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κανένας που να το διάβασε, γιατί σκοπεύω να το αγοράσω. Κατά πόσο ακολουθεί πιστά το παιχνίδι; Υπάρχει δράση σε έντονο ρυθμό; Αξίζει την αγορά του;

In the end there will be only chaos.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2011 01:35 #98075 by Άγγελος Γεωργαλής
Το είχα δανειστεί από ένα φίλο.
Είναι πάνω από 400 σελίδες.Για μένα αξίζει να το δεις αλλά μόνο αν είσαι fan της σειράς. :D

More
07 Sep 2011 02:06 #98081 by negen
Είμαι σούπερ φαν της σειράς.

In the end there will be only chaos.

More
07 Sep 2011 10:34 #98087 by n78
Είναι πολύ καλό! Το θέμα είναι οτι αναφέρεται μόνο στο πρώτο παιχνίδι...
Έχει πολλή δράση όμως καταντά λίγο κουραστικό (όταν αναλύει τις επιθέσεις του Κράτου στις ορδές από τοξότες και σκελετούς) σε σημείο να σε κάνει να περάσεις κάποιες σελίδες για να ξαναβρεθείς εκεί όπου υπάρχει υπόθεση.
Γενικά πιστεύω πως αξίζει τα λεφτά του και για να το έχεις στη συλλογή σου. Όταν το πιάσεις στα χέρια σου δεν θα θες να το αφήσεις παρά μόνο όταν το τελειώσεις. Εγώ το διάβασα σε ένα Σου/Κου. :bye:

More
07 Sep 2011 15:09 #98097 by Άγγελος Φασούλης
Το πήρε και εμένα το μάτι μου στο Public νομίζω, και μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον , άμα ξαναπεράσω μπορεί και να το αγοράσω.

More
07 Aug 2014 07:23 #147719 by Σωτηρης Λουκερης
έχω και το πρώτο και το δεύτερο βιβλίο και πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους και μια θέση στην συλλογή σου, ειναι αρκετά πιστό στο game άλλα με κάποιες διάφορες, για παράδειγμα στο δεύτερο βιβλίο ο Kratos δεν παίρνει το κεφάλι τις μέδουσας ενώ διαθέτη επιπλέον πληροφορίες που δεν υπάρχουν μέσα στο game η στην ιστορία, άλλα σε σχετικές γραμμές ειναι πιστό στο game και στους στοίχους όπως ειναι μέσα στο game (λογία του kratos του Δια και τα σχετικά)

More
07 Aug 2014 13:08 #147724 by Μάρκος Ασκανιάν
Πιστή μεταφορά του game σε βιβλίο. Όταν το διάβαζα αισθανόμουν ότι περιέγραφε ακριβώς ότι έκανα στο game! Έχει και σημεία που αναλύουν περισσότερο την ιστορία και γενικά έχει ενδιαφέρον.

Adododo!!!